Archangel1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel1
Memberkui jõuad jalgadega ühel päeval midagi veel trennida siis oled RAMBO!!!
Archangel1
Membernoh eesti mehed,suu vett täis vm…
Archangel1
MemberToreda ala oleme siis valinud, hindeid ja punkte antakse mitte treenitud kehade eest vaid selle eest millised on sinu spordipoliitilised, või mis iganes vaated. Kas teile ei tundu HÄRRASED, etilusate silmade eest kulturismis jätkuvalt kohti saada oleks mõtetu, tširkus. Tuled võistlustelt medaliga tagasi ja ei teagi täpselt mille eest sa selle said. Kui said üldse. Mulle küll tundub nii. Ja mis sellesse kisasse seal puutub siis mida suuremaks see paisub (kui paisub ikka) siis seda toredam on. Tširkuses peab ikka kõvasti häält tegama, ja plaksutama. Kulturism. Võistluskulturism oli on ja jääb tširkuseks, kes seda liiga tõsiselt võtma hakkab on ise süüdi. Säästke närve.
Èç: Jõusaal
njh…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
Memberpotshemu bõ net, mnogije russkie govorjat tak
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugupeetud Aktivist.Govorit i podjeb6vat 2 razn6e vewi…
Archangel1
MemberMina ei rääkima vene keelt, po estonski ili po angliski pozalustatipa podjebnul))) mina ei rääkima )))
Archangel1
MemberÕîòåëîñü áû ïîëó÷èòü êîììåíòàðèè. Íà ðóññêîì ÿçûêå.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>õóé äîæä¸øñÿ
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ùà óäàëÿò òåìó ÍÀÕ )))Archangel1
MemberMuidugi ei usu. Kas sa siis ei suuda lugeda välja pettumust minu tekstist ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kes sind teab…võib olla sa oled pime fänn
“>Archangel1
Memberviina ei joo peagu aasta aega juba ja ei taha kah
“> Kuus võtan paar õltsi ja norm
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
MemberNojah, eks igaüks teab ise kuidas ta mälestustesse tahab jääda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Eks ma jääks ka kellegi mälestustesse kui võtaksin relva, kõnniksin tänaval ja laseksin huupi 10 inimest maha.
Aga ma ausalt ei mõista mis puhast amatöörkulturismi siis kõik Eesti kulturistid ja EKFL taga ajavad kui siin samas foorumis käib ju steroidi kaudne promomine ja hoitakse pöialt elukutselistele keemikutele. Puhas kaksikmoraal imo.
Kas sa ikka veel usud et meie ajal eksisteerib puhas sport?
“>Archangel1
MemberKasti läheme me kõik. Lihtsalt mõnest mehest jääb mälestus ja mõnest mitte. Nendest, kes istuvad foorumis ja halavad, et näe – see tüüp sööb steroide, selle pärast ta nii tugev ongi, nendest ei jää midagi. Aga mehest, kes oma vanuses püstitab maailmarekordi, jääb küll.+1 igaüks elab nagu tahab…
Archangel1
MemberMis veest te kõik räägite. “Kuivaks” tähendab kulturismi ringkonnas rasvast vabanemist, see on selline kõnekäänd lihtsalt. Keegi ei hakka veest vabanema 6 nädalat varem. Vee väljaajamine naha alt on iseenesest tundide küsimus ainult.Ma hindasin seda formi mis on pildide peal näidetud…Muidugi 6 nädalaga saab ta sittax muuta…kui lihased ära ei põleta…
Archangel1
Memberimo jalgades on veel sittaks vett
Archangel1
MemberRasvaprotsenti ei teagi, pakun et sinna 18-19% kanti (vähemalt nii andis mingi mõõtjaga kaal), tegin ka külmalt uued mõõtmised:1. 30
2. 187
3. 97 (langus aeglustunud, aga ikka vaikselt läheb ka, arvestades et jaanuari alguses oli pea 131, pole paha ikkagi:-) )
4. 64
5. 44
6. 44
7. vöökoht 86, piht 83
8. 122
Tulemuseni on veel pisut jäänud, kõhulihase tahaks korralikult välja saada (ülaosa juba paistab, alaosa on veel pekkis veidi), see ilmselt järgneva 5kg langusega teostatav, ehk kuskil novembriks on vorm talutav.
lugesin et kui on üleval 4 kubikut kõhulihaseid näha siis rasvaprotsent peaks kuskil 15% kandi olema.Kurat kui kiiresti sa kaotad cm bicepsis ja säärtes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võib olla kasutad vähe valke toitumises.P.s Toitumises on mul kõige nõrgemad teadmised…Lihtsalt pakkusin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> + see kaal on täiesti mõtetu asi…ära vaata seal seda rasvaprotsenti
“>Archangel1
Membermida silmas pead?ma tegin nalja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selles mõttes et geneetikast pole siin veel juttu.imo kui biceps on juba kuskil 45cm siis võib jah põhjendada et sul on selline geneetika aga kui biceps on c.a 40 siis ma arvan et sooritad valesti harjutusi…Mul on nii et parempoolne biceps on suurem
MemberVäike uuendus:1. 30
2. 187
3. 98 (langeb vaikselt, seega on muutuv väärtus, plaan kuskil 90-95 vahele ajada)
4. 67
5. 46
6. 46
7. 86
8. 128
Ehk siis siit sealt sentimeetreid kadunud, samuti ka kaal, lõpliku tulemuseni on veel maad:-)
vähemalt siis on sul parem kvaliteet.Palju sul rasva protsent on?
-
AutorPostitused