Arkta
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arkta
MemberF – 5
I – 5
T – 6
Arkta
MemberTäna tuldi ligi ja küsiti sellise harjutuse nagu “eesel” kohta. Minul polnud sellest aga õrna aimugi, ning jäin vastuse võlgu. Et teinekord seda vältida, siis küsin siit. Misasi see eesel on siis?Arkta
MemberArkta
MemberIse kasutan kindaid küll, aga mitte surumisel. Teatud harjutustel, nagu säärte kõverdamine kõhuli ja lõuatõmbed. Hoia kuidas tahad, tulevad ilma kinnasteta villid kätele…
Arkta
MemberMa küsiks teema algatajalt, et mis eesmärgiga sa selle jama siia üles panid?Miks valisid just Venemaa kui kogu Euroopas on sellist käitumist nähtud, et vähe pole!?
jumal küll, kindlasti ta valis just venemaa! võid ju panna ka teisi videsoid mis on kogu Euroopast tulnud, mind huvitaks ka…
Arkta
MemberKas sa põhimõtteliselt ei välju Viimsi-Pirita piiridest? Mustamäe pole ju nii kaugel.Põhimõtteliselt on mustamäe siiski väga kaugel, kui sa viimsis elad ja pead bussiga mustamäele trenni sõitma. Edasi tagasi minek läheb kokku minul isiklikult umbes 3 tundi. Paraku pole viimsi kandis ka häid alternatiive, seega arvatavasti oleks ikka tahtjaid. Eks see ole tegelikult suhteliselt mõttetu vaidlus, kas on kaugel või mitte
september 7, 2008 at 7:21 p.l. in reply to: Kuna minna algajate kavast üle teise kava peale`? #165222Arkta
MemberMina soovitaks küll uue kava juurde liikuda. Kuu aega on suhteliselt piisav, et lihased tööle saada ja siis rohkem sügavamalt läheneda…
Arkta
MemberOlen plaaninud ise ka täpselt sama küsimust esitada, et kuidas saada janii, aga pole head pilti näinud. Minu meelest tegu visuaalselt väga ilusa lihasega… Kui ma ei eksi, siis peaks seda treenida saama kerepööretega jms?
Arkta
MemberAbi mille jaoks? Ehk see tähendab, mida sa saavutada tahad? Ning kui pikk sa oled, selline info aitab ka vastata…
Arkta
MemberViimsi kooli jõusaal on suvel suletud kahjuks, üle jääb siis Viimsi Spa jõusaal, kus abivalmid treenerid. Pirital on TOP Spa jõusaal, kuid ei tea, kas seal treenereid leidub.Ise käin Pirital velotreki saalis, sest see mulle kõige taskukohasem.220.- kuukaart, kuid seal treenerit ei ole.
Ohoh, mis tingimused seal velotreki saalis muidu on? Viimsi spa on suhteliselt kallis muidugi ja kooli oma on veits nadi ma leian.
Arkta
MemberViinadest eelistan mõrnajat, standarti. Odavamatest Y2K ja kõige odavamatest lauakas. Saaremaad ka kui müts kaasa antakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viru valge on tõesti saast.
Arkta
MemberKüsimus selline, et kuna suudan kõhulihaseid teha suhteliselt palju, ning tavaliselt saab võhm enne otsa kui lihas ära väsib. Ilmselt ei ole nende lõputu tegemine kuigi efektiivne, seega mida peaks muutma? Olen nüüd nii tegema hakanud, et tõstan ainult ölavöödet ja surun kõhulihased tahtlikult kokku, nii annavad lihased pärast trenni isegi veidi tunda. On see kasulik nii teha – ma mõtlen, et kasutada lihaseid lisaraskusena, neid kokku pressides?