Arne
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arne
MemberSiiani olen kasutanud ainult Fasti tooteid, sest hind on mõistlik ja tulemused head.
Arne
MemberKahjuks kooli ja töö kõrvalt ei jää aega millegi muuga tegeleda, seega ainult jõusaal.
Arne
Membermina ei näe selle söömises mingit probleemi, eelistan ka Tere vaniljemaitselist kohupiima, aga proovi sinna midagi sisse segada näiteks banaani.
Arne
MemberProovi küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil, kas siis hantlitega või kangiga, minu arvates parim harjutus biitsepsile.
Arne
MemberKauneid Jõule kõigile!
Arne
MemberEi tea, ei kõiguta eriti see, kuigi rannas on ikka hea ja enesekindel tunne kui värske sixpack on ees:DRanna hooajani on veel aega, tee regulaarselt trenni jälgi oma toitumist ja küll sa suveks ilusa sixpacki saad
Arne
MemberZelluloos pühade ajal kahjuks kinni
Arne
MemberVõta parem siit lehelt Tööriistade alt endale sobiv kava, mis on professionaalide poolt koostatud.
Arne
MemberOlen ka kusagilt kuulnud, et jõusaali treeninguga ei tohiks väga vara alustada, seda vist enne 14 eluaastat, kuid kas see ka paika peab ei tea.
Arne
MemberUsun ka, et selga liiga vähe treenitud ja selg lihtsalt nõrk.Treeni seda rohkem ja küll need valud kaovad.
Arne
MemberArvan siiski, et tegu on vererõhu järsu muutumisega.
Arne
MemberKarm teema!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arne
Memberhakkasin kasutama GNLD Omega-3 lõhekalaõli kapsleid, küsimus mitu korda päevas peaks neid võtma, pakil kirjas, et 2-5 kapslit ööpäevas.Ise olen võtnud 2 kapslit, ühe hommikul teise õhtul.
Arne
MemberÜliõpilane
Arne
Membermind häirivad tegelased, kes tulevad trenni teksapükstes-just eile nägin jälle ühte sellist.
-
AutorPostitused