Ardivaba
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ardivaba
MemberMa sain sellise tulemuse (nagu mul avatariks on) kahe kuuga, tehes igapäev 3×10 seda harjutust…nüüd teen 3×18
Ardivaba
MemberNo vana teema juba aga vanasse teemasse on nii mõnigi lisa postitus tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Enne seda harjutust tehes ei olnudki mul 6-Packist jälgegi…igastahes ma võin uuesti selle harjutuse teha teile kui huvilisi on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit:
Timo tegi ju pildid.
Ardivaba
MemberJah aga mul käis viimasel hetkel peast mingi kahtlane tunne läbi seda ei oska seletada ka kohe mitte….alguses tunned, et midagi on siis läheb suuremaks, siis taipad, et see tunne lõppeb mingi lõpp punktiga ja järsku oli keha jälle kontrolli all…vbla keha ärkas ka üles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ahjaa, taustaks peksid mingid HitHat trummid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…lugesin, et need hääled võivad ka vabalt asja juurde käia
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kõige imelikum selle “une halvatuse” juures oli see, et see tunne nõnda peast läbi käis.Ma ei mäletagi kuidas see oli
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul hakkas rinnust valutama vist peale seda kui ma ostsin jõusaali ajal: Dynamindi, 2x Starterit ja Artiku…kõik sai joodud 2Tunni jooksul aga ma ei ole kindel ka kas sealt mul see valu hakkas :S.Ardivaba
MemberAeg muuta end nagu näha.
Ardivaba
MemberAa Tnx
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul on veel kolmveerand purki kreatiini alles, manustan seda ja võtan ühed multivitamiinid ka mis sai eile soetatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ardivaba
MemberKüsige kasutaja Mindfreak käest rohkem abi vms…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tema õpetas mind. Ise tegin igapäev 10×3 ja tulemus oli poole kuuga supper.Ardivaba
MemberPalju sa seda tegid? Iga päev jutti(seitse päeva nädalas tundub liiga palju olevat) nii kaua, kuni enam ei jõudnud või nt 6x max või mingi 4×25 vms(lihtsalt umbkaudsed numbrid)? Tundub täitsa huvitav asi, mida proovida.Ma ise teen 10×3…10nes tuleb suht koht vaevaliselt…küsi kasutaja: Mindfreak käest…tema õpetas seda mulle…
Ardivaba
MemberMa pidasin just seda silmas, et selle aja kohta sain niihea tulemuse.
http://www.hot.ee/ardivaba/index.html
Seda tehed tegin väikese vea…jalgu ei tohi sirgu panna vaid pisut krõnksu…alguses tundub asi suht mõttetu aga pärast tunned kuidas kõhulihased “tõmblevad”.
Ardivaba
MemberIse kasutan ja tulemus on vapustav.
Ardivaba
MemberEi tea nime aga ma võin pärast joonistada kuidas see käib.

Ardivaba
MemberSain ühe harjutusega 2he kuuga perfektse tulemuse.
Kahjuks ei ole mul enam pildi suuremat varianti alles.
Ardivaba
MemberOh, tänud…saingi siis vastuse oma küsimusele…väikesed kirjavead muutsin ka ära.
Ardivaba
MemberNo misasja
Ardivaba
MemberOkei
. Sain kõik vastused mida lootsin saada, tänud. Eks ma siis üritan oma söömist parandada. Aktivist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>….arvad sa tõesti ,et lähen kuhugi trepi peale kodust kaasa võetud kartuliputru sööma? (Koolis)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Sööklas sai siis täna mingit kana asjandust, salatit ja kartulit (y). Et jah…
Kuskil keegi ütles ,et võtan 5 korda päevas valke…ei ole nii otseselt õelnud aga nii võis mõni välja lugeda küll…siiani olen võtnud valke hommikul, päeval (Kell 4-6) ja õhtul enne magama minekut ja trenni päevadel siis hommikul, enne trenni, pärast trenni ja õhtul…eks ma jätan selle mõttetu valgu söömise ka ära.
Tänud

Ardivaba
MemberMa ju mainisin ,et mul ei ole võimalus seda toitumiskava järgida koguaeg.
AutorPostitused