argoll
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 6, 2009 at 3:36 p.l. in reply to: Oksjonil on (02-06 märts) Lean Gain 2kg Dorian Yates ilt #185151
argoll
MemberOksjoni võitis killerleib 1165Fit.iga(291,25krooni)Ja miks mina ei võitnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2009 at 2:55 p.l. in reply to: Oksjonil on (02-06 märts) Lean Gain 2kg Dorian Yates ilt #185130argoll
Member1200
argoll
Memberväike biitsavars, usu või ära usu. kõik ütlevad mulle oled sardell makaronid otsas (treeni käsi kaa )Sinu jutus on midagi väga, väga valesti.42 cm biitsa on väga ilus käsi ( räägid, et lihas on ilus ).Ainuke võimalik variant on tõesti see, et sinu ülejäänud keha on sardell
( nagu sa siin kirjeldad ).Tee ülakehast ja külgvaates üks pilt ja asi on kohe selge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu,
Argo
argoll
Member1000Ma usun, et võib juba õnnitleda võidu puhul
argoll
Membermina hakkasin alguses 2x nädalas kykkima, 2 päevase vaheganüüd teen 3x nädalas
esmasp raske
kolmap taastav (kerged raskused)
reede raske
iga nädal panen kaalu juurde 2-4kg
Mina arvan, et sa koormad oma jalad liialt ära ja need lihtsalt ei kasva aga eks see kõik oleneb ka treenituse astmest.Pigem tee 1x nädalas ala 5×6 ( 80-90% maksimumist ).Tsiteerides Hr. Bonsunat – kui Te ei puhka, siis ei kasva tee mm ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kdima õiged sõnad ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
argoll
MemberTore kuulda, et keegi ka positiivselt asjale vastab, tänan toetuse eest.Jah tõsi, kogu langus ei toimu rasva arvelt, arvan, et umbes 1-2 kilo sellest on muu kui rasv.
Atkinsi perioodiks planeerisin kaks nädalat, süüa 20g süsivesikuid päevas.
Üleminekule Atkinsilt tavadieedile ei ole veel mõelnud, on Teil soovitusi selles osas?
Kindlasti eeldab diiet tugevamat tahtejõudu kui tavadieet.
Konsulteerin sel teemal ka Kalmusega, ta mu plaane hukka ei mõistnud ja lubas aidata.
Annan teada progressist…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võta igal õhtul ( dieedi ajal ) supilusikatäis kalaõli ( näiteks Mölleri kalamaksaõli ).
Argo
veebruar 13, 2009 at 12:13 p.l. in reply to: Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on + (09-13 veb.)100% Whey Gold Standard 918g #183735argoll
Member1000
argoll
MemberMul on põhieesmärgiks massi saavutada oma kavaga.. see 5×5 sobiks?Kui sa teed kolme põhilist baasharjutust – jõutõmme, täiskükk ja lamades surumine ja sööd ka nagu loom, siis võid kindel olla, et tuleb ka massi.Ma ei tea kas see on õige aga mina teen ühel päeval ainult jõutõmmet 5×6 ( 130kg – max on mul 140 )
ja täiskükki 5×6 ( 100kg – max on 120 ) ja kõik!Töötab!
Argo
argoll
MemberKui lugeda viitsid siis see on üks hea 5×5 kava: http://www.geocities.com/elitemadcow1/5x5_…/Linear_5x5.htmMulle väga see lause meeldis sellest kavast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>There’s nothing any program can do if you won’t eat. For the purposes of gaining muscle or getting big and strong it’s better to eat McDonalds and KFC all day long than not eat enough Zen clean ultra pure food which might be healthier but if not enough there’s simply nothing to use to grow.
Argo
argoll
MemberMulle meeldis Traffic, «See päev»
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2009 at 11:18 e.l. in reply to: + Fit.ioksjon on tagasi! Oksjonil on (02-06 veb.) 100% Whey Gold Standard 918g #182906argoll
Member850
argoll
Member32,5 cm kaalun 62kg olen 176cm .Sina oled küll imemees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 3 kuuga pea 6cm biitsa juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>argoll
MemberTere, oleks paar küsimust siis… ehk oskate aidata
Jõusaalis käin 3 korda nädalas ja teen seal trenni 1,5h umbes iga kord. Toitun:
Hommikul on kas pudru mingi, või võileivad, vahel keedau- või praemunad. lõunaks toitun koolis seal on peamiselt supp mingi või siis kartul ja mingi kaste. Õhtul kodus söön kh mingit suppi või siis kartult, seda mida koolis polnud. Olen 16 aastane kaalu 65 kg ja olen 174 cm pikk.. asi on nii, et olen natuke kõhna arvan ma, aga kõhu peal jńe on rasva näha aga kõhulihased on kh väljas natuke ikka.. tahaks saada massi juurde ja kasvatada lihast. Olen kasutanud kreatiini mingi Sportlabis ostsin NOX-32 oli nimi vist just sai otsa. kasutasin seda koos valgupulbriga. praegu ongi probleem selles, et väike rasv on kehas ikkagist aga samas tahaks massi juurde jne. oskate öelda, kas totumine sobiks ja mida võiks jõusaali juurde osta juurde.. mis aitaks veel?
Lase emal NOX-32’le kulutatud raha eest osta tatart, riisi, kana, kohupiima, liha, muna ja söö 5x päevas
argoll
MemberMa ei imesta, et toitun väga valesti, ühelt poolt räägitakse ainult valkudest ja teised räägivad, et ikka peab putru sööma ja peale trenni on vaja võtta süsivesikuid. Mina ju ei tea mis õige on.Ja kolmandad räägivad, et häid rasvu tuleb süüa.Ajavad noorel tüdrukul pea sassi
argoll
MemberJa siis imestatakse , et kaal ei lange, kuigi enamus toidukorrad on puhas süsivesik + natuke muud.Aga kui satud Tlna või Tartu, siis lepi mõne suure onuga kokku üks tunni ajane vestlus.Ma olen suht kindel, et siinsed kavade valmistajad on nõus Sind mõistliku tasu eest vastu võtma.Saad kava ja oma miljonile pisiküsimusele adekvaatsed vastused
AutorPostitused