argoll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
argoll
MemberBioloogia lõpetasin sinu kahjuks kiitustega.
Et siis sinu kogu argumentatsioon on see, et ma olen niivõrd loll, et sa isegi ei viitsi minu väiteid ümber lükata. Et siis sa oled nagu käituti “pimedatel aegadel”, kus igaüks, kes midagi teaduslikku väitis pandi lihtsalt põlema kuna ilmselgelt olid nad lollid ja need põlema panijad kõige targemad…
Ma olen tööl ja mul ei ole aega Sinu eest guugeldada.Kui Sinu guugli poolt leitud teaduslikkus on 1x päevas söömine, siis minu jaoks oled tõesti loll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberTead Holger, Sa oled kõva pullivend ja guugliteadlane ja mina ei viitsi kilomeetriseid poste teha, nii et otsi ise..Bioloogia tunnist Sa raudselt puudusid, kui räägiti siseorganite funktsioonidest jne.
Argo
argoll
MemberÕudukas, mul sõrm scrollimisest juba valus aga mul Holgerile siuke küsimus, et kaua Sa ikka autoga sõidad, kui sinna 1x nädalas kütet sisse valad
ja kõik muud hooldustööd ( täisväärtuslik toitumine ) tegemata jätad?Mõtle miukse stressi Sa tekitad oma siseelunditele.Mine kooli tagasi
argoll
Member“Really heavy barbell squats can get one’s glutes to reach 35% and really heavy deadlifts can get them to 55%. Contreras’s brand new glute exercises that he’s been prescribing for 2 straight years in his Scottsdale fitness studio typically get an individual’s glute activation to over 120%!”
Mulle ka rattaleiutajad ei meeldi aga järsku on siin miski tõetera ka.Nimelt ma kükin jalad õlgadest laiemalt ja alati ass to graz aga taguots nüüd küll
suureks ei ole läinud nagu paljud siin räägivad.Võimalik, et geneetika on ka määrav.Ma isegi usun, et mulle mõjub raske jõutõmme rohkem, kui kükk.
Argo
argoll
MemberKui pidevalt on õlaprobleemid, siis see põletik õlas on jäetud väljaravimata.Selleks tuleks minimaalselt kuu aega saalist eemal olla või õlga/rinda mitte puutuda ja teha läbi näiteks diklofenaki kuur.Ega see rohi maole hästi ei mõju aga abi sellest on.
Argo
argoll
MemberMine arsti juurde ja lase see välja uurida.Keegi ei oska siin öelda, miks Sul vererõhk kõrge on.Sellekes vb olla miljon põhjust.Kui vanematel vererõhk on ok, siis on suurem võimalus, et see on ravitav.Mina näiteks võtan juba 20a rohtu, sest muidu on mul rõhk suht samasse auku nagu Sinul.Väsimus, kohin kõrvas jne käib kõik selle juurde.Minul lööb see veel silmadesse – silmapõhi läheb punaseks.
Argo
argoll
MemberJa kas effekt on tõesti siis keha vormimisel samavõrdne?
Kõige parema effekti saad siis, kui alustad jõusaalitreeningutega.Põletab kaloreid ja hoiab naise kõik strateegilised kehaosad trimmis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberTere!
Olen meessoost ja 22. aastane. Jõusaaliga olen üpriski tihedalt kokku puutunud alates 17. eluaastast. Jõusaalis on läbi aegade olnud minu lemmikharjutusteks kükk ja jõutõmme. Jõusaali kõrvalt ei ole kunagi väga armastanud aeroobset trenni. Tean, et see on vormile ja tervisele kasulik, kuid laiskus on sellegi poolest võidutsenud. Aastatega on reitele ja tuharatele kogunenud paras hulk liha ja rasva, millest nüüd vabaneda tahaks. Kuna olen üsna lühikest kasvu, siis suur tagumik, jämedad reied ja laiad püksid minu pikkusele kuidagi kaasa ei aita. Soovin jälle normaalse inimese moodi välja näha.
Kas jätta alakeha treenimine jõusaalis sootuks ja keskenduda vaid aeroobsele ja rasvapõletusele?
