aries
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aries
Member18% on minu arust normaalne
aries
Membertrenni
aries
Membernyyd tee teine kuu veel
aries
Memberimimees oled, kui võtad kaalus juurde ilma söömiseta ja trennita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heh, ei ega ma ei arvanudki, lihtsalt tegin kokkuv6tte pikast tekstist, selle teema autor kysis kuidas ilma toitumiseta kaalus juurde v6tta, selleks vastasin nimodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tarvitan whey8100 ja aint peale trenni.Kevadega olen juurde võtnud 5kg.
Söömine on häää ^^
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma v6tan kah whey 8100 valgupulbrit, aga ma v6tan seda hommikul ja ka peale trenni
aries
Memberkui tahad meeletut massi juurde siis loe seda artiklit siinhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3149
ise katsetasin ja lihas kasvab nii et ragiseb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Jalad hakkasid isegi veidi valutama, kuna pole sellise massiga harjunudmitu kg kuus umbes juurde tuleb sellega?
lugesin läbi selle p6him6te on selles, et ikka syya tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
MemberSuured tänud nõuande eest! Sean siis sammud raamatupoe poole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegelikult ära loe raamatut,vaid võta rohkem seda trenni värki kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
Memberee, kuidas seda arvutada saab?
aries
Membermul oli sama jama,
lihtsalt alguses sööd vägisi ja mingi 2 nädalaga harjud ära
aries
Membereee,
toitumise koha pealt peaks ma kyll ytlema, et väga nigel v6rreldes sellega mis mulle Kiivikas koostas

selles suhtes et ikkagi mega nigel.
Mulle määrati umbes 5x selline ogus nagu sa sööd :S
ja ära iga päev sellise kava järgi trenni tee, mul endal kogmust kyll vaid pool aastat, kuid siiski julgen soovitada, et toit peab olema mitmekesine
aries
MemberPoe täpset aadressi ei tea, aga omale ostsin Karate kimono kunagi kino kosmose lähedal Liivalaia 2 oleva maja vastast. Seal oli igasuguste v6itluskunstide varustust

aries
MemberLoll jutt,et ainult oma keha raskuse treeninguga ei saa proportsionaalse keha.Vaadake siis võimlejaid
“>Või neid,kes tegelevad breigiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina pooldan rohkem oma keha raskuse treeningut.
Tean tüüpe,kes jõusaalis on kõvad mehed sangpommi viskama aga kui oma keha tõstmiseks läheb,siis ei tee nad midagi seal ära…
Näiteks neid harjutusi,mida võimlejad teevad on ikka ülirasked
Ma võin ka öelda..Davai jõusaali vennad,tehke see järgi http://www.drillsandskills.com/video/displ…ath=rie006b.mpg
http://www.drillsandskills.com/video/display?path=bfb007.mpg
Võimlejad ikka on neid harjutusi harjutanud kah ja seal mängib rolle ka tasakaal.
Ja muideks seda teist harjutust ma oskan teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kuigi ma mingi eriline lihastes vend pole.aries
Memberkatulit ja liha ei tohi kah koos syya tegelt, kuigi inimesed seda eevad…
aries
MemberAlati ennem ja peale trenni tuleb teha venitusi 10-15 min.
Ja kui lihased valutavad, siis tee trenni peale, siis peaks ära kaduma.
Ujumist juba mainiti, muidu oleks selle kah lisanud,aga saun lõdvestab kah lihaseid.
aries
Memberv6ta s6ber kaasa esialgu, seltsis on segasem ja julgem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
MemberHommikul peabki süsivesikute rohket toitu sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida aeg õhtu poole, seda vähemaks peab seda võtmajah nii et söö hommikul saia ja mida 6htupoole, seda rohkem leiba kugista

-
AutorPostitused