argoll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
argoll
MemberSa oskad peegli järgi rasvaprotsenti määrata? O_oEt sinu süda rahul oleks, siis jah.
argoll
Memberhttp://www.toidutare.ee on palju retsepte.Mina teen näiteks http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=7121 .Veiniäädikat ei pea panema.
argoll
MemberMinul on täpselt see kaal: http://elmaks.ee/index.php?id=tooted&p…product_id=1927 ja pean ütlema, et määrab suht adekvaatselt rasvaprotsenti.Näitaja kõigub maksimaalselt 0,4-1%.Peeglist vaadates tundub 18% ja kaal näitab 18%
“>argoll
MemberSelline küsimus et kui tahaks endale lihtsalt ja head keha vormis saada et ikka six pac oleks olemas ning hetkel ainult pisikene õllekas ning tahaks muskelt ja rinna lihast ka sipa….millist pulbert te soovitate kasutada trenni teen minimaalselt ning toitumine korras kehakaal hetkel 70 kg
teadjamad vennad andke teada siis mida tasub kasutada millist pulbert ja kust saab ning mis hinnaga kui oskate ütelda…
Mina arvan, et moderaatorid peaks sellised teemad kohe kustutama.Vastused ei tundu ka üldse naljakad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2008 at 7:10 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170601argoll
MemberKas oled ise katsetanud?Olen jah.Rasvaprotsent ainult suurenes.Võimalik, et minu jaoks pole see sobilik ( aeglane ainevahetus jne ).
Argo
oktoober 30, 2008 at 7:07 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170600argoll
MemberOle või vägapahaonupoeg aga mööda sa paned,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Töe kriteerium on praktika ja tolle(täpsemalt analoogilise) menüü efektiivsust olen ntx isiklikult enda peal kontrollinud.
Mina ei ole toitumisspetsialist.Kui sa loed selle teemaalgataja jutu uuesti läbi, siis olen ma tema puhul 100% kindel, et see menüü ei toimi.
PS: Kindlasti see töötab, ma ei kahtlegi selles.
Argo
oktoober 30, 2008 at 6:50 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #170596argoll
MemberRasva jääb väheks, lisa hommikuks näit. peekonit ja hapukoort. Õhtul võiks kana rasvasem olla ja lisaks pähkleid. Millest sul see lõuna koosneb, ei oska aidata ……… Kohvile võid lisada vahukoort.Ma vaatan, et sa pakud seda menüüd igas teemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei taha nüüd paha onu olla aga sellega küll sangasid ei vähenda.Argo
argoll
MemberTere Kaido,
sooviks ka seda kava.Trenni teen 3x nädalas ( kaal 77, pikkus 178 ). argo@argoll.pri.ee
Tänud ette!
Argo
argoll
MemberSee rohi paneb sind meeletult kuivama.Eriti limaskestad.Olen selle kuuri ise läbi teinud ja pean ütlema, et see on olnud ainuke rohi, mis akne vastu aitab.Minul oli terve selg ja pea aknet täis aga nüüd olen sellest juba kolmas aasta prii.Tähtis on see, et sa kindlasti arsti ettekirjutusi jälgid, sest muidu tuleb see tagasi.Tulemused on näha juba esimeste kuudega aga kui sa loobud
poole pealt, siis on see üsna kiiresti KÕIK tagsi.Kui ma ei eksi, siis kuuri pikkus on aasta
Trenni on raske teha, sest eriti hakkavad kuivama näonahk, huuled jne.Ühesõnaga osta kreemid valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu,
Argo
-
AutorPostitused