Mina Sinu asemel teeks nii, et vähendaks alakehale baasharjutusi ( kükk, jõutõmme ) – teeks näiteks üle nädala ja konsentreeruks ülekeha suurendamisele ( õlad, selg ).Aeroobne küll miski imerohi ei ole ja pealegi ilusad õlad ja selg tasakaalustavad sinu alakeha …
Argo
argoll
MemberEnne, ajal ja peale? Kõlab nagu Poliquin juba, kes on vist küll kogu toitumismaailma naerualune ning üks paras lambapea.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hoiatus – alljärgnev video on nii debiilne, et paneb mõtlema ka kõige suuremad toidulisandi fännid. Aga vbl jõuab mõnele kohale, et ka üks maailma enim tunnustatumaid treenereid on omajagu peast ogar
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sul jälle tabletid võtmata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaata, et ise naerualuseks ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: Teemasse ka – osta herat aga õhtul sega seda piimaga.
Argo
november 15, 2011 at 9:45 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #304884argoll
MemberAga mis mulje see tavakuulajale jätab? Et kõik need ülepaisutatud müüdid ongi tõsi?
Eetriaega võiks kasutada legendide selgitamiseks, aga see ju ei müü. Kumb teenib rohkem tähelepanu, kas eestlasest maailmameister või eestlasest dopingukasutaja? Loomulikult viimane.
See on hommikuprogramm ja see peabki pila ja fun olema, sest vastasel juhul ei viitsiks seda keegi kuulata.Kellel inetelligentsusest puudu jääb, siis neile palju õnne
argoll
Memberlisaks nad väidavad, et tänu jacke3d’ile toimub jõutreeningu ajal aktiivne rasvade põletamine. ning et kohe kui no-xplode’i tarbid, siis pead pükse vahetama lippama – huvitav, ma sõin kohati pevas 100g seda xplode pulbrit sisse aga isegi kõhulahtisust ei täheldanud. nojah. sait on tõesti äärmiselt kallutatud, mis teha.
hoopis lollim lugu on see,e t kui üritasin soomest jack3d’i saada sügisel, siis sealsest poest öeldi, et asja tootmine on lõpetatud ja bla-blaa-blaa ja andsid asendustoote – 1MR. no see oli nii enam-vähem, aga mitte siiski päris see. kuid mismõttes tootmine lõpetatud nagu? vähe on ka.
niiet kui kellegi juhtub olema võimalust toda asja mulle orgunnida, andke teada – lootus sureb viimasena.
Jack3d võid osta ühest hästivarustatud veebipoest, mis asub kodumaal hinnaga 31 euri
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minul jälle No-Xplodiga head kogemused.Samas Superpump 250 oli ümmargune 0.Eks inimesed erinevad …Argo
argoll
MemberMind väga huvitaks kuidas sina neid ainevahetusi suuri erinevusi kirjeldaksid?
Ning kuidas kommenteeriksid enamike treenerite püüdlusi absoluutselt kõigile õpilastele pähe määrida pea copy-paste dieete. Kas sa mitte põhimõtteliselt ei nõustu minu jutuga?
Aga ok. Teema on keeruline.
Ütlen ainult niipalju, et ainevahetus ei ole sugugi niivõrd erinev nendes punktides mida enamik arvab, kuid võib olla siiski väga erinev punktides millest enamik midagi ei tea.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii palju on ühist, et toit läheb ühest kohast sisse ja tuleb ühest kohast välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on vägisi kahtlus, et Sa puudusid koolist, kui räägiti inimese füsioloogiast
argoll
MemberArchangel’il on hea jutt küll nagu jehoova tunnistajal aga siin on üks ot – nimelt ainevahetus on igal indiviidil väga erinev ja seda ei lükka paigast mitte ühegi uuringuga.Vahel viskan ka sinna bodybuildingusse pilgu peale ja tundub, et seal on üks “Leader” ja siis trobikond “followersi” nagu ameerikamaal ikka kombeks on.Eks inimese taluvuse piir on erinev aga mingis vanuses hakkavad need “harjumused” kenastu tunda andma.
Argo
argoll
MemberKui ärevusega ja kofeiiniga probleeme ei ole siis BSN NO-Xplode enne trenni sisse. On ka muid sarnaseid tooteid, aga vaimselt aitab No- Xplode vist kõige paremini.
Kas oled seda 2 ka juba proovinud?Esimene versioon oli küll väga hea aga teise versiooniga on vastakad arvamused …
Argo
argoll
MemberLõpuks keegi, kes jagab matsu lahti.
Aga see peaks olema kõigile enesestmõistetav. (Samas… krt, siin ei tea pooled inimesed üldse millestki midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Okey mees, Sa oled praegu oma parimates aastates aga kui kipub sinna 30+ minema, siis käivad asjad teise kella järgi.Ma usun, et 3 aasta pärast pead siin jälle punastama ja rääkima, kui loll Sa olid
-
AutorPostitused