Ardo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ardo
Memberpikkus 180cm
kaal 73kg
Rind 107, biitseps 37 cm, reis 55cm, säär 37cm…
kõik külmalt viis minutit tagasi, jalgadega peab vist veel vaeva nägema ja vist on küll viimane aeg hakata valgu shake tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja siis aasta pärast uued mõõdud põrutama, a küsimus et kui hästi siis No.1 tai kane proteiin mõjub ka? kas effekti ikka oli silmaga märgata?Ardo
Memberjälle targem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kas veel mingeid huvitavaid näpunäiteid ei ole sellest ületreeningust üle saamiseks? ootan veel huviga vastuseid, tänud veel neile kes siiamaani on viicind vastataArdo
Memberolen varem kuulnud et rinda ja selga ei tohi ühel päeval teha, et mida kõike raam läheb kõveraks jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas see on siis puha paljas hirmujutt olnud?Ardo
Memberkurb kuulda, kui tõesti mul sellega tegemist on, siis kuidas sellest üle saada? ma olen ikka rinda ja triitsepsit ühel päeval teinud … õlga olen küll tavaliselt seljaga ühel päeval harrastanud! sest kuidagi pikaks kipub päev minema kui rinda triicepsit ja õlga ühel päeval teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ardo
Memberega ma nüüd nii loll ka ei ole et ma ei tea et ma liha ja muude toodetega valku sisse söön tahtsin lihtsalt öelda et pole spetsiaalset valgu pulbrit ostnud… ei teagi nüüd millist varjanti su neljast pakkumisest oma miinuseks pidada, enda arust magan normaalselt söönud olen koguaeg ühtemoodi et kuidas ma siis vahepeal tippvormis sain sarnaste toitumis harjumustega olla ja nüüd on jõudu vähemaks jäänud, treenin tavaliselt ikka nädalas ilusti kõik lihased korra läbi ja vaevalt seda alatrenniks nimetada saab, kui nüüd järele mõelda on vahest saanud aint paar korda nädalas trenni teha… aga see alalvorm on mul juba üle kuu aja kestnud ei tahaks uskuda et see nüüd nii kaua mõjutas. paluks veel kommentaare vastuseid.
arnoldile tänud sellegi eest. võibolla on see normaalne et koguaeg vorm nii heal tasemel ei püsi, aga küsiks siis kuda seda uuesti tippu viia?
Ardo
Membersee oli küll äärmiselt kohatu küsimus, kes piisavalt kaua arvutiga mässanud on teab et on võimalik printida välja ka valitud osa lehest, muutes selle aktiivseks ja printides print alt aint selectioni (aktiveeritud osa) loodan et saad sellega hakkama ja ei pea nii tühise asja pärast hakkama spetsiaalset lehte tegema!!!
Ardo
Memberkindalsti ei lõpeta ma suveks sportimist ära, kuigi jah arvatavasti jõusaalis käik on küll piiratud, kuna miskipärast arvavad meie spordihoone juhatajad et suvel pole spordihoone vajalik… a kas kuskil on leht või midagi kust ma saaksin tervisliku toitumise kohta lugeda? või näiteks üldse kulturistide söömise kohta? tänan.
Ardo
Membertänan põhjaliku vastuse eest, eks üritan need valgud siis ikke ära proovida, aga arvatavasti järgmisest septembrist, sest meil siin maakolkas pannaks suvel kaheks kuuks jõusaal kinni ja siis ju valgu närimisest suurt tolku poleks.
Ardo
Memberkas keegi on seda kasutanud ka? kuda seda siis ikka kasutada, kas kasutada ainult treening päevadel? ja kas selle kasutamisel peab ka tsükleid vahele jätma? ja veel kord kas siis ühest 900g pakist tõesti jätkub kuuks ajaks?
Ardo
Membersihuke küsimus, et kas 3 seerjat on siis tõesti kõige otstarbekam? siin on enamus harjutusi antud max kolm seerjat. Mina olen siiamaani oma peaga harjutanud ja olne ikke 4 seerjat teinud igal harjutusel. Ja sihuke küsimus et millist valku peaxin sööma, kui olen u 2 aastat nüüd trenni teinud ja olen 18 aastane 75kg. Siiamaani olen olnud ainult puhta trenni peal ja pole mingeid lisandeid kasutanud.
Ardo
Membermarek on see ikka sinu pilt seal? kui on siis jahhhh 130 on sul vist mõnes teises elus plaanis.
-
AutorPostitused