Archangel1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel1
MemberVenemaa luureagendid röövisid ja hävitasid esimese osa materjalid ja see film ei jõuagi avalikkuse ette, nüüd Joker otsustas, et ei viitsi enam selle asjaga jamada ning müüb filmi tegemise õiguse ameeriklastele (Schwarzenegger-ile) maha ning film antakse hoopis ameerikas välja ning seda siis juba 2. osa nime all. Venelased said sellest haisu ninna ja olid vihased, et Joker idee ameerikasse (kuhu nende käpp ei ulatu) müüs ning nad võtsid Jokeri pantvangiks…

nutan…5+
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
MemberViinas teatavasti on 0 süsivesikut. Siin kaloriarvutis näen, et 100 g veinis on 6 süsivesikut, kuid ampser.ee näitab, et punases veinis on 100 g kohta vaid 0,3. Mis see nüüd siis õige võiks olla? Millest selline vahe?kas tahad viina dieeti peal istuda?
Archangel1
MemberNo aga asi on selles, et jõutõmme ei ole mul seljaharjutus.Mu tehnika on selline, et ma tõstan peamiselt jalgadega. http://www.exrx.net/WeightExercises/Gluteu…BBDeadlift.htmlno kurat ära tee siis jõutõmmet üldse

Archangel1
Memberhomme on laupäev..vaba päev..paned endale paberi peale kirja millised küsimused sind huvitavad ja hakkad homme foorumit lugema mida kuidas ja millega ja peale seda kui mingi küsimus jääb vastamata(milles ma kahtlen) siis kirjutad siia seda küsimust ja ongi kogu lugu…selliseid nagu sina tuleb siia sittaks…kes ei viitsi lugeda ja tahavad kõik ja kohe taldriku peal…
Archangel1
MemberMismõttes? Mul ongi ju nii, kõik peale kõhu.no siis tee näiteks kükke esmaspäeval ja jõutõmmet reedel…ei näe üldse mõtet neid sama päeval teha
Archangel1
Memberet üks lusikatäis valku ja lonks piima? Et mis see siis nagu on – üks toidukord?Mitu kcal sealt siis tulebki ja mitu grammi valku? 25kcal ja 4gr?
Toidukord peab ikka viisakas olema. Isegi taastusjook – 30gr valku ja 90gr süsivesikuid, kokku 480 kcal
5x ööpäevas 500 kcal iga toidukorraga on normaalne näiteks minu puhul
veel üks pulbrit putru sisse fänn?

Archangel1
MemberAidake mind nüüd, mu eesmärgiks ei ole minna jõutõstmise võistlustele oma küki ja jõutõmbega, ma käin jõusaalis selleks, et saada ideaalne keha.Mida ma nende jõutõmbe ja kükiga teen? Ma teen 2x nädalas HIIT + kõht, 1x nädalas jõusaalis rinda, 1x nädalas jõusaalis natuke selja lailihast ja trapetsi keskosa, aga peamiselt keskendun deltalihase erinevatele peadele ja 1x nädalas on reis, säär ja kõht.Kükk on kindlalt sellel jalapäeval ja esimene harjutus, suunatud reie nelipeale, nüüd sumo jõutõmme, ma ise leian, sobiks samuti sinna peale kükki, kuna see on suunatud samuti reitele.Ja rohkem, ma leian, polegi vaja reiele.ma ei saa aru miks sulle ei meeldi kava kus trennid igast lihast 1 kord nädalas?
Archangel1
MemberMina teen peamiselt sedasi, et võtan lusikatäie valku ning loputan selle piimaga alla.Igaks juhuks siis küsin, kas sellel meetodil mingeid auke sees pole? Et võib-olla käib asi teistmoodi ja ma lihtsalt pole osanud seda tähtsustada. Võib-olla pole mu meetodil viga midagi, siis seda öelge. Aitäh!
tarbid valesti!!!nüüd lihas ei kasva
Archangel1
MemberTere! Mul on pakkuda ühe korra pääsmeid viru keskuse 5 korrusel olevasse jõusaali!Müün neid 150kr üks pääse!Muid maksab üks kord 250kr!Kui on soovi siis saata meil lebmitt40@gmail.com
täitsa lõpp kus on hinnad…
Archangel1
Memberteex dueli plangus osp?
Archangel1
MemberEi saa, pole midagi näidata, ütlesin ju…noh..paar grammi ikka peaks olema

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Archangel1
MemberOh!! Avan korjanduse….tisse oleks esialgu suuremaid vaja… Alessandrolt ootan esimest ülekannet
algusel pead omad tissid näitama ja siis hakkame sulle silikoni peale korjama

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Archangel1
Memberbicepsit mõõdate sirge käega?ei.muidu mul olex 30 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Archangel1
Memberrespect meestele kes seal trenni teevad
Archangel1
Member