ArgoErit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ArgoErit
MemberSiis ma pole ainus, kellel peale esimest suuremat võistlust on raskused alla kukkunud. Kaal, söök, trenn – kõik pmst sama, aga kuidagi nii suur pingelangus tekkis ja jõudu on veidi kadunud. Aga noh ütleme nii, et koguaeg ei saa ju tippvormis olla. Tuleb väike langus ja siis jälle uus tõus, uute rekorditega…
Eks ta nii kipub olema jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul endal sama , kaal ja jms on sama..tuleb motivatsioon ja tahtejõud uuesti mängu saada mis mul juba hakkab õnnestuma. Viimane tõmme mis proovisin oli toorelt 250 suht max raskem tundus kui võistlustel 317.5:D mõned 3-4 päeva hiljem tuli juba 250+ 50 kg kettidega ära..hea näide on keskendumisest ja tahtejõust tänases biitsa trennis.. 67.5kg püsti seistes esimene katse ei tahtnud üles tulla üldse, siis mõne hetke keskendusin tuli väga ädiselt.. teine seeria tuli 2 korda juba ja 3 tuli kolm korda.. kunagine rekord on 70×3 olnud ja 80×1 ja seda ilma hoota siis! Peale võistlust küki sain 200×4 mis päris max ei olnud aga suht sinna lähedale! nii , et kuna praegu näen et taastub siis tean , et lihtsalt pingelangusest oli tingitud.. tuleb rohkem tahte jõudu alguses kasutada samade raskustega mis ennem olid ilma tahtejõuta:D.
Liiga pikk jutt juba:D
ArgoErit
MemberPeale võistlust mis läks aia taha:D (tegu oli ka esimeste täisvarustuses võistlustega mul ) on pinge nii alla kukkunud , et esimestel nädalatel polnud üldse kohe jõudu ..aga nüüd paar nädalat olen üritanud tahte jõuga ikka tagasi jõudma hakata…
Aga mis seal ikka tuleb uuesti edasi minna..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siit ka üks surumine võetud kaadrisse 180kg x 6 ja motivatsioon hakka juba tagasi vaikselt tulema plus keskendumine paraneb!
ArgoErit
MemberSai täna siis tehtud kükki!
Pikalt midagi hetkel kirjutada ei viitsi! kükk oli kerge.. aga eks sügavus on küsitav:P rohkem raskust peale ja läheb sügavamale:D
Kükk 295kg!
ArgoErit
Memberhetkel on minu mäletamist mööda 44 ja varrukad 46, see mis varem oli Margusel ka olnud.
Rasva protsent on mul praegu 11% peal ja kaal hommikul 110kg pikkus 192.5cm .
ArgoErit
MemberEga siin neid pika seeria surujaid palju ei ole sellise raskusega….tubli tulemus, kuid sinu asi on ikka korralik raskusi liigutada, ma ei tea kuidas sulle õpetada selgeks särgiga surumine, sest raw max lubaks vaadates teisi mehi suruda sinna 300 tuuri, kuid sellest oled sa särgiga veel väga kaugel….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks jah igal ühel ole oma nõrgad küljed ka , kas siis tehniliselt või jõu poolest mida tuleb järgi aidata! Lisan veel , et surumise tehnika sain täna tiba paremaks , aga jah tulemused mis võiksid olla on kaugel .. eks harjutamine teeb meistriks:D tasa ja targu:D
ArgoErit
MemberTäna sai tehtud surumist veidi!
soojendusel tegin vahelduseks 150kgx14
ja siis tuli mõte proovida veel särki ka väga millega õnnestus 225kg ikka üles saada, enesetunne kõige parem ei olnud , kaal oli tiba madal nii , et selle kaalu pealt on väga ok, ei olnud väga raske aga ei olnud ka kerge, nii et saab veel mõned korrad proovida.
Pärast tegin veel randme rotatsioone käsi üle pingi ääre tegin rekordiks endal 2×5 1×3 34kg,
ja õlaesiosa pöial üles rekord raskusega 3×9 15kg!
ArgoErit
MemberKäed peavad?
Käed peavad küll. seekord oli isegi vilets kang, mitte kõige parema haargeda ..
mul haarde taha ei jää pigem jala taha.
ArgoErit
MemberSai täna proovitud tõmbe raskusi!
340kg kerge!
Siis tuli mõte et proovib 375kg!.
Aga läks keskendumine käest ära ja liigutasin kangi paigast paraku aga mõtlesin,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga sain tiba vähemalt maast lahti, see annab lootust ikkagi veidi , et õige tehnikaga saaks põlvedeni, ja sealt juba seljaga suudan ehk ikka lõpetada:DEks nüüd peale eestikaid tuleb uuesti alustada tehnika parandamisega , muidu on varsti selja jaoks hilja!
ArgoErit
MemberParaku ta nii on:D ma suutsin Rausi kaalu ja enda tõmbe vist panna:D Sry my bad:D juhtub korrigeerisin ka ära! Ehk leiate veel midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ArgoErit
MemberSurumine 207.5 kg isiklik rekord ja ABS varustuseta karikavõistluse teine koht ( 122.77775 wilksi ) esikoht oli 123.492 wilksi
Jõutõmme 317.5 isiklik rekord ja ABS varustuseta karikavõistluse rekord (191.262 wilksi) teine koht oli 188.25 wilksi
Muutsin ära!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasutasin ABS terminit tõesti veidi valesti!Kui midagi veel valesti siis korrigeerin.
ArgoErit
MemberSurumine 207.5 kg isiklik rekord ja ABS varustuseta karikavõistluse teine koht ( 122.77775 wilksi ) esikoht oli 123.492 wilksi
Jõutõmme 317.5 isiklik rekord ja ABS varustuseta karikavõistluse teine koht (187.865 wilksi) esikoht oli 188.25 wilksi
ArgoErit
MemberLisan siis lühikese sissekande!
Võistlustega võib väga rahule jääda kuna -120kg (enda kaal 108.10 )kaalus esikoht 775 kg ja Absoluudis teine koht
458.56 wilksi punktiga
Kükk: oli mul suht karm pingutus nagu näha:D Sain ninast ikka vere lahti:)
Surumine: kuna kükist oli energia langenud tohutult, siis käed olid väga ebastabiilsed , aga kannatasin lõpuni!
Jõutõmme: Isiklik rekord millel oli veel isegi varu:)
Suur tänu ka abistajatele tänu kellele need tulemused ka realiseerida suutsin!
Kükk 250 kg isiklik rekord
veebruar 25, 2012 at 9:02 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #194084ArgoErit
Memberega jah enda katseid kõrvalt on , teine tunne vaadata.. .katsel olles kaob reaalsus taju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2012 at 8:58 p.l. in reply to: 1. EKV klassikalises jõutõstmises – tulemused/pildid/videod #194101ArgoErit
MemberTore:)
ArgoErit
Memberargo võiks küll paari sõnaga kirjeldada oma treeninguid
raskustega ei paista mingit piiri ette veel tulevat
Eks need viimasel ajal paljuski nagu Margusel , et maxi proovimised.ja siis kerged venitused ja kergemad harjutused , et vere ringi saaks liikuma ja vigastusi ei tekiks. ja teine tähtis element toitumine kaalu tõstmine just lihasmassi arvelt, näen meeletult vaeva et lihsalt süüa:) mis tähendab , et tuleb toit maitsestada korralikult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esmaspäeval annan ka teada mis on mul hetkel rasvaprotsent ja lihasmass!
Aga eks üritan edaspidi põhjalikumalt trennidest rääkida:) ja video klippe samuti!
-
AutorPostitused