Arm54
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arm54
Memberei uvita poliitika teema. mõtetu. pohui mis teevad nahui
Arm54
MemberSöögiisuga on ka minul raskusi. No lihtsalt ei suuda sisse ajada seda valguhunnikut mis peaks, kuigi üritan toitu mitmekesisena hoida. Kui ikka korralik valgulaks käes, siis pool päeva kõht täis. Ja pisemate portsude kaupa kah ei õnnestunud. Samas aga isu siiski mingil määral kasvab, kui olen eelmisel päeval füüsilist koormust saanud. Ja noh, valgusheigid aitavad kah kaasa. Vedelat on lihtsam tarbida.Ehk alustaksid mingi metsajooksuga? Rahmelda kuskil paar tundi, nii et oled läbi mis läbi. Kindlasti ära unusta vitamiine, mis samuti söögiisu mõjutavad. Valgusheigid jäta selleks ajaks, kui sa juba suudad jõusaalis ennast rihmaks tõmmata, nii et kaks järgmist päeva lihased valusad. Enne seda toimub oma keha õppimine, tunnetamine, et ikka õige lihas õige koormuse saab, mitte ei vehi niisama tühja.
Ehk siis teisisõnu ära esialgu massi kasvatamisele üldse mõtle. Proovi üldine võhm paremaks saada, ehita põhja tugevamaks. Muidu võid veel endale lausa viga teha, kui vale raskusega ukerdama hakkad.
Olen küll jõusaalis isegi algaja, aga midagi hakkab meenuma ka maal elatust, kus tuli heina ja metsa teha. Lihas kasvab, tuttavatele enam ei pea ütlema, et jõusaalis käin, näevad tulemust isegi.
huvitav mis tunne on kui pole söögiisu? mul vatupidi, söök on elumõnu tohutu nauding ja aind õgin kõike
Arm54
MemberTervitus,Alustan siis kohe endast.. olen 16aastane poiss, 178cm pikk ja kaalun 55kg

Kunagi tegelesin mitu aastat judoga, aga see oli rohkem selline lullilöömine kui trenn. Olen väga kõhn ja ainevahetus on mul väga kiire.
Nõrk ma olen, seda ma tean…heal juhul 10kätekõverdust pigistab välja ning 1, healjuhul 2 lõuatõmmet

Nüüd siis viskas lõpuks üle see niisama arvuti taga istumine ja mitte millegiga tegelemine..
Võtsin siis kätte ja läksin jõusaali (idakeskus) aga treener seal venelane ja ega ta midagi eriti ei õpetanud kah.. lihtsalt tee selle ja selle masinaga 12korda jne
Õnneks sain ainult ühe korra käia, kui siia foorumisse ära eksisin..ja imestusin, et tglt on kõige alus korralik toitumine. Siis on veel igasugused pulbrid ja oh oh kui palju asju veel…
Muidugi päevamenüü on tavaliselt selline, et hommikul 2võileiba, lõunal soe koolilõuna, peale kooli midagi külma sööki või kui raha siis pizza, mcdonalds
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>õhtul siis soetoit ja üldse on palju vahepeal sellist niisama näksimist
Kas kõige mõtekam oleks tellida toidu ja treeningkava? aga kelle oma?
Siis üldse mis jooke tasuks jõusaalis tarbida?
Kui tihti tasuks jõusaalis käia.
Küsimusi on kuramuse palju…aga ei jõua ju siia neid kõiki üles loetleda
Oma välimust ma isegi häbenen, seega põhiliselt suunaks trenni lihase suurendamisele? või kuidas iganes seda ka nimetatakse
jõud peaks ka koos lihasega tulema või ma saan selles asjast valesti aru?
Alaselga oleks kindlalt vaja treenida, sest isegi väikesest kummargil olekust hakkab alaselg valutama või õigemini läheb kangeks…
Tänan kui leidsite aega teema läbi lugeda ja ehk leiate aega mõned head nõuanded või küsimused esitada
sinu päevamenyy… soe toit, kylm toit, soe toit , kylm toit. mida see ytleb? su söök koosneb soojast ja kylmast vä?
palju sa valku, rasva, sysivesikut sööd?
karta võib et vajad rohkem valku:liha, mune, piimatooteid ja kala…ja seda iga 2-3 tunnitagant
-
AutorPostitused