Archangel1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel1
MemberKui tahaks võistlema minna oleks su soovitus siis ju söö steroide ja pulbreid ja tee triitsa harjutust edasi ?!”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Dopingukontroll!!!
Minu arust on iga spordialas inimesi kes kasutavad steroide.Uhes spordialas vahem teises rohkem.Minu arust on velospordis k6ige arenenud see teema.Sest seal on palju pappi mangus ja arstid on 24/7 aitamas sportlasi.Kui te arvate et ipf federatisiionis mitte keegi ei kasuta dopingut siis pean teile ytlema et see kull nii ei ole.On palju inimesi kes tahavad t6sta rohkem kui teised steroiditega…Lizalt pead valime steroidi mis annab sulle max j6udu ja mis on veres min aega.
Archangel1
MemberYtlen valja mida ma arvan.Inimesed on juba kaua aega kasautanud steroide,kasutavad seda praegu ja hakkavad seda ka tulevikus kasutama.Sellest ei saa lahti.Ma arvan et selle asemel et kustutuda need postitused olex parem raagita sellest.Sest kui te kustutate need teemad,ega selle parast probleem ei kao.Fitness.ee tahab muua oma produkte ja saada pappi,sest naad elavad selle eest.Kui tahate mangida suurte meestega siis tuleb nende reeglitega mangida…Muidugi steroidid annavad suurema effekti kui need pulbrid mis siin muuakse.Ma arvan nii et kui ei taha v6istlema minna siis ara s88 steroide ega pulbreid vaid tee oma bicepsi harjutust edasi.Kui keegi vaga tahab leida steroide siis kull ta leiab.P.S Ma ei kasuta steroid ja ei tea kus neid muuaxe.P.s.s lizalt minu arvamus
Archangel1
MemberMa arvan,et te peate ise palju lugema,6ppima ja vaatama mis,kus ja kuidas.Lugege raamatud.Suhtlege inimestega kes teavad millest r22givad.See kogemus mida treenerid hoiavad oma peas ei tule 1 p2evaga
Archangel1
MemberKõrvalmõjude kohta muidugi ühtegi sõna ei ole. Ainult ilus jutt sellest, et see on 4x efektiivsem kui üks teine steroid. Aga ju vist ka 4x kahjulikum.See on jah naljakas.Nad kirjutavad seal et see toidulisand on 4 korda k6vem kui trenbolon-acetat.Trenbolon acetat on steroid mida kasutatakse kui tahakse j6udu rohkem ilma kehakaalu massi.Nagu ma aru saan.et siin Eestis sellist asja pole veel muugis.Asi on veel selles et kui me ostax trenbolon acetati 2 kuulise kuurix siis see maksaks umbes 7.000 eeku ja to seal ei maksagi 2 tuhande.Ma arvan et see on ikkagi jalle selline uus pilber mis juuakse ooseks ja hommikul argates surud juba ule 200kg…..
Archangel1
Memberpikkus 179cm kaal 81-83kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
MemberAINULT VETT! teie kaal + teie vastus paluks
Archangel1
Membersuitsetan ainult siis kui joon alcot,muidu olen mingi 4-5 aastat suitsu teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
MemberEi mõelnud.
Archangel1
Memberminu arust 95
hea juhul 97.5Archangel1
MemberSee ei ole saladus, et Venemaa ja inim6igused ning Venemaa ja demokraatia ei k2i kokku. Rikkumisi on ridamisi…See ei ole lahendus, et meil on parem. Venemaa ei ole naaber, kellega ennast v6rrelda inim6iguste koha pealt.
see clip kus nimesed rundavad nagu loomade kari naitab ainult seda,et nad ise yldse ei m6tle oma brainiga(kui ne il see uldse olemas on),vaid lihtsalt taidavad kasku vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
MemberVene rahvuslased ründamas vähemusi
kui neid pilte vaatad poh kes need on kas venelased v6i eestlased neile annax hea meelega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
MemberMuideks kui sa seda videot vaatad, mille lingi ma laadisin üles, siis näed, et kallale minnakse vanale mehele, mitte aga nendele noortele!jh sest nad kardavad noori rohkem kui vanemaid.Sest noortel v6ib olla on rohkem j6udu ja annavad pexa
MemberArchangel1, kui sind see pronkssõduri teema ei huvita, siis miks tulid seda teemat üldse kommeteerima!?sest ma tahan n2ha kui inimene suudab m6tetu juttu ajada
MemberJa eestlased peavad austama neid, kes käivad neile konkreetsetele inimestele lilli viimas ja pisaraid poetamas? Peame suhtuma mõistvalt neisse, kes halavad meie tapjate mälestussamba juures? Ei, aitäh.kes ytles et sa pead kedagi austama?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ela oma elu ja ole rahulik poissArchangel1
Memberma pole kunagi oelnud et venelased on vabastajad lihtsalt on tulid v6itsid ja l2ksid.Kes tahtis j22da siia jai.Ongi kogu lugu.
-
AutorPostitused