Arne
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arne
MemberÕnnesoovid!!
Arne
MemberNagu ennemusitsel ajal, naine sünnitas põllu ääres lapse ja tegi usinalt tööd edasi!.
Arne
MemberIlusad naised ju, mis te vingute.Maitse üle ei vaielda, aga minu maitse see küll ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2009 at 4:06 p.l. in reply to: MIS JUHTUB KUI TRENNI EI TEE JA KASUTAN TOIDULISANDEID JNE? #241042Arne
MemberProovi järgi ja anna meile ka teada!
Arne
MemberKaal 76 ja lõuatõmbeid suudan teha u 20
Arne
MemberPalju Õnne!!
Arne
MemberÜks kord on sama asi juhtunud, viskas juba poole trenni pealt pildi ees nii kirjuks, et ei ole julgenud edasi teha.
Arne
MemberZelluloosis on hommikupoolikud kuni lõunani viimasel ajal väga vaiksed. Nädalavahetustel saal aga rahvast täis-arvatavasti seoses sellega, et vähendati lahtioleku aegu laupäeval ja pühapäeval.
Arne
MemberKäisin seal alguses kui see avati korra trennis, seadmed on viimasepeal, hantlid korralikud ja valik suur, väga ilus saal.
Kuid jään ikkagi zelluloosile truuks, hind soodsam ja parkimisega ka muret ei ole.
Arne
MemberMina pakkun, et meie laul saab koha vahemikus 1-5
Arne
MemberIlusat naistepäeva!
Arne
Memberkaseeritud vette pressida sisse paar sidrunit ja lisada mett.
Minu vaieldamatu lemmik, teeb alati olemise paremaks.
Arne
Member3xnädalas jõusaal, kava jaotatud kolmeks ja korra nädalas ujumine.
veebruar 8, 2009 at 4:02 p.l. in reply to: Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise! #183123Arne
MemberKa minu poolt hääled antud, edu teile!
Arne
Member9.Laura, «Destiny»
Nendest lugudest parim
-
AutorPostitused