Arnie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arnie
MemberAile,
“Be the change you want to see in the world” (M.Gandhi)
Miks teised peaksid viitsima õigesti kirjutada, kui sina isegi ei kasuta täpitähti?
Arnie
MemberKeegi mootorsaaniga sõidab?
Läheneb talvehooaeg ja oleks vaja soovitusi treenimiseks saanisõidu jaoks. Ega vist peale aeroobse(või HIIT), kükkide ja käsivarre polegi eriti vaja midagi rohkem treenida, eeldusel et oled jõusaalis üle aasta aja kõiki lihasgruppe treeninud?
Arnie
MemberMinuarust on see üks raskemaid sporte maailmas, nõuab 110% hingega asja kallal olemist ja pühendumist, sead selle oma elustiiliks, ütle mõni teine spordiala mis oleks selline ?Nõustun täielikult.
Arnie
Memberhmm … pealtnägijasse !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vot see on kuradi hea idee
Arnie
MemberMa ennustan, et Ader kasutas testosterooni
Arnie
MemberKui jõusaalis on selline võimalus, siis sa võiksid seal vändata jooksmise asemel ju
Arnie
MemberEi leidnud võimalust, kuidas ise sinna midagi märkida saaks..
Arnie
MemberEdu teile homsel võistlusel, ärge midagi koju unustage..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
MemberOsad videod on youtube-s üleval kasutaja manfredliiv all. Videod on ainult noortest. Öelge nimi ja pilt, kelle video te üles tahate(ma peast nime järgi ei tea), mul peaks olema igast noorest vähemalt küki algraskuse video.
Arnie
Memberlihtsalt tuletan meelde juhul kui ära oled unustanud, et nüüd “järgmine” nädal käes, ootan huviga videosid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oih, kuule laupäeval või pühapäeval panen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
MemberPeale jõusaali trenni ei või aeroobset teha? Endal 4x nädalas jõusaal, nii et on suht keeruline eraldi päevale mahutada
Arnie
MemberMa ei tea küll palju minust abi on, aga ma tulen teisipäeval neljaks trenni
oktoober 29, 2009 at 8:27 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #231002Arnie
MemberKeegi võiks enne ja pärast pildid üksteise külge üheks pildiks kleepida.
Arnie
MemberVideosid tegi ka minu isa ning osad on ka youtubes üleval kasutaja manfredliiv all, videod on ainult noortest ja nendest on üleval ainult mõned üksikud. järgmine nädal leiab ehk rohkem aega teisi üles panna. juunioritest pole mul ühtegi videot, seda pole mõtet rohkem küsida!
Arnie
MemberPildid piltideks, tahaks juba protokolli näha..
AutorPostitused