argoll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
argoll
Memberargoll
MemberProovi Super Pumpi ntx ja saad teada, mis töötab!
Pean tunnistama, et esimene trennieelne toode, mille tulemus oli puhas null.Terve interneedus on selle toote ülevaateid täis.Poolte peal see töötab, poolte peal mitte.Soovitan Sul proovida MP Assault´i.
Argo
argoll
Memberargoll
MemberKorraga omastab keha mingi 30-40g valku.
Aga vaata palju sinu õhtusöök korraga valku sisaldab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvad, et see toit seedib 1h ära?Ma ei näe küll siin mingit probleemi

Argo
aprill 24, 2012 at 7:21 p.l. in reply to: EKV 2012 kulturismis ja fitnessis: fotoreportaaž ja tulemused. #128061argoll
MemberVaatan neid bikini fitnessi pilte ja tekkis lihtsalt selline rumal küsimus, et kas tõesti on koht nr. 2 ja 7 klassivahe nii üüratult suur?Kõik tütarlapsed on muidugi superkenad aga Annikal parim liivakell jne.No midagi ei ole teha – silm jääb peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vb keegi targem toob asjasse selgust 
Argo
argoll
MemberMa arvan, et sinu BAV on ca 300kcal väiksem, sest Sul on suht kõrge rasvaprotsent ( 30+ ).
Argo
argoll
MemberNoh pole muidugi mõtet proffiga vaielda kuid äkki selgitaksid millega need ilusate väikeste pepsidega noored tüdrukud neid harjutusi sooritavad ? Lihased ? Ei ?
Kuidas kõlaks mitmekülgene treening ? Kas tugev lihastreening tähendab ainult kangitrenni?
Äkki vastad. Sooviksin ennast harida.
Kui Sa neid lodevaid pepse nende harjutustega ravid, siis respect

Argo
argoll
MemberTänan samuil hea nõuande eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ütleme nii, et ilusate väikeste pepsidega noored tüdrukud võivad neid harjutusi teha ( nagu ka pildi pealt näha ) aga Sina vajaksid kindlasti tugevat lihastreeningut ( juhul, kui loodus sulle seda geeni andnud ei ole )
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberKas mu öeldus oli midagi eksitavat või meeldib sulle captain Obvious-i mängida?
Sinu viimaseid postitusi lugedes jõudsin ma järjeldusele, et Sul Erik on ka varsti tabletti vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma isiklikult soovitan mitte Holgeriga kontakteeruda.Tundub, et see on nakkav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberKui pissiproov -ja vererõhk korras, siis arvatavasti ikka vesi kehas kinni.Võimalik, et ka mõne mineraalaine puudus ( näiteks magnesium ).Vereprooviga saaks ka väga palju teada.Kindlasti vähenda soola tarbimist.
Argo
argoll
Member2 päev
Õhtusöök: 2 keedetud muna, salat (kurk, salat, tomatid, paprika, porgand), 1 röstitud saiaviil või 1/4 lavaši, 1 apelsin või greip
Ma sõin just 3 keedetud muna.Huvitav, kas ma lähen nüüd paksuks?

Argo
argoll
MemberKui Te saate vanemaks, siis jõuate arusaamisele, et see toitumisteema on Teie kõige väiksem mure kooselus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberVäljakujunenud isiksust on suht võimatu muuta.Okey, me võime omale illusioone luua aga reaalus on teistsugune.Muidugi ei tähenda see seda, et proovima ei peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberMina oma 179/78kg juures ei suuda küll sellise toitumise juures eriti juurde võtta.Kuidas Sul see küll õnnestuks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
veebruar 28, 2012 at 9:05 p.l. in reply to: Seminarid tervislikust toitumisest, rasvapõletusest ja lihaste kasvatamisest #189478argoll
MemberJa ma heameelega purustaks mõne neist võimaluse korral.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Holger, huumori vallas oled Sa päris mitu müüti juba purustanud.Aitab küll nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: Roberti ettekanne tundub küll päris huvitav olema …
Argo
-
AutorPostitused