aries
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aries
Membersain l6puks vastuse,selle teema v6ib nyyd lukku panna.
ja aitähh Kiivkasele,et ta ikak vastas, olin ylekande pärast mures.
aries
Memberno jh loogiline mul on see teema alles 5 min yleval olnud ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga ma saatsin fitness.ee sse kah s6numi, kuid keegi pole veel vastanud.aries
Memberyo kaur, leidsin su kah yles

minuteada sai paisutab lihaseid rohkem, leiva kohta ei oska midagi öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ma pole selles 100% kindel.
aries
Memberja siis saadki soovitud tulemuse
aries
Memberinimesed on end tänapäeval vist üsna pilve võtnud või lihtsalt uhhaad söönd liigapalju et mõistus on peast ära läind. Palun aidake mind oma tervis ära rikkuda. muidu olen hea vormis aga tahaks rasva juurde saada?? daaaakle kurupt,sa ikka eriline jobu,kas kysisn su lolli arvamust v?ise tean mida oma kehaga ja tervisega teen,…..daaaaaaaaaaaaa????????!!!!!!!!!!
Kui sa tahad kaalust juurde v6tta, siis söö rasvaseid toitusid, eriti mis sisaldavad sysivesikuid ja valke ja istu päev läbi kodus ja ära liiguta ennast
aries
Memberaga ma nii algaja kah pole trennikohapealt, olen 6a tegelenud kergej6ustikuga, kuid j6usaalikohapealt kyll suht algaja.
aries
MemberOleksin kah asjast huviatud, aga kus see AIA20 täpsemalt asub?
Ise olen 16a, olen asjaga tegelenud 2 kuud, aga eks ma käin siis m6nda aega koolij6usaalis, kui te päris algajaid ei taha(see mul kodu lähedal kah)
Tellisin ka teilt, Ott Kiivikas, treening ja toitumiskava, kui te maili proovite saata siis ma igaks juhuks hoiatan ette, et alati ei tule hotmaili E-mail läbi, kuid kui ma kätte saan vastan teile kohe.
aries
MemberMul oli kusjuures sama asi alguses, aga nyyd juba m6nda aega käinud ja keegi ei vaaata imeliku pilguga mind
-
AutorPostitused