aries
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 11, 2006 at 3:58 p.l. in reply to: toidulisadest (proteiinist jne) tulenevad vistrikud #98002
aries
Memberlugesin kuskilt lehelt et vistrikute ja akne teke ei sõltu toidust. kuid omad kogemused ütlevad et proteiini söömine tekitab küll neid natukene.ja proteiini söömise lõpetamine muutis nahka nac paremaks.aga kuidas on kreatiiniga nt?enal kogemused puuduvad kreatiiniga.
tore kui oma arvamuse ütletikse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no kuule mees natuke valesse foorumisse ei pannud yles oma probleemi w
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>samahasti v6ib kysida, et millist kondoomi te kasutate, inimesed kes te proteiini s66te
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2006 at 2:54 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97998aries
Member3x nadalas 2h
algul kaisin 4x nadalas 1,5h, siis tulemused eriti ei paranenud.
Aga nyyd kui kava muutsin, siis umbes iga 8-9 paeva jaral surun rinnalt 5kg rohkem ja mite ainult rinna lihaste naitajad ei parane, vaid ka paljud teised
nii et puhkus loeb ikkagi palju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
MemberMilline v6iks valja naha massi pyramiid
treener tegi mulle j6u pyramiidi
1×6 1×5 1×4 1×3 1×6(l6pp kergemaga)
aga tegelt ise tahaks rohkem massi pyramiidi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
MemberTumedad silmaalused võivad olla ka väsimuse ja unetuse märgiks, samuti seostatakse seda värske õhu puuduse ning õhusaastega.selge ja suur aitahh teile, hakkan viibima siis rohkem varske 6hu kaes
aries
Memberaitahh vastuste eest, aga kysimus veel siis, et kas mass hakkas peale 6iget toitumist ja j6usaali kasvama, v6i lihtsalt kasvasite suuremaks ja kaal soeses vanemaks saamisega t6usis
aries
MemberEsimene vastus oleks selline, et 3-4 korda on optimaalne kui oled algaja.Teine vastuse üks variant oleks selline, et see sõltub sellest, kui lähedal on naha pinnale kapillaarid.
Kolmanda vastuse üks variant on, et tegemist võib olla koormusastmaga ( 10-15 % tippatleete kimbutab see), teine variant on, et tegemist võib olla lihaspingega ja oskamatusega lihaseid lõdvestada.
olen natuke yle aasta aja muidu j6usaalis kainud, et paris algaja pole, aga silmade koha pealt veel, et kas neid kapilaare kuidagi taha poole lykata ei saa, mul paar aastat tagasi polnud silma alused sinised, v6i kas see sinised silmaalused ei v6i olla hapniku puudusest, et seal on vb hapnikuvaene veri?
detsember 2, 2006 at 3:40 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #96989aries
Memberolen ma muidu väga kõhna?17selt olin mingi 65, praegu 85
ma huvi parast kysin kui vana sa oled.
olen ise 16 ja 65kg.(180cm)
ma ise kasvatan meeleheitlikult valgupulbriga massi, aga viimasel ajal on valja tulnud, et k6ik hakkasid mingi 19-21selt alles kaalu viskama, eriti mu sugulased.
isa oli minu vanuselt 60kg 176cm, aga praegu on mingi 90kg rasvatynn ja pikkus on sama
aries
MemberMina näiteks alustasin küll peale 25 eluaastat ja peab ütlema, et kui “õieti” trenni teha, siis kasvab küll
õigesti!!!
november 30, 2006 at 2:33 p.l. in reply to: Plaanis hakata treenima (lihasmassi kasvatama ja lihased kontuursemaks). #96828aries
Memberytlesite, et teete jalgu m6ni teine paev, aga kui ma j6usaalis eelmine aasta kaima hakkasin, soovitas mulle treener algul mingi nadal paar k6iki lihasgruppe igapaev labi treenida, kuna kui paus on olnud pikk, siis ei hakka kohe lihased t66le ja suurte raskustega v6id kahjustada lihaseid(kui kohe hakkad maksiumiga pihta).
Ja teisalt pange toitumine paika, toituise kohta leiate siit foorumist nii m6ndagi
parimat soovides…..
aries
Member6igesti mite 6ieti
aries
Memberno minuarust pole 70kg 170cm jaoks palju vaid on just 6ige kaal.
S66ma peab normaalselt. K6hulihased saab trimmi kiirelt, tee puki peal k6hulihaseid 4xmax, ehk siis 4 seerjat nii palju k6hulihaseid kui j6uad ja paari n2dala p2rast hakkad juba tulemusi n2gema.
Jalgadele on minu arust parim harjutus ikka kykk kangiga, aga j2lgi ikka et sa sirge seljaga seda teed, aga kui sa juba korvpalli mainisid, siis loeb ka hyppev6ime, seda saad nii, et teed hyppeid kangiga, v6imalikult raske raskusega (mingi 3×6 seerjat umbes).
PS olen vabandanud ennemgi et t2pit2hed puuduvad, mis teha kui mul 10a vana laptop millel neid pole
aries
Member0,1 % rasva sisaldusega kohupiim,pole just kõige parema maitsega,muutub tüütavaks kui igapäev mõned pakid süüa.Millegiga segada ei anna seda et parem maitse oleks?ise segan hapukoore ja sibulaga vahel ka tomati, kurgi v6i munaga.
aries
Memberlihtsalt öeldes : valk mida on töödeldud nii, et see kiiremini ja paremini imenduks.selge, aga kas see DNA jutt vastab t6ele
aries
MemberMuscletech on tuntud oma agressiivse marketingi poolest. Amazonis postitajatelt ootaks rohkem intelligentsust,mitte langemist keskmise ameeriklase tasemele! Pole selles pulbris vähemalt etiketi järgi mitte midagi kahtlast – nagu WGPD, millele on lisatud kõige tõhusamat BCAA-d leutsiini. Hüdrolüüsitud valk on see komponent,mis teeb toote kalliks.mis see hüdrolüüsitud valk tapsemalt on?
aries
Memberaitahh aga seda ma juba lugesin, seal kirjutatakse aint et keegi ei julge seda kasutada, aga vb on m6ni katsetanud juba
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Akki harra Kiivikas v6i keegi muu kogenum satub seda kirja siin juhuslikult lugema ja oskab n6u anda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused