Arnie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arnie
MemberMille jaoks hea? Maitselt hea?
Arnie
MemberOk. Ma veits uuendasin seda.palun kommenteerige:
KÕIKI 10X 4
Kui on võimalus siis ma lisaks jalgadele ka jalgade sirutamise ja kui reedene kava liiga pikaks ei veni, siis ka jalapressi.
Ja mõtled sa siiski 4×10 ehk neli seeriat ja seerias kümme kordust?
Arnie
MemberSee on ju mingil määral tõsi, teisisõnu keha hakkab lihast põletama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2010 at 8:05 p.l. in reply to: Harjutuse tehnika kontroll- eeskükk ja “good morning” #264184Arnie
MemberSa lasid Good Morningus liiga sügavale ja proovi hoida rohkem selg sirge või nõgus
Tsiteerin Jaan Salu: “Siin varitseb sportlasi aga üks oht, mitte kunagi ei tohi teha kummardusi alla paralleeli, siis lülituvad sirutajalihased välja ja aktiviseeruvad nimmelihased. See aga on ohtlik, võivad tekivad rängad seljavigastused.”
Arnie
MemberKas mingites liigades kasutatakse jõutõmbe jaoks eraldi kangi, mis keskelt rohkem läbi paindub?Vaatasin mingit videot westside barbell kodulehelt, kus üks vend teeb poolkükki mingi 450-ga ja kang ei tundu eriti kõver, järgmises videos tõmbab “ainult” 340 aga kang oleks nagu kummist, paindub nii läbi keskelt.
Vägagi võimalik, jõutõstmise kangid on jäigemad kui klassikalise tõstmise omad. Kasutatakse klassikalise tõstmise kange, sest siis on lühem maa tõmmata.
Arnie
MemberMa ka alguses vägistasin sisse endale kohupiima, lõpuks hakkas maitsema. Ja nüüd tekivad isegi süümekad, kui magamaminekueelse kohupiima ära jätan..
Arnie
Memberaga sellega ka nii nagu iga teisega… et peale trenni kohe sisse ?ja kui vahendid paremad , siis ennem trenni kah
täpselt nii
Arnie
MemberMa arvan, et armando on briti teadlane..hahahahaha

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
MemberIse sain 0.285
Olen kogu aeg arvanud et surumine on mul alaarenenud.
Arnie
Memberjõudu
Arnie
MemberMu jaoks tundub ka Ryan Kennelly sümpaatsem kui Scott Mendelson..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arnie
MemberKa vee liigtarbimisse võid ära surra.
Selles olen ma suhteliselt veendunud, et iga asja liigtarbimisel võid sa ära surra.
Arnie
MemberJah, kindlasti, aga tahakski teada häid harjutusi, mida saab kodus teha, lähim jõusaal 30km.Tavalised kõhuli ülakeha tõstmised on head harjutused?
Saad võtta lisaraskuseks veel raamatuid või kive vms.
Arnie
MemberMa mäletan et mina esimeses klass olin üks klassi pikemaid poisse ja olin ka üks priskemaid. Kaal oli 34kg siis.
Arnie
MemberKas tänapäeval enam alaselja treenimist vajalikuks ei peetagi?
Selles kavas küll ei märganud ühtegi alaselja harjutust peale küki, mis polegi otseselt alaselja harjutus..
E: Jutt siis armando kavast
AutorPostitused