armastotu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
armastotu
Memberkui trenni teen ja söön seda mis õige siis tahtsin küsida,kas soolaube võib süüa,
armastotu
MemberValk ja rasv
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Süsivesikute piiramine.
Kui see üksi ei aita, siis tihti väikeste koguste söömine.
Kui need veel ei aita siis klaasis vees lahjendatud 2 lusikatäit õunaäädikat võiks ka mõjuda.
jah õunaäädikat olen ma tarvitabud juba 2 nädalat .. ja siis nagu nälga ei ole aga harjumus et ikka tahax näxida siis kah joon õunaäädikat ja siis söögiisu väiksem.aga mõni apsu pean ikka võtma irw ..
armastotu
MemberEnamusel inimestest on tänapäeval mao happesus liiga madal, mitte vastupidi. Muid argumente eriti polnudki. Uuringuid olen ise vähemalt ühte lugenud, nii et ei saa ka öelda et pole uuritud.nujah …aga mis asi aitax söögiisu vastu…
mingid apipeax oleam ju.. kuna just öösiti tahan rohkem süüa .. ma võin küll nii et et söön seda mida peaxin sööma et kaal korda saada ja ainwevahetus aga mul kindasti on tühjakõhutunne ja tahan süüaja siis annan alla et ah see väöike tüklike ei tee midagi ..
vajaxin selle kohta nõu ja abi …
kuna tahan väga palju invi saada ja teada ..
kuna tahan kindlasti end käsile võtta ..
seega trenniga võin hakkama saana käin ja teen ja higistan jne
aga vot kõige suurem mure on minu söögiisud ..
ma muidugi ei soo palju aga sellgi poolest armastan ma näxida …ma e taha ka alla anda..aga mingi meetot peab ju olema selle isu vastu
armastotu
Member20 g ht-r -i on maru vähe , kui käia 3 korda nädalas jõusaalis , siis mina võtaks iga kord peale trenni 100g , jätkub peaaegu terveks kuuks , 1 trenn vähem arvestades, et kuus on 4 nädalatKui on raha ja tahad areneda võimalikult kiiresti, siis soovitaks võtta HT-R-ile lisaks 60 min enne trenni AC-C 30 -40 grammi , http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=543
EDIT: Aga et kõik see kraam ka aitaks on esmatähtis et toitumine oleks paigas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vabanda tahtsin küsida et kust saab osta neid lisandeid..pulbrid jne
armastotu
Membertahtsin küsida ka seda et kas viljandis ka treeneried on ja kui palju..
ja palju muidu treeneri ajad maksavad…
armastotu
Memberno toitumis-ja treeningkava saab tellida siit samast…aga mina leian, et ehk kõige parem oleks mõnda spordiklubisse kohale minna,ennast ette näidata ja siis kava koostada lasta.(ntx Sparta spordiklubi pakub seda võimalust)
maksab orienteeruvalt 400-500 krooni kava kohta.
aga ma ise asun viljandis .
rtahan ka täpsemalt teada mida se muna joomine annab ..
armastotu
MemberIse olen sama pikk(158cm),kaalusin 65kg aasta tagasi…hakkasin trenni tegema,jõusaal-rühmatreeningud…ja nüüd olen 59kg.Üsna aeglases tempos olen alla võtnud,ja seda kuna toitumine ei ole korras…
Nii, et kõige parem soovitus on tõesti toitumiskava tellida….
Aga edu,mis muud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kuidas ma saan toitumis kava ja treeningukava tellida .. ma suht uus külaline siin ültse ei tea mitte tuhkagi mis ja kuidas… et jah kuidas ma saaxin tellida ja näitex omale treener saada või keegi abiline ja kas oskate öelda palju see ka maksab umbes ..
omale kuskilt abiline saada kes oskax aidata ..
ja siis ka treeningu kava ja toitumis kava
armastotu
MemberMinu soovitus- pöördu spetsialistide poole! Foorum foorumiks aga sellest ei pea alati tulu tõusma. Kunagi ei tea kui head on need soovitused…………Soovitaksin Indrek Otsust…… üks asi on treening ja toitumiskava……kuid selleks, et Ta Sinuga personaalset tõsiselt tegeleks pead tugevat initsiatiivi üles näitama. Soovin edu!
kuidas ma saaxin siis Indrek Otsust-kuidara saaxin taga ühendust leida..
armastotu
MemberÄra parem joo.ma rumal aga see mis all on et toitumis ja treeningukava….kuidas ma selle saan mis iganes piinlik küll aga kas se peab lahti tulema see tumedalt trükkitud olen rumal jah ..
armastotu
MemberMa arvan, et öine söömine peab kindlasti ära lõppema sul …kui just loomamoodi trenni ei tee. Aga siin foorumis peaks leiduma küll naisi, kes mitu last välja andnud ..pigem ootaks nende arvamust, et kuidas parim oleks.mis moodi ma neid emasid leian,kes on mitu last sünnitanud jne jne .. kes suudax nõu anda ..
otseses mõttes tahan oma kõhtu prinki ja nati lihaseid ja tagumik võix kah nati prinki saada ..kui võimalik olex seega kuidas??
armastotu
Memberõige toitumine, muud midagi.EDu !
Telli toitumiskava ja ära magusat palju söö ega maiusta toidukordade vahel !
KAS ÕUNAÄÄDIKAT VÕIB JUUA JA KAS SEE AITAB KA MUIDU MISKIT….
armastotu
MemberKui sa äkki õhtul vähem sööd siis äkki hommikul suurem isu…Nende snäckide ja võileivade asemel võta puuvilja nt: banaan, õun või kohupiima, kodujuustu. Vett võiksid rohkem juua ja kindlasti puhata rohkem(magada)palju ma vett peaxin päävas jooma…
ja ma küsin väga rumala küsimuse vist et kuimul ei lähe see vesi nii kergelt alla ja siis õhtu käes kas korraga võib juua mingi koguse ja palju on norm…palju peaxin jooma päävas..
-
AutorPostitused