aries
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aries
MemberMul endale tehti eelmine aasta opp.
Ütlen ette et nädal aega süüa ei saa, isegi neelata on valus, esimesed 2 päeva rääkida kah täitsa jama

Üldiselt päris naljakas tunne oli, mulle pandi vedelnarkoos – siis ytlesin arstile (arvasin et mingi jama, sest ei teadnud et need torud mis veeni lykati narkoos oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), et kisub uimaseks kuidagi, arst ytles et see läheb varsti yle. Siis kuulsin kuidagi läbi une veel, kui arst kysis, noh magad juba w
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, yli uimaselt suutsin vastata mkmmm.Järgmine hetk ärkasin ylesse, vaatasin et voodi oli uues kohas, sylitasin yli palju verd. Siis mingi noor meesarst kysis et noh kuidas tunne on, ma vastasin (ise olin pool uimane), et tavai ma hakkan koju nyyd minema, mille peale kogu palat naerma hakkas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) ja ytles mis te naerate, ma annan teile kõigile peksa ja magas edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kukkusin ka ise unne kohe, 2h pärast ärkasin, siis arst tuli kysis mult et kas viivad mu kanderaamil teise palatisse. Olin nii kangekaelne, et hakkasin ise jalutama, mõne meetri pärast kukkusin ymber ja viidi ikkagi kanderaamiga minema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Magasin natsa veel kõrval palatis ning ärkasin 1h pärast yles ning avastasin, et kõrval voodis lebab mingi päris kaunis tšikk
, aa kahjuks ei saand me kumbki rääkida, mandlid olid valusad. Lebasin veel paar tundi ja läksin koju, ennem koju minekud luges arst s6nad peale, et kas sa ikka lähed või jääd ööseks veel siia, aa ma ikkagi läksin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! kui narkoosist hakkad toibuma, siis siuke tunne nagu oleksid täis
NB! igaljuhul 1-2 nädalat oled vedeltoidul
trenni kohta mai oska kahjuks midagi öelda, aa ise hakkasin mingi kuu pärast uuesti treenima ja midagi pole juhtund veel.
märts 12, 2008 at 4:41 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #145388aries
MemberSiin on üks inglise keelne variant kehatüübi määramisest.Siin veel artikleid sellel teemal.
ma tegin selle testi ära, ise arvasin et olen ektomorf (sest olen ka suht peenike
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), aga tuli välja et ma olen mesomorf
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aries
Member“Rikas isa ja vaene isa” raamatus räägib jah koguaeg seda, olen ise kah lugenud.
Ma ise arvan nii, et pigem kool arendab silmaringi. Raha saad käima panna nii, kui sul on omakapitali, et firma luua. Ilma hariduseta legaalselt nagu rikkaks pole võimalik saada eriti.
PS! Ise olen kohe 18a ja Tallinnast ning otsiks kah gümnaasiumi kõrvalt tööd (nädalavahetustel), kui kellegil pakkuda on.
Head töökogemused olemas juba alates 14 eluaastast saadik.
vajadusel ka CV
märts 2, 2008 at 4:46 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #143681aries
MemberKolme kuu tagust pilti pole. Ma tegin küll, aga tegin formati arvutile ja pildid ning mõõtmed kadusid.Esimene kuu oli ilma kavata põhimõtteliselt. Siis nüüd hakkasin alles kava järgi enam-vähem tegema. Ja nüüd mingi poolteist kuud olen sellise kava järgi teinud:
1. päev
Rind:
Lamades surumine 4×6-8 (sellessuhtes, et mõnikord teen 4×6 ja mõnikord 4×8)
Liblikas 4×8
Negatiivse kalde peal surumine 4×8
Selg: (kõik laia haardega va. viimane)
Lõuatõmbed 4×4
Plokil tõmbed ette poole 4×8
Plokil tõmbed kuklasse 4×8
Alaseljale tõsted pingil 4×8 (lisaraskusega)
Kõht:
Negatiivse kaldega pingil 4×10 (lisaraskusega)
Trapets:
Kangiga õlgade kehitamine 4×8
2.päev
Biitseps:
Püsti kangiga 4×8
Hantlitega, istudes 4×8
Masinal 4×8
Õlg:
Käed kõrval lennutamine 4×8
Kangi selja taha laskmine 4×8
Sangpommi rinnale tõstmine püstijalu 4×8
Triitseps:
Kitsa haardega kangiga lamades käte kõverdamine vastu otsaesist 4×8
Lamades hantliga, käsi 90’ ja sirgeks 4×8
Kitsa haardega lamades surumine rinnalt 4×8
Käsivars:
Althaardes 4×8
Pealthaardes 4×8
(seletused pole väga head, pausid on seeriate vahel 30s ja harjutuste vahel 2 min)
ma katsetan siis su kava natuke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aint et ma 4×8 asemel teen 3×6
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kuskil 2-3x nädalas j6usaali, sest praegu eriti rohkem pole aega käia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa sa kohe täitsa ilma pulbriteta ja muude abivahendeta oledi kka treenind w?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2008 at 4:26 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #143671aries
Memberoot misasja?
kolme kuu tulemus?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aa postita siis m6ni pilt miuke saa 3 kuud tagasi olid.
