Arnie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arnie
MemberOtt, mis su rasvaprotsent praegu umbes on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
Memberjarmo, sa ei pea kohe tähti närima hakkama või õigemini sõnu närima hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Said aru ju küll, mis ta mõtles.
veebruar 14, 2010 at 8:41 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256002Arnie
MemberLaskesuusatamine: Pühapäev 14.Veebruar
21.15 Meeste 10 km
Indrek Tobreluts 47
Kauri Kõiv 65
Roland Lessing 39
Martten Kaldvee 66
Arnie
MemberHantlitega kõhulihastepingil nt. vms. Kui üldse pole ühtegi negatiivset kaldpinki, siis ei ole seda võimalik ka teha
Member160, 100, 200.
Võistlen -90kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aless räägi siis enda eesmärkidest ka.
Arnie
MemberMul tekitab valgusheik gaase, juba paari minuti jooksul
MemberSoomes nägin ma perfektset jogurtit, 1-kilone, tetrapakendis. Ühes pakis oli täpselt 30g valku ja 60g süsivesikuid. Nagu kehaehitajate jaoks loodud jogurt..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahju, et Eesti jogurtid nii magusad ja süsivesikurikkad on.Arnie
MemberOh, mind vaevas üks päev samasugune küsimus, aitäh
Arnie
Member300 kg oleks ilus lüke, 10% senisele isiklikule rekordile juurde treenida ja seda olles vanuses üle 40…aga kuna Sa heas mõttes rahutu hing ja selle ära teed, siis ega see Su viimaseks ponnistuseks jää. Annan idee kolmandaks projektiks, nimi võiks olla midagi sellist “saja kilone kaido surub 300 kg”
Edu ettevõtmises
Praegu on saja-kiloste meeste maailmarekord 302.5 kilo ja seda 50-aastase mehe poolt. Mina usun, et Kaido suudaks ka selle kunagi purustada.
MemberKaido, see tuli küll väga ootamatult minu jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga eesmärk on vägagi reaalne, usun, et sa võid seda isegi ületada 
Arnie
MemberIse olin ka üks julgestajatest, kuna olin esimest korda elus julgestamas võistlustel, siis ei osanudki midagi karta. See ehmatas küll ära kuidas Rainil läks tasakaal ära, õnneks me kõik reageerisime kiirelt ja lahendasime olukorra.
Arnie
MemberMuidugi, ravimitööstus on üks suurimaid tööstuseid üldse.
Arnie
Memberjõudu sõbrad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
MemberSama siin.
Vanasti kui Schumi võistles siis vaatasin, vahepeal ei vaatanud. Nüüd tundub, et hakkan uuesti vaatama
MemberTreener annab sulle kava ja treenid selle järgi. Ühistrenne eriti ei toimu, väljaarvatud siis kui on varustusega treenimine.
Revalis on noori mitu tükki, kaasaarvatud mina.
AutorPostitused