aries
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aries
MemberNimelt mul koolis vaja keemias iseseisevtöö teha, mittemetallide tähtsus meie elus, seoses meie organismiga kui bioelement.Et kas keegi teab milleks meie organism vajab :
*Süsinik ©
*Räni (Si)
*Fosfor (P)
*Lämmastik (N)
*Väävel (S)
*Vesinik (H)
*Hapnik (O)
+ halogeenid….
või teab keegi mingit saiti kust saaks materjali selle kohta ?
Tänud.
no vot siis tulebki iseseisev töö teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sa siin foorumis piisavalt olnud, et peaksid teadma miks on süsivesikuid vaja ja hapnik peaks niisamagi selge olema.
aries
MemberMa ei tea kus sellised arvud võetakse. Süsivesikuid 7 -8 gr 1 kilogrammi kohta on ikka väga palju. Kui ei ole tegemist ülikiire ainevahetusega või raske füüsilise tööga siis peaks selliselt toitudes üsna kiirelt rasva minema. Üldjuhul on harju keskmine selline, et kui tahad kaalu langetada korrutad kehakaalu 35-ga, tahad hoida siis 40-ga ja tahad juurde siis 45-ga. Muidugi on see individuaalne aga laias laastus ta nii kipub olema. Mis nüüd puudutab valkude , rasvade ja süsivesikute vahekorda on juba omaette teema.Korrutasin oma kehakaalu (64kg) 45’ga ja sain siis 2880kj. Kas see liiga vähe pole kui arvestada sinna sisse veel jõusaal (3x nädalas 90-120min), 1X nädalas karate (75min), siis kooliga seoses veel 1X nädalas keh. kasv (90min) ja võrkpall (90min) ja mõnikord käin ka maadlemas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (see siis kah 120min)aries
MemberDietmix gives you fix!
aries
Memberpalju poksikott maksab yldse, endal kah lähituleviksu plaan osta see
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
Memberkuulge, 1000kr ja odav?
ma käin yldse 200 eeguses(kuu) j6usaalis ja saan k6ik asjad tehtud!
september 21, 2007 at 4:53 p.l. in reply to: Kuidas suurendada tõhusalt ja kiiresti rinnalihast? #125724aries
Member“Kuidas saada kiirelt rikkaks?” on samat laadi kusimus, mida sa selle peale ise vastaksid?kuule jumalast hea kysimus on ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
Memberõnne
Member
tema on parim kulturist, niime ei tea
Membervideode p6hjal ma arvan isegi et rahvatants on etem kui systema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
Membermida laiem haare, seda rohkem rinda peaks treenima, mdia kitsam, seda rohkem piitsepsi.
aries
Memberõpilane, kooli kõrvalt töötan aeg-ajalt Mayeri keemia tehases.
aries
MemberNo mis see mass siin:P Meil leiab tüüpe alates 65 kilost ikka…Minu kohta on see keeruline küsimus – elusate osaaladega (ja aegajalt ka MMA-maitsega drillidega) olen tegelenud alates 2003 sügisest… korralikku ja süsteemset päris-sport-mma-trenni saab varsti aasta.
Ega jah, mingit nalja siin pole, mul sõbrad kh sellised, nagu alt lugeda v6ite
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
aries
MemberKuskohas te seda teete?Sparrima ei taha tulla:)?
tahaks kyll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aint ma kasvatan massi ennem natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a muidu, jorks, kaua sa MMA ga oled tegelenud.
aries
MemberSee on kombo selles mõttes, et seal on kreatiini, vitamiine ja mineraalaineid. Kui tahad kreatiini siis pigem osta siit samast lehelt, sest tuleb odavam ja piiri peal võib sellega probleeme tulla.probleeme ei tule, tuttav toob USN i tooteid Eesti.
aries
MemberKui su soov on suveks vormi saada, siis on mulle sulle mdiagi väga head pakkuda.
Koduleht http://www.usn.co.uk/usn_muscle_supplements.php
Ise tarvitasin seda kuu aega ja areng oli v6imas. Kuu ajaga rinnalt 15kg rohkem. Super toode igaljuhul ja rahul on vähe öeldud, ma olen õnnelik selle toote üle.
Mul tuttav toob seda Rootsist Eesti, ma ütlen et ta sulle kah võtaks, kui tahad.
See pulber mite aint ei suurenda su lihaseid, vaid sa saad ka meeletult jõudu juurde, see ei kahjusta tervist.
Need kes on seda proovinud on tahtnud veel ja veel. On ka inimesi Kiivikase trennist, kes mult seda võtavad ja neile meeldib.
Sirvi kodulehte natuke ja vali endale sobivad tooted välja.
Ausalt mees, ma ei käi peale, aga proovi järgi see pulber, kui sa rohkem ei taha, siis keegi ei sunni sind ostma, aga igaljuhul ma garanteerin sulle, et pulber on super.
Kui on soovi, siis 53 417 710
AutorPostitused