ja kui sa tõesti 3 kuuga ilma sterodideta selliseks said, siis oleksin huvitatud sinu treeningkavast kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2008 at 3:34 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #143650aries
MemberEktomorfid peavad treenima alla tunni kindlasti. Massi eesmargil kordused ja seeriad 3×6-12! Puhkus olgu 30s.-1min. Raskused olgu väiksemad(aga viimased ikka aidatakse kaasa), et jõuaks teha harjutusi aeglaselt.Sellest peaks kinni hoidma EKTOMORF! Loodan et oli kasu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oled kindel et ektomorf peab alla tunni tegema trenni
ja kui jah siis miks?
aries
MemberKui palju sa suure lihasmassiga sõudjaid näinud oled?Mina ei ole ühtegi näinud, kuigi puutusin nendega peaaegu iga päev kokku varem.
no minu arust on kõik sõudjad suurte lihastega
aries
Membermis abi sa tahad?
et ei peeretaks nii palju w
jaanuar 3, 2008 at 1:42 p.l. in reply to: “Tegijate treening” e. UFC All Access WANDERLEI SILVA #136144aries
MemberI don’ t feel punches, it s normal to me.
If somebody beats me I get angry and I wanna kill him.
Suht lebo värk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tglt ajas kunagi yks klassivend ka sellist juttu, ennem kui suvalise jorsi käest tappa sai
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (ei võrdle teda yldse tolle fighteriga seal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)aries
MemberImmuunsussüsteem on sedavõrd keeruline, et teame selle toimimisest veel küllaltki vähe. Seda, kus midagi võib viltu olla, on nii palju, et pole võimalik leida ühtainsat kohta, mida mõjutades saaks parandada kogu süsteemi. Me ei tea, miks mõni süsteem on vigane. Võib-olla on viga juba sündides kaasa saadud, inimene liiga palju päevitanud või röntgenis kiiritust saanud. Samuti võib mõne aine puudus või üleküllus kaitsevõimet pidurdada. Stress ajab immuunsussüsteemi lääbakile, see pole võimeline enam oma tavalise jõuga tegutsema. Ka liigne füüsiline koormus on stress, sellepärast võivad haigestuda tippvormis sportlasedki.Ravimit immuunsussüsteemi tugevdamiseks ei ole olemas. Me peame vähendama neid tegureid, mis võivad nõrgendada seda süsteemi, n.t. vaimne ja füüsiline ülekoormus, külmetamine, emotsionaalne pinge jne.
Uimasus on põhjustatud arvatavasti valest toitumisest, vale toiduainete kogus, vale söömise järjekord.
Aga milline see õige söömise järjekord on?
Kas selline? Nendest normidest ma küll päris kinni ei pea.
Hommikul: valk (ise söön hommikul lisaks valgule ka süsikaid, nt puder)
lõunal: valk ja süsikad (sama)
õhtul: süsikad (söön õhtuti liha ka ikka, jälle valgud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Või peate õige söömise järjekorra all silmas rohkem kellaaegu, alati ma samadel aegadel ei toitu jah.
Ja mõni toiduekspert võiks ikkagi ära mainida, kas 6x päevas tuleks süüa ainult treeningpäevadel, või vabadel päevadel kah?
aries
MemberSöö paar päeva vähem ja magu tõmbub jälle kokku tagasi. Tugevad kõhulihased aitavd magu omal kohal hoida, mitte ei tee seda väiksemaks.Küsimus:
Tugevad kõhulihased tm6bavad mao kokku tagasi?
Kas siis k6hulihaste treening tuleks välja jätta, et rohkem toitu mahuks?
aries
MemberMa üritan siin selgeks teha, kui keegi satub tüli otsa, siis ta vastaseks on tavaliselt selline tüüp, kes ei hakka sulle jalaga näkku peksma, vaid hakkab kätega vehkima. Jalaga lüües teevad nad rohkem endale kahju, kui nad just sind maas ei löö. Järgmine tüüpiline olukord on selline, et mingi kamp tuleb niisama kallale.Aga teie üritate mingit sellist situatsiooni ette kujutada, kus mõlemad vastased on oma võitluskunsti tipud.
mis see teadmine mulle nyyd annab?
aries
Membertahaks teada, et kuidas saaks pikkust kõige paremini juurde? käin jõusaalis ka muidugi, aga äkki mingi kindel toiduaine mis kaasa aitab, või toidulisandit?Palun aidake. Pikkust vaja rsk:S:D
Tänud.
aries
MemberMa arvasin, et sa räägid 8.klassi poiste nääklemisest ja ma arvasin, et jalalöök on nõrgem kui käelöök:D. Irw:DSinu jutu järgi on Eestimaa täis neid vendi, kes seal “Fight Science-is” esinesid:P
Sa ikka saad aru, et need seal saates on elukutselised ja tipp-tasemel ja et eestis selliseid ei leidu. Teiseks sellisel tasemel tüüp ei lähe niisama tüli norima suvakaga.
Ja muideks see saade on discoverys jooksnud mõnisada korda juba.
Eesti on täis kukki ja vähesed on trenniga tegelenud.
Sealt filmist võis järeldada, et ei ole vahet mis võitlusalaga tegeled, vaid oleneb kuidas sa treenid ennast (jrx ytles ka mlle nii
aries
MemberKuidas saab MMA-ga ÜKSI tegeleda?

Kujutled endale vastast ette ja teed selliseid liigutusi nagu väänaks ta jalgu ja käsi w?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused