Skip to main content

argold

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Joker 30 – õnnitleda võivad kõik ! #108773
    argold
    Member

Õnnesoovid ka minu poolt Sulle. Pea siis vastu ja ikka pea püsti!

in reply to: TEGIJATE TREENING: Argo Vaible – päev 1B #104557
    argold
    Member

Argo,

räägi kas oled kahese splitti puhul katsetanud ka rohkem treeningkordi nädalas?

Tervitus!

Olen proovinud kahese splitiga ka 4 trenni nädalas teha, see on siis igale lihasele 2 trenni nädalas. Kuid nii jäi taastumisaeg mulle liiga lühikeseks, kuna üritan treeningute intensiivsust ja kvaliteeti max. kõrghel hoida. Sellepärast sobib praegune variant mulle paremini. Olen treeninud ka kolmese, neljase ja isegi viiese jaotusega kavade järgi, kuid praegu lihtsalt aja nappusse tõttu kasutan kahest splitti. Samas ei saa kuidagi öelda, et see kehvem variant on…:-) Jõudu sulle!

in reply to: Dopinguproovide tulemused #101084
    argold
    Member

uskumatu jutt-jää või uskuma? igaljuhul teised vanad kes trennis samakaua kui sina treenind nii 15 aastat räägivad kõik vastupidist-et kas või eesti tippmeeste kohta: et rääkigu nad mida tahes avalikkuses et nad ei pane keelatud aineid aga “mind” nad uskuma ei pane ja teadagi ise mis vaja sellise keha saavutamiseks
    in reply to: Dopinguproovide tulemused #101072
    argold
    Member

ok ma usun et ei tarvita keelatud aineid aga kui pikalt siis enne võistlust? aga allavõtmiseks clenbuterool, efedriin ja kilpnäärmehormoon ikka ju t3 või t4?

minuarust see pole poriga loopimine- dopingu kasutamises ei näe miskit halba- see käib kulturismiga käsikäes minusilmis pole see kulturist kes steroide ei tarvita,-see on vaid tervisesportlane.

ma ju ytlesin et liiga hea paistad välja et uskuda et keemia vaba.

no jään jah oma arvamuse juurde seni vaid 10 aastat treenind ja vaevalt kyll siis et 5 aastapärast enam mu arvamus muutub

in reply to: Dopinguproovide tulemused #101060
    argold
    Member

millest sa aru ei saa? ma ei sihi midagi räägin otse nigu asi on ju. et vähekene vaevalt usun et mõned noored vb ka juuniorid on negatiivsed dopingukontrolli läbimisel. meeste seas leidub ka tolasid kes esinevad aga pole ennast ollagi ja võivad olla negatiivsed.

ka väga vähe minimaalselt võib uskuda et vend vähk on puhas veel aga siuke mees…argold vist oli-paistab liiga tõsine kulturist olema piltide järgi et olla negatiivne-et ei tea huvitav kuidas selle puhtuse võistlusteks saavutada siis tegelt??

Puhtuse võistlusteks saavutab nii, kui keelatud aineid ei tarvita. Kui sul endal oleks viitsimist 15 aastat korralikult treenida, siis ehk näeksid oma kogemuse pealt, et Eesti MV-l on võimalik ka ilma keelatud aineteta midagi saavutada. Nii et mõtle ikka enne, kui sa kedagi poriga loopima hakkad. Aga sa jääd arvatavasti ikka oma arvamuse juurde, nii et jõudu sulle…

in reply to: Dopinguproovide tulemused #100240
    argold
    Member

Kohtumiseni 22.04.2007 Pärnus, “Endla” lavalaudadel!

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)