ArgoErit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ArgoErit
MemberTere,
Sai eelmine eelmine nädal siis proovitud Jõutõmmet trikooga ja kummidega. trikoo oli muidugi suht lõdvalt ja seda eelkõige all olnud liibukatele:)
Ja muidugi on tehnika väga halb.. seljaga tõmme:D Kuna ei olnud harjunud suurt raksust tehnikaga tõmbama siis läks koheselt vana harjumusega.
355kg
Ja see nädal proovisin RAW kükki, sügavus oli küll väga piiripealne, samuti ei olnud raskus väga raske , vaikselt lisan raskusi.
230kg
Lisaks proovisin huvipärast pealthaardes jõutõmmet 220kg oli kerge ja siis läksin 250 peal .. siis sellega jõudsin põlvedeni ja siis libises ikka lahti mis tähendab et umbes 240kg suudan hetke seisuga pealthaardes ära tõmmata!
Video kahjuks unustasin teha, seda teen järgmine kord!
ArgoErit
MemberSai täna tehtud siis särgiga surumist. Soojendusel tegin kuni 190x1raw, siis särk selga!
210×1 3sele pakule 220×1 3 sele pakule 230×1 3 sele pakule siis 230×1 2sele pakule ja siis proovisin rinnale.
Aga midagi väga head ei tulnud. Tehniliselt on veel palju vajaka seda siis rinnale saamise ja jalgade poolepealt!
Jalgu tuleb ka kontrollida rohkem need värisevad nagu haavalehed:D
Video 3est katsest!
Trenni lõpus mõtlesin, et prooviks ära ka raw 200kg paraku video on kaheks jupiks ja põhi osa puudub:P
Mingi hetk teen uue katse ja üritan korralikult kaadrisse saada!
Surumine 200kg poolikult filmitud
Ja lisaks proovisin 150x korduseid ja 12x tuli vähemalt ära mis jäi ka korralikult videosse!
ArgoErit
MemberKas sa Argo oled kevadega teinud meeletu arengu ( 70kg ) või annab trikoo nii palju juurde. 280 kükil oli kindlasti varu!Kui ma kevadel toorelt soojendusel proovisin kükki teha siis sain 200 väga napilt kätte ja kõvera seljaga:D
Hetke rekord on 220 sidemeteta , mis tähendab et 20 kilo on küll juurde tulnud. Aga kui mäletad siis kevadel tegin ainult sidemetega ja sain 210 kirja .. 225 oli ka kerge aga sügavust ei saanud õieti kätte kogemuse puudumise tõttu!
Aga jah endale üllatavalt varustusega kükk oli suht kerge, esimese korra kohta olen ülimalt rahul!
ArgoErit
MemberTere olen Argo Erit,
Alustan ka trennide blogimisega,
Täna sai siis esimest korda proovitud küki ja tõmbe trikood!
Kükis läksin ilma varustuseta 200kg’ni ja siis trikoo selga!
220kg oli kerge.
siis sai proovitud 250kg.
raske ei olnud aga ebakindel veidi!
järgmiseks 280kg.
esimest korda trikooga tehtuna tundus ülimalt kerge.Aga ülesse hetkel minema ei hakanud.. vöökoht on sellel trikool suur mulle!
Sai proovitud ka tõmmet 300kg trikooga esimest korda! raskus oli kerge suhteliselt , ainult probleemiks oli hetkel sile kang(sellest ka käe libisemine) ja ei hakanud hetkel ringi ka vahetama.
ArgoErit
MemberVabandan, et olen laisk ja lohakas ja ei viitsi kogu seda möla läbi lugeda, aga tahaksin ikkagi küsida, et kas teed rinnale ikka teisi harjutusi ka, kui ainult kangiga surumist? Näiteks hantlitega rinnalt surumine/lennutamine, pullover, cable crossover jms?teen hantlitega lendamist , ja pulloverit ka , cable crossi ole teinud aga hetkel ei saa seda paraku teha! nii et sees mõttes tean et ei ole mõtet lihasgruppile piirdude ühe harjutusega vaid erinevate nurkade alt!
ArgoErit
MemberMöla jah palju, aga vaatan poisil potentsiaali on massi kasvatamiseks, arvestades, et teatud lihasgrupp üldse koormust ei ole saanud.Baasharjutusi vist ainult ta teinud. Ainuke miinus pikkus, aga jõudu tal ikka on, siis kus see mass ikka jääb. Jalad vast nörgad, tundub, et kükki kaniga pole teinud, kui mainis jalgadelt surumist ainult. Aga see ka ju parandatav.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et õnneks on siin arenguruumi küllaga!Kükke olen ka teinud seeriaid aga ainult mingi 90KG rohkemat ei ole proovinud ja seda umbes pool aastat tagasi!ja ei ole ka proovinud kükkida suurte numbritega!
alates augusti kuust olen üritanud veel rohkem trennile keskenduda!
ArgoErit
MemberPikk jutt nende harjutuste kohta, suht mõtetu siin lahti seletada, väga laia haardega võivad väga lihtsalt randmevigastused tulla.Edit- Ühesönaga lihtne- kui lased kangi alla, siis kui käsi jääb keha suhtes ja kangi suhtes täisnurga alla , siis harjutus rinnale.
Tänud üritan seda jälgida! siiamaani olen nii üritanud teha kuidas on olnud mugavam:) käte asend!
ArgoErit
Member~78 kilo, 173 pikk. Surun laia haardega. Randmete kohta käiv jutt on tõene, annab tunda, kui liiga laialt teha.Seda ma usun kuna olen proovinud teha kätekõverdusi puusade kohtades nagu seda teevad need kes teevad planched ehk kätepeal kätekõverdusi ja mitte jalad üleval vaid suht horisantaaalselt kehaga!
Siis alugul oli randme kohad ka suht valusad aga kui nädal olin juba harjutanud ja soojendust ennem teinud siis hakkas ära harjuma juba ja ei olnud enam probleeme teha! eks tuleb harjutada ja mõnel inimesel see võib paremini õnnestuda mõnel mitte!
Aga proovin igatahes ära!
ArgoErit
MemberLoen ja imestan.. endal see sinu ihaldatud terav rinnalihase äär on täiesti olemas, samas pole kordagi elus ei negatiivse ega positiivse kaldega pingil rinnalt surunud. Samas mul on pisemat sorti raam, mis massi paremini välja näitab. Go figure.aga sa surud näiteks kas laia haardega või vahepealse haardega ?
palju kaalud ja mis pikkus?
ArgoErit
MemberSee rinnalt 160 sul ka täitsa normaalne, olgugi, et keegi kahtleb….. Et see raskus ei loe miskit ju, ma sain aru et sa ajad ilu ju taga. Siis sinusuurused ja palju väiksema raskustega harjutajad näevad palju maskuliinsemad välja, selles ju asi. Mina ise, kui ajaks massi taga, unustaks praegu rekordid, et kaldpingi võtaksin magamistuppa, surumise jätaks sisse, aga mitte esimeseks harjutuseks. Vähemalt algselt. Tundub, et oled vist jõu kohta miskit lugenud, massi kohta siin artikleid küllaga olemas, et tihti seal midai uut
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt tahaks jah jõudu veel rohkem ega seda alati vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga samas ka keha võiks reljeefne olla
nii et välimus pluss jõud:)suured tänud !
ArgoErit
MemberMiks ei peaks sa uskuma, et 160 surub? See pole ju nii ulme raskus. 160 suht keskmine tulemus (omal ka max surumine siiani 160, aga ei pea end “tegijaks” samuti).Sama siin sees mõttes jah et midagi ulmelist ei ole see et tugevamad tulemused tuleksid kuskil 180kg+ tulemus , aga eks paistab kui kaugele õnnestub saada:) loomulikult on selleks vaja väga korralikku toitumist ja puhkust!
ArgoErit
Membervägisi meenutad seda venda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juhtub!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ArgoErit
MemberMuideks noormees, vaatasin pilte ja lailihas vajaks ka tähelepanu, mis seisus jalad on?Seda ma tean et lai lihas on väga viletsas seisus! Üritan sellel praegu juba suur tähele panu pöörata!
Ja jalgadega nii palju et enda hinnngu järgi väga hull ei tohiks olla! jalapressiga olen surunud mingi 350kg(ja 250-300 olen seeriaid teinud) pool aastat tagasi mis ei ole küll midagi väga ulmelist võiks rohkem olla!
jalgadest veel nii palju et 100m jooksu aeg on 12 sekundit!
ArgoErit
MemberKus see sal asub kus treenid? Tahaks huvi pärast näha seda surumist, 160 kg rinnalt ma mõtlen.See otseselt asub läänemaal! Aga kui ma käisin poolteist aastat coralis jõusaalis siis seal surusin ka 160 üles!
miks see nii huvi pakub .. kas sees mõttes et kas on võimlik et selline raskus mul üles läheb vms? küsin lihtsalt huvi pärast!
ArgoErit
MemberEt vaatasin ka pilti ja praegu ütleks leebelt, et positiivse kaldega harjutused kangiga ja hantlitega oleks teretulnud kohe esimeste harjutustena kui rinna päev on. Reljeef altpoolt ei saagi sellepärast tekkima, sest ülevalpoolt nagu midagi langemas pole, vabandust väljendi eest. Edu sulle!!!Tänud arvamuse eest võtan teadmiseks ja üritan rohkem kaldega harjutusi rinnale teha lisaks!
-
AutorPostitused