Skip to main content

Ardivaba

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone #127615
    Ardivaba
    Member

No mõtlesin jah toidukava…ma võiksin selle täiesti vabalt koostada kui ma teaks mida ma selle kava sisse peaksin panema

in reply to: 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone #127605
    Ardivaba
    Member

Toidukava…ma ei tea kui mõtekas see minu jaoks praegu oleks…ma ei saa 100% oma ajast oma toidu üle otsustada…alustades juba sellest ,et käin koolis ja sööklas on ka vahest ebatoitvad toidud söögiks…(makaronid ntx). Aga mida soovitate siis ikkagi süüa? Mune, palju liha…mingeid putre?

in reply to: 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone #127522
    Ardivaba
    Member

Kust sa lugesid ,et ma trenni ei tee?

in reply to: Südame kloppimine #127521
    Ardivaba
    Member

Olen ka kogenud seda aga see on olnud vaid 3-4 korda ja mitte rohkem kui pool tundi…suht võimatu on seda eirata jah. Esimene kord hirmutas täitsa ära ,et mis nüüd lahti on…aga noh…mul on südamega varemas eas ka probleeme olnud. Joosta ikkagi jaksan.

in reply to: 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone #127517
    Ardivaba
    Member

Varem jõin kohvi 3-5 korda päevas kuid kui kuulsin ,et see viib kaltsiumi ja muid asju verest välja…nüüd joon 1-2 tassi päevas kohvi aga noh…see on suht offtopic.

Ma söön tõsiselt vähe midagi toitvat…vahest hommikul maisihelbeid piimaga ja koju tulles võileiba…vahest mingit kartuli värki koos lihaga. Aga mis oleks vastus minu küsimusele? Sellest valgu kogusest ei piisa? On vaja veel midagi?

in reply to: 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone #127509
    Ardivaba
    Member

Tänud vastuste eest. Nii ,et ainult 3x päevas valgu võtmisest ei piisa? Võtan Hera80 hommikul, keskpäeval ja enne magamaminekut…treeningu päevadel võtan enne trenni ja pärast trenni ka.

in reply to: 5-Methyl-7- Methoxyisoflavone #127473
    Ardivaba
    Member

No ma teen nüüd viimased 2 nädalat kava järgi juba. Aga mis selle aine kasulikusest saab?

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)