argoll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
argoll
MemberSelline asi juhtus et sai käidud neljapäeval oma siinusete hädadega arstil. Arst siis kirjutas ” Beconase Aqueous Nasal spry” pidi olema mingite steroidide paasil, mis pidi suurendama hingamis kanaleid ja tarvitama seda 2x päevas. Veel tuli teha eukalüpti õliga auru, et pehmendada kudesid ja panna tatt paremini liikuma:). Uuris ka mingi udupeene lambiga mu nina seest ja väitis et mu hingamis teed on suht koht kitsad ja armkudet täis.Ma ei tahaks küll loll näida aga ma ei sa ju seda spreid terve elu võtta ja noh auru võin ju teha aga kas on mõtet. Kui küsisin operatsiooni kohta siis ütles et sinna nii kui nii kohe kohta ei sa, järjekord 2 kuud ja kohe ta mind sinna ka ei suunanud. Nii palju kui mina taipan siis kui ninas asuvad õhukanalid on kitsad ja armilised peaks just neid opiga suurendama.
Kas minna tagasi ja valetada,et asjad ei aidanud vaeguste vastu? Ilma mütsita liikudes pole nagu hähagi ja annab ka ette kummarduda aga nii pea kui tuule käes müts maha võtta nagu lõikaks noaga silmade ümbert. Äkki ootaks ja raviks nagu käskis ja ootaks et äkki võtab valu ära ja saan ka paljapeaga liikuda, sest maru palav on joosta mütsiga, olgugi et väljas on aint 15C. Praegust on selle mütsi taha jäänud ka jooksu trennid ,aint üldfüüsiline kodus
Kas nina on ka pidevalt kinni või on ainult probleem nohus?Kui nina on pidevalt kinni, siis see nn opp ( laseriga lõigatakse ninas olevad kanalid suuremaks ) on küll väga hea lahendus.Minu arst ütles kohe, et tilgad on ajutine leevendus sellele probleemile.Valisin kohe opi ja nüüd pea 2a juba saan normaalselt öösel magada.
Argo
argoll
MemberKui tütarlaps päevas 1-1,5L piima joob ja kaeraküpsiseid krõbistab, siis jääbki see talje ainult unistuseks.Kui loodus selle peki ümber kõhu voolib, siis tuleb piimaga küll piiri pidada.Võid ju ennast segaseks treenida aga kui toitumine on paigast ära, siis tulemus ikka ümmargune null.
Argo
mai 16, 2011 at 6:34 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #302535argoll
MemberMina isiklikult ei tahaks hästi uskuda, et Joker midagi keelatut kasutanud on.Sellisel juhul oleks see bonsuna lehekülje surm.Ma ei usu, et ta sellega riskima hakkaks.Tundub ainult, et vorm on kuidagi väga vesine piltide pealt.Tahaks näha hoopis seda, milline tema lavavorm välja nägema hakkab.Sealt tuleks kindlasti maha koorida 15+ kilo.
Argo
argoll
MemberTere, olen 18 aastane noormees ja käinud juba jõusaalis u. 8 kuud.(praegune kaal 82kg, pikkust 182cm)Algul kui käima hakkasin võtsin ka toidulisandit mass2 mida tarbis 200g päevas mis andis umbes 70g proteiini puhtalt lisandi pealt juba kätte, lisaks sellele veel toidust kätte saadav mis teeb üpriski suure hulga lihase kasvatamiseks.Mäletan et jaanuari kuu lõpus lõpetasin selle tarbimise ja need viimased kuud kuni praeguseni pole midagi juurde tulnud, ei kaalu ega jõudu. Käin jõusaalis mingi 4-5 korda nädalas.Söön muidu päevas ikka kõvasti, kuskil 5 korda. Kiire ainevahetuse tõttu on raske midagi juurde saada.Arvan et puudust jääb proteiinidst sest nagu ennem mainisin pole mingit arengut olnud.Siit siis küsimus et palju peaksin päevas tarbima proteiine et jääks midagi ka lihase kasvatamiseks? (olen tüdinud juba jõusaalis tühjalaskmisest ja niisama lihast lõhkumas käimisest). Olen lugenud et minuvanusel peaks see kuskil 74g olema minimaalne päevas, tundub et saan sellegi vaevu vaeu kätte ilma lisandite kasutamisest.Kindlasti hakate kohe plärama munadest ja kohupiimast kuid mina ei ole see kes koju süüa ostab nii et asi läheks kulukamaks lõpuks kätte kui lisand. Nii et ootan huviga mis kellelgi öelda on.
Ei tahaks hästi uskuda, et sul valgust nüüd puudus on.See 4-5x jõusaali asenda kolme korraga ja kasuta rohkem baasharjutusi nagu kükk, surumine ja jõutõmme.
Argo
argoll
MemberMõelgem nüüd loogiliselt kummas rohkem suhkurt on kas veinis või viinas?
argoll
MemberTere!Olen lugenud, et peale sünnitust võivad kõhulihased lahknenud olla ja igasuguseid kõhulihaste harjutusi ei tohigi tegema hakata. Kuidas saaks kindlaks teha, kas lihased on lahknenud või mitte? Ja kui ongi, siis millised harjutused on lubatud? Sünnitusest möödas 3 nädalat.
