Archangel1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel1
MemberKurb kuulda,aga milles see pronkss6dur siis suudi on?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ta ju seda ei teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
Memberma olen venelane.Ja mul on uks k6ik kas see pronkskuju seisab seal v6i ei,aga m6tlen,et see on ikka ebanormaalne sellseid asju teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Te olete nagu v2iksed lapsed kes tahavad n2idata Venemaale(issile),et te olete juba taiskasvanud ja saate ise otsustada mis on 6ige ja mis on vale…Kuidas te ei saa aru et asi ei ole rahvuses vaid inimeses.On munnid eestlased ja venelased. Nobody is perfect.Aga te r22gite siin,et venelased annavad meile pexa ja me neile kunagi. wtf?Ja see,et Venemaal keegi skinheddidest andis pexa mingi hiinlasele ei t2henda,et n88d k6ik venelased on munnid jne. See t2hendab ainult,et see KONKRETNE inimene on suudi.Minu tuttavad said mitu korda peksa eestlaselt and? Kas ma pean nuud k6ike vihkama? NO. Ega k6ik pole suudi.Mul on tuttavaid eestlasi kellega me saame v2ga h2sti l2bi ja meil on poh kes seal mida m6tleb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei saa aru inimesed kuna te saate aru,et 2rge k6ik uhe taldrikusse pange. EduArchangel1
MemberAga kas sa seda tead?14. juunil 2006 täitus 65 aastat esimesest genotsiidikuriteost Eestimaal. Selle käigus deporteeriti Siberisse 10 157 eestimaalast, nende seas umbes 3000 meest. Küüditamisplaani koostas NSVLi julgeoleku rahvakomissari asetäitja, kurjategija Ivan Serov 11. oktoobril 1939 käskkirja “nõukogudevastase elemendi väljaviimiseks Balti riikidest” alusel kui Eesti Vabariik eksisteeris veel iseseisva riigina kuid Kremlil bandiitidel olid Balti riikide annekteerimise ja rahva hävitamise plaanid juba olemas.
Küüditamise läbiviimiseks Eestis moodustati kõrgema organina kolmik, kuhu kuulusid kurjategijad Boris Kumm ja A. Murro ning EKP peasekretär Karl Säre. Inimeste arreteerimisi ja äravedu juhtisid kompartei ja julgeoleku juhtivtöötajaist moodustatud komisjonid. Arreteeritute äraveoks telliti 490 loomavagunit. 14. juunil arreteeritute ja deporteeritute saatus kujunes traagiliseks Siberis. Sunnitöölaagritesse saadetud meestest hukkus ebainimlikes elu- ja töötingimustes üle 90%, sovhoosidesse tööle rakendatud perekondadest suri nälja ja kurnatuse tagajärjel ligikaudu 3000 naist-last.
Sõja puhkedes toimunud mobilisatsiooniga viidi Eestist N-Liitu 33 000 kutsealust, kes paigutati seal julgeoleku töölaagritesse. Neist hukkus ligikaudu 13 000 noort meest. Aastail 1944-1946 arreteeriti Eestis 34 300 inimest, kellest kas tapeti kohapeal või hukkus Siberis umbes 13 000 meest-naist. Lisaks neile inimkaotustele järgnes 1949. aasta suurküüditamine. Ligi 50 aastat kestnud N-Liidu okupatsioon ja sellega kaasnenud genotsiid nõudis Eesti rahvalt 274 260 ohvrit, mis moodustab 23% endise Eesti Vabariigi elanikkonnast
oldman kus sa varem olid? mix vene ajal nii julgeld ei r22gind? kartsid oma ###### eest?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
Memberpaneme teemat kinni,sest siit eriti abi ei saa nagu ma vaatan… thx andreaz and v8
Archangel1
Memberlol tank brainless
Archangel1
Membersmack muidugi l2heb …
Archangel1
MemberP2ris nii ei ole, et sa paned s2rgi selga ja hoppa, juba +40 kilo. Tuleb ikka sellega harjutada enne…. v6ib-olla ta annab sulle +5…
Archangel1
Memberdelirium ongi nii?
Archangel1
Memberolen lugenud et ts2rk lisab 5-kuni 40 kg

Archangel1
Memberlol buldooser nice1

Archangel1
Membereesti rekord 82.5kg 19-23aa?
Archangel1
Membersurun 110kg 2 korda . kaal 79kg. tahax nii kiiresti kui v6imalik 170 kg suuruda
Archangel1
MemberS2rk ja tõstevöö on k6ige olulisem ja raha p2rast nagu kah ei muretse nii k6vasti. Ainult et kas resultat hakkab nii k6vasti tulema kui ma pappi selle peale raiskan
Archangel1
Memberh2sti oeldud andreaz
))