Archangel1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel1
Memberon tebe ne nuzen…eto takoj ze gerbalajf 4to v svoe vremja prodavali…
Archangel1
MemberIMO k6ik see on USA poolt orgunnitud…
Archangel1
Membermina võtan asja nii,et hetkel on mu elus selline aeg kus määratakse ära mis minust üldse saama hakkab(ka 9. klass ju)…ja mina tahan kindlasti ka sellega tegelema hakata…ja eitaha jääda nagu pooled minu ümbrusest kutsekasse ja mingi telliskive laduma eluks ajaks niiet ma pigem jätan sellised seltskonnad ja asjad ja tegelen sellega millega ma tõesti tahan tegeleda…muidu kunagi oleks küll väga nõme mõelda et minu elu kõige põnevam aeg oli mingi 14-16 aastaselt et mingi paar ägedat pidu oli.´heh… mida sa arvad et sa BB-ga miljoneid teenid?Kui tahad midagi saavutada siis peab BB sinu lifestyle olema…Ütlen ausalt et mine parem edasi õppima…Kui tahad pro BB-sse pääseda siis pead nagu nii vitamiine sööma aga kui tahad Eestis midagi saavutada siis sa ei pea nii pingutama.Las BB jääb hobbiks ja 30-ks oled eesti meister…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> imo muidugi… + sul elu alles algab… naudi elu…tudrukud,alco.pidu jne..Archangel1
Memberkindlasti eikavatse rannas edasi lebotada…nagu ütlesin plaanis täielikult pühenduda asjale,ja jutt ikkagi juniorite vormiga võrdelisest…või sa arcangel jääd ka sinna vanusesse?kuule ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 21 juba tais…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
Memberise kaisin kh s6jav2es 18 aastaselt…8 kuud kaotasin oma elust…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
Memberise kainud j6usaalis c.a 5aa.Ja mida rohkem ma teen trenni seda rohkem saan aru kui kaugel ma olen et v6istlustel hakkata kaima…Ise arvan et mul c.a5-7 aa laheb kindlasti vaja…
MemberVähe süstivad järelikult.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>v6i maybe halvem geneetika?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
Memberarvan, et seal dopinguga tegemist kah…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wpc federatsioonis pole dopingu kontrolli…aint ipf ja awpc federatsioonides on…
Archangel1
Member99% inimesi ei saax isegi steroiditega sellist keha…
Archangel1
MemberCutleri n2gu on nagu frankensteinil juba…
Memberimo m6tetu teema.Iga uks on individuaalne.
Archangel1
MemberNaljatilgad…Minu viimane kinokylastus oli Mamma Mia…seal siis n2idati 60 aastaste ringikepslemist, sydame tegi soojaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui meil siin sama vanad teeksid samu trikke peetaks neid kergelt napakateks. Aeg l2heb ja l6puks nad ei suudagi kepselda, kui ikka k6ik r22givad, et sa pead juba v22rikalt k2ituma…siis on taandareng m88dap22sematu.
Juba tahtsin v2lja h6igata, et yhe p2eva piletid on yle…kuid see sunnik on ju yks kahele p2evale, kahjuks ei anna poolitada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aile sa vist panid k6vasti pidu varem vene poistega nii et sul oli huvitav elu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
Membermuidugi pole , ega ma midagi sihukest ei mõelnudkijaja r22gi nuud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
MemberSLIPKNOT
Archangel1
MemberSaatsin eile maili info@fitness.ee poodi oma umberm66tuga ja tahax riideid osta sealt aga ei tea mis suurused mul vaja lahevad ja nad kahjux pole veel vastanud.Tahaks osta Big & Baggy Shorts,Thin Strap Y-Back Logo-Man Tank Top ja H.O.P. Logo Print T.2kki keegi oskab aidata mind?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused