Ardo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ardo
Memberei tea millest see markus sogab, sest kont vin diesel kohe kõll pole, aga vaevalt et steroidimees, sest lihase proportsioonid on igati viisakas suuruses, aga usun et korralikku sööki ja trenni peab selle tulemuse jaoks ikka tegema…
kui keegi aga teab et poiss midagi keelatut kasutab võix lisada jah, sest huvitav olex teada, ise usun et ta on puhas
Ardo
Memberkahjuks ei saa ka mina seda ronnie videot sealt kätte, suuruseks ju 0 kb
Ardo
Memberaga mis kergejõustiklased ütlete, kui näiteks tahaks ühendada kergejõustiku ja jõutrenni et siis ennem peax ikka tegema jooksud ja hüpped? ja siis proovima rauda tõsta? või kudapidi arvate
Ardo
Membervõixid butterfly-abs proovida kahe nädalaga pidid saama enadale suuremad musklid ja üldse tugevama keha ehituse..
Ardo
Membertänud vastuste eest, kui kellegil veel häid soovitusi on naistele treenimise kohta võite välja öelda, mingit kava äkki soovitada, sest siinsed naistekavad tunduvat olema ikka rohkem naiskulturistidele, aga tüdrukutest kellest juttu on üritavad rohkem figuuri säilituseks või paranduseks trenni teha
Ardo
Memberei usu nüüd küll et see hash Swartzist Mr. olympia tegi või kuda selle asjaga on, usun et ilma selleta ta tulemused halvemad küll polex olnud järelikult ikka paremad. usun et tema edu saladus peitus pigem muudes keelatud ainetes
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ardo
Memberrusikas ole meheks mulle ka see plaan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ardo
Membersaage aru mehed kogu kava seisnebki Abuseki viimases postituses uhkelt üleval…
nii palju siis et 6×2 -es on kuus seerjate arv ja 2 korduste arv! ! ! ärge seda sassi ajage, jõudu tööle endal tuli mul selle kava esmasel läbimisel 10kg juurde 95lt 105le aga mis arvate kui ühe korra läbi tehtud peax kohe teise korra otsa panema?
Ardo
Membermm 2000 selle eest saab ju isegi valku osta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peab ka sinna koondisse saamaArdo
Membernjah whey lemonit mõtlesin ise proovida, aga kas siis mingeid lisasüsivesikuid ei ole kindlalt vaja sinna kõrvale osta? piisab ainult mahlaga segamisest?
Ardo
Memberkus neid seerjaid sul muidu spirit vähe on? 6 seerjat on ikka norm ju palju isegi… aga selline küsimus olex hoopis et kas kaldpingil võib täiega lasta mõlemal päeval.. pean silmas positiivset kallet, et kas selle kohta oskad rusikas midagi mainida, et kuda teha
Ardo
MemberEsmaspäev neljapäev.
1.nädal 6×2 80% (80kg.) 6×3 80% (80kg.)
2.nädal 6×4 80% (80kg.) 6×2 80% (80kg.)
3.nädal 6×5 80% (80kg.) 6×2 80% (80kg.)
4.nädal 6×6 80% (80kg.) 6×2 80% (80kg.)
5.nädal 5×5 85% (85kg.) 6×2 80% (80kg.)
6.nädal 4×4 90% (90kg.) 6×2 80% (80kg.)
7.nädal 3×3 95% (95kg.) 6×2 80% (80kg.)
8.nädal 2×2 100% (100kg.) 6×2 80% (80kg.)
9.nädal 1×1 max.
nii siin on näietx 6×2 kas siis 2 on seerjate arv ja 6 korduste arv? või vastupidi?
Ardo
Memberrusikas ole hea saada mulle ka see kava… olen juba tükk aega istunud seal ühe raskuse peal olex juba aeg maxi parandada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mail: ardo.uudmae@mail.ee
Ardo
Memberhuvitav mida see poiss sööb ?!? ?!??! sihuke peab vist lapsest saadik töökas olema old :S
mingi nagu kergkelt võimatu tundub olevat
Ardo
Memberet lihas nii kõvasti ei valutaks, tee hoolega sooja ja ka venita korralikult lihased peale harjutust! See suur valu võib olla ka põhjendatud sellest et sa pole varem jalgu eriti treeninud, kui juba jalad harjund on ei tohiks nad nii hullult küll valutada! aga ei soovita küll lihasevaluga uuesti jalgu treenima minna, oota kuni valu üle ja pane uue hooga, seni treeni teisi lihasgruppe.
-
AutorPostitused