aries
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aries
MemberKui sa k6hu tahad trimmi saada, siis 2ra p2ris 6-packi endale treeni, see pole ilus minu arvates
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kasuta fat burnerit ja treeni seljalihast, pole kyll p2ris spetsialist, aga miks sa toidulisandeid v6tta tahad? Need just kasvatavad massi, mite ei alanda.
Minu arvamus: k2i jooksmas, v2ldi rasvu sisaldavaid toite ja tee kergete raskustega j6usaalis trenni.
Muidugi ei tea sinu keha, aga ma arvan et kui sa intensiivselt treenid, siis kuuga on asi paigas ja mehi hakkab lendama su juurde
märts 23, 2007 at 4:45 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #110479aries
Memberkala on kah ju liha
.Tegelikult keelatigi mul pulber kah 2ra, aga ma vaatan mis siis juhtub kui ma pulbrit v6tan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, v6tan poole kogusest.märts 22, 2007 at 10:07 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #110329aries
Memberolen olnud 2 kuud juba no. vaese toitumise peal.
Asjad mida ma syya kindlalt ei tohi: kartul, soja (vorstid, biffid…), piim (ja k6ik piimatooted), nisujahu(makaronid,nisujahu leib jne.), mandel.
Muna tohin ma mingil m22ral syya, sest see mulle v2ga allergiat ei tekita (1 muna p2evas).
Hetkel on mul menyys riis, liha,tatar, teraviljad,juurviljad (tegelikult suht tervislikud asjad
)2 kuud pole ma ka j6usaalis k2inud, sest uue menyyga harjumine v6ttis natuke aega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga tahaks uuesti k2ima hakata (2X n2dalas, sest tegelen ka karatega 3X n2dalas ja seal tehakse kah ikka k6vasti j6udu.Kas selline toitumiskava sobiks j6usaali k6rval:
7.00 kaerahelbed, kohv (vahel ka muna)
12.55 koolitoit (tavaliselt saan ma seal aint juurvilju ja vahel ka liha syya, kui see pole mingisse jahukastmesse tehtud)
15.00 riis
18.00 valgusheik ja tatar (see on siis toitumine peale trenni)
21.00 liha juurviljadega
esimene vahe on kyll suht pikk, aga ma pean arvestama kooliga.
Soovitused ja kriitika teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
Member49 eurot?
veebruar 16, 2007 at 5:35 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #106664aries
MemberHaigla nime ei maleta, aga testi tegin seal parnu mnt haiglas, see mis kohe peale veadukti on.
veebruar 16, 2007 at 1:38 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #106637aries
Memberpiima valgu vastu vist on allergia, kala peaks saama jah
testitakse nii, et võetakse vereproov ja edasi ma ei tea…(ma arvan, et vaadatakse, kuidas veri erinevate asjadega reageerib)
yleval panin ma kirja mida ma syya saan
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja mille vastu mul allergia on….Aga kas mul on yldse mingit lootust lihasmassi kasvatada, kui mul peamiste toitvate asjade vastu allergia on.
veebruar 16, 2007 at 9:20 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #105762aries
MemberSoja vastu on jah allergia, ennem arstil käiku sõin kõike ja terve nägu paistetas üles lõpuks ja pidin kangeid rohtusi sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
MemberNjaa hommikuse söömisega on jama selles, et isegi need 2võileiva ajan endale suht “vägisi” sisse, sest rohkem süües läheb süda pahaksaga kui üldse midagi süüa, siis kõht läheb ropult tühjaks enne koolilõunat
ntx mannapudru võin ma hommikul palju sisse ajada, aga endal aega hommikul vähe ja kes see siis jõuab endale pudru keeta

mina nt j6uan ja palju asju veel, njah suht tihti j22n hiljaks kah kooli
, aga tean omast kogemusest, et algul ongi raske syya, kuna magu pole harjunud.Algul ajad toitu v2gisi sisse ja hiljem harjud sellega 2ra. (muideks ise alustasin j6usaaliga 1,5a tagasi
aries
MemberTuleb siis välja, et anatori polegi keegi proovinud??Ma postitasin kunagi sarnase teema(pealkiri vist oligi anator p70).
Kasuta otsingut ja leiad selle teema yles.
Hinna krutib yles see, et valgud on synteesitud- imenduvad paremini.
aries
Memberteil siin vaidlus pooleli jah

t2nud vastuste eest

aries
Memberma tahtsin tulla, aga ei n2inud kahjuks, kuna 1 asi tuli ette

nagu ma aru saan siis Jorks v6itis,aga kas kondid, luud j2id terveks?
palju 6nne minu poolt igaljuhul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
Member14. veebruar toimub p2rnus uute 6pilaste vastuv6tt.
ise k2in muidu shotokan karate-do-s aga yha rohkem kuulen selle v6itluskunsti kohta kiidus6nu.
Mu tuttav k2is seal aasta aega ja nyyd teeb 5 l66ki sekundis, PS mite suvalisi vaid tehnikaga ikka.
see trenn pidavat ka lihaseid h2sti arendama
aries
Memberkas sellistel v6istlustel on keegi kunagi surma kah saanud v6i pool sandiks pekstud?
aries
MemberShukokai on ju karate 1 liikidest, samamoodi nagu shotokan karate-do, see on shukokai karate-do.
Ma ei tea muidu mis neil vahet on,arvatavasti 1 on teisest tuletatud ja paar asja juurde pandud, aga piltlikult ma neid ei erista.
Ise muidu tegeled Shotokan Karate-do ga.
aries
MemberJa arvad, et nüüd oled teise kehatüübiga?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma pole seda 6elnudki, ytlesin, et olin ja olen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lihtsalt nyyd ei aja enam k2ed k6hima
AutorPostitused