Perekooli foorumis on seda teemat lahatud päris palju.Lähenetud on iga nurga alt
argoll
MemberSelge on see, et Hera80 ja HI on ikka kaks väga erinevat toodet valguturul.Kui neid koos võrrelda, siis on vb siga ja kägu ka üks loom?See selleks aga mis mind kõige rohkem ärritab on bonsuna suhtumine.Ma ei mäleta, et fitshop oleks kunagi oma kaupa mõne teise poega võrrelnud ja ütelnud, et see mis seal teises poes müüakse on täielik p**k.Mingi müügikultuur võiks ju ikkagi olla?Aga jah, kes vanakaru ikka tantsima õpetaks?Kes seda teha on proovinud, on banni saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberSry, Argo, aga sa ajad ikka praegu väga lolli juttu. Iga normaalne mailiprogramm on selline, et sealt saadetav kiri sisaldab eemaldamise/unsubscribe võimalust ja sinna klikkides saad ennast eemaldada listist. Midagi rohkemat teha ei ole vaja ja enam sulle kirju ei saadeta.Bonsuna kasutab Mailmani.Unsubscribemiseks tuleb saata mail ja see pärast KINNITADA, et maili oled saatnud just SINA.Ühesõnaga vastata mailile, sest mail saadetakse sinu postkasti ja tõesti, seda kinnitada saad ainult SINA ( selles mailis on juba kood ).Mida sina seal küll klikkida tahad jääb mulle arusaamatuks
argoll
MemberProovi ennast nüüd mõnest listis tmida sa kasutad eemaldada. (saad pärast ju ttagasi kohe panan ) ja vaata kuidas asi töötabNo see oleks sama, kui ma saadan tavalise kirja ja kirjutan ümbrikule, et saatjaks oled Sina.Igal juhul oleks ühe e-mailiga unsubscribemine ebaturvaline.
Aga nüüd aitab
argoll
MemberSa e saa aru millest ma räägin . Uudiskiri mis oli minu postkasti saadetud sisaldas teksti Kui Sa ei soovi edaspidi oma e-mailile meie portaali uudiseid, infot meie ürituste kohta ning superpakkumisi, siis uudiskirjast loobumiseks saada email unsubscribe@bonsuna.com . Sellega oleksgi pidanud kõik olema. Sest see vastus mis sealt veel saadeti läks juba späm kausta . Poleks seda märganud oleks ikka Uudiskirja edasi saanud . Nüüd said aru ? Tavalistes foorumites ja listides käib asi lihtsalt saadad saadad kirja unsubscribe@xxx või mis iganes aadress selleks antud on ja ja saad kirja vastu ,et oled kustutatud. Keegi ei hakka sinult küsima ,et kas sa ikka soovid ennast kustutada . Kui olen selle maili saatnud siis soovin . Inimesel on vast aru ikka peas ja saab aru kuhu ja mis maile ta saadabNo ühe e-mailiga seda teha ei saa, sest see poleks audentne.Ma võin saata siis e-maili sinu aadressiga ja see võetakse maha.Mees Sa oeld sellest asjast valgusaasta kaugusel.
Argo
argoll
MemberJah ? ja kuidas saa minu või kellegi teise Postkasti sisse saad ?See unsuscribe käib ikka maili aadressi järgi . St sina ei sa mind või kedagi teist kustutada. Kui sa just tema postkastis ei ole !
Sina ju tahtsid ennast lihtsalt ühe e-mailiga unsubscribeda?Kui ühe mailiga seda teha saaks, siis kirjutan ümbrikule sinu aadressi ja saadan.Nagu spämmerid ikka teevad
argoll
MemberKui sina saatsid selle soovi, siis lihtsalt vasta (Reply) sellele kirjale!Wtfck idiootiteks peetakse inimesi seal või ? Ühekorra juba saatsin maili ,et ei soovi seda jama saada . Kes see teine seda saatis ? . Samas on see muidugi kaval nipp sest enamasti läheb see kiri späm folderisse ja kui sa sealt vaadata ei oska siis saad varsti jälle selle kirja. Hardcore site, hardcore späm.
No vastasel juhul ma võiks kõik kasutajad sealt unsubscribeda.Ennem mõtle ka natuke, kui hakkad kedagi idioodiks sõimama
argoll
MemberBefore you can login and start using the forum, your request will be reviewed and approved. When this happens, you will receive another email from this address.Regards,
The BONSUNA FOORUM Team.
Kui seal viimati registreerunud kasutajad näha olid, siis nende seas oli väga palju libakontosid, mis botid teinud on.Vb sellepärast nüüd ongi nii …
Argo
argoll
MemberOlen töötanud mitmes suurfirmas ja pean ütlema, et nii need asjad just seal käivadki.Kunagi ei tea pea, mis jalad teevad.Võiksin tuua siia sadu näited sellest, mida saate produtsent juba mainis.Kuna Eesti on väike konnatiik, siis iga vähemgi minu poolt öeldud kriitika maksaks mulle endale 100x rohkem kätte, kui kasu tooks.Nii lihtsalt on ja jääb.Vahel tuleb lihtsalt see kõik alla neelata ja edasi minna.Kes edasi minna ei taha, peab sammu tagsi astuma.
Argo
argoll
MemberEi vaidle tõesti vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuid mõne jaoks on tegemist siiski suhteliselt võimatu ülesandega. Mul ei ole absoluutselt mitte mingit armastust kalatoodete vastu. Olen proovinud neid iga nurga alt. Parim mida suudan kurgust alla suruda on totaalselt vaat et söeks grillitud või suitsutatud kalad vms.
Kõik muu… lootusetu. Ehk kas ma tõesti suudaks seda päevast päeva okserefleksiga kurgust alla suruda, lootuses et mõne aja pärast harjun ära?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samuti mingi toidu talumine ei tähenda veel selle nautimist. Tee või tina, aga maitsestamata kohupiim on ikka maitsestamata kohupiim. Ning ma ikka tahaks näha neid, kes seda kaifiga paljalt söövad. Jah ma võin seda süüa – kilode kaupa kui oleks vaja. Aga point ongi selles, et ei olegi niiväga vaja.
Mina võiks kilode kaupa igasuguseid kalatooteid jälle süüa

Argo
AutorPostitused