argoll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
argoll
MemberLollus kuubis.Ma proovisin praegu välja mõelda ükskõik kui kaudset põhjust, miks piim halb oleks. Ei suutnud leida. Oleks ta siis kaloriterikas vähemalt vms. Pole ta sedagi. Mingid hädised 50kcal 100ml kohta või nii.
IGF-1 in milk appears to increase your insulin levels and possibly increases IGF-1 production inside your body. Excessively high insulin levels are a huge problem for women … aga nagu ühes teises portaalis öeldakse, siis kõhu kohapealt pole Sul midagi ette näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: Aga palun, ära kilomeetrist posti mulle vastuseks kirjuta, sest ma ei viitsi seda lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud ette,
Argo
argoll
MemberMa ei loe postitusi tuginedes ainult enda teadmistele, ma püüan samastuda teema algatajatega.Ma joon iga päev 1 l pastöriseerimata piima, olen joonud ka ühe söögikorra ajal selle koguse, aga kõhupekki mul pole. Ma vist joon kuidagi valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinul ju kõhupekk pole kunagi vohanud?Kellele aga geneetika selle just kõhupeale andnud on, siis jõudu piimaga sellest lahti saamiseks, nagu naistelehed kirjutavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberProovi jätta kõrvale oma toiduvalikust kõik “valge” s.o. jahutooted(sai,leib,koogikesed,keeksid,küpsised jne.), suhkur, limonaadid(coca,fanta,sprite jne.), majonees,kreemid, kommid….… (kolm punkti) lause lõpus viitab jätkuvale loetelule.
Kui te ei oska ennast korrektselt väljendada, siis kes selles süüdi on?
Ma usun, et seekord said kõik teised peale Sinu õigesti aru ja pealegi piim ei ole kõhupeki vohamise puhul ka hea lahendus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberNii, 6. september kaalusid 51kg.Kui palju selle 3 nädalaga nüüd kaalu juurde tulnud on, et vaja kuivatama ja jumal teab mida veel tegema hakata?

Argo
argoll
MemberSa pole sõnakestki oma toitumisest siin rääkinud.Vb on keha täitsa tühi ennem trenni?
Argo
argoll
MemberPidevalt vaimu- ja keha sundimine viib mõlemad lõpuks stressi.Asi peab ikka fun ka olema, sest muidu ei ole seda mõtet teha.See on nagu abieluga, et kui õigel ajal ei lõpeta, siis on kuri karjas
argoll
MemberNo kui lihtsalt käid, siis pole hullu midagi aga kui trenni ka teed iga päev, siis on küll jama varsti majas
argoll
MemberEks Cutler on vaieldamatult suurim mees seal aga kui hinnatakse proportsioone ja suurust, siis tuleks medal riputada Heath´i kalea …
Argo
argoll
MemberMulle isiklikult meeldib Isolate FX Hind ei ole just kõige parem ( hiljuti ostsin 3 päki 51 euri aga nüüd tunduvalt kallim ).Nii maitse, koostis ( valku 89g/100g ) ja lahustuvus on väga head.
Argo
argoll
MemberKui teemaalgatajal toitumine ja trenn paigas, siis vb küll isolaadi poole vaadata aga esmaste juhilubadega ei tasuks kohe küll poest uut mersut ostma minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberSelle raha eest telli omale korralik toitumiskava.Ma usun, et mass tuleb sul siis mühinal ja ema ka õnnelik
argoll
MemberMa ei tahaks hästi uskuda, et sellel 19a tütarlapsel mingit imerohtu jalgade jaoks vaja oleks.Kui vaatada pikkuse/kaalu suhet, siis see “imerohi” on lihtsalt -5kg, mis on saavutatav trenni/toitumisega
argoll
MemberEga kõik Argod nüüd Aderid ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu jaoks on trenn lihtsalt fun ja kõik.Pealegi ei ole üldse tugev
Aga täna käisin Gymlecos ja täitsa meeldis …Argo
argoll
MemberKui ikka veel hästi vunkab, siis seo või seale rätt pähe.Kohe näha Aile, et Sa ikka õige mees ei ole
argoll
MemberTulbi iseenesest on selline väike kodukõrval käimiseks super. Seal on 1 rinnaltsurumise pink, 1 smith ja üks kükipuur ja veel muid masinadi. Kardiost kaks ratast, kaks ellipsit,üks lint ja ergomeeter. Teiesugusele võib see natuke väikseks jääda, aga tavaharrastajale on seal küll kõik vajalik olemas. Ainult ühekordne külastus on absurdselt kallis 10 EUR, kui õpilase kuukaart on 30.Inimesi on muidu vähe, aga see-eest antlivalik oi oi oi kui ma ei eksi siis 5, 7,5 10 kuni 55,mida peaks kaks olema. Ja vahepealsed ka olemas. See selle juures imelik on,et ka 1-10 kiloni ei ole kõiki antleid, aga see-eest neid väga suuri mürakaid on terve rennitäis.Aitäh Sulle info eest!Aga ära mind enam kunagi teieta, sest nii vana ma veel ei ole
AutorPostitused