Archangel1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel1
Memberei kujuta ette kuidas j6uab 2 baas harjutust uhel paeval teha
Archangel1
Memberalati ei peagi olema saalist eemal, vaid lihtsalt käid ja teed kergelt.Vahel on endal ka olnud, et asi ei lähe kuidagi edasi vaid tahab vägisi tagasi minna, sis olen võtnud mõne nädala kergemalt ja see on aidanud
Archangel1
MemberMõtlesin, et kurdan, et motivatsioon täiesti läind! Pole juba kaks nädalat viitsind lillegi liigutada. Vähemalt on toitumine ikka paika jäänd. Mõtlesin, et kurdan, võibolla mõni sõimab näo täis et mis laiskled, annab motivatsiooni tagasi!!
Archangel1
MemberKas ma olen selletõttu kuidagi viisi halvem, et mul kiire elu on ja et tahan kasutada aega optimaalselt? Trenn on osa päevakavast aga süüa peaks saama tervislikult ka ilma, et kulutan hulga aega kalorite vms arvestamisele ja seda ma ju küsisingi, kas see kava võimaldab seda, et siis – Said ironiseerida, on nüüd parem olla?jh.sa andsid mu elule paar minti juurde
Archangel1
Membertrenn on kh plaanis
Archangel1
MemberMis laiskled?!?Kao kohe jõusaali, enne kui välja uurin, kus elad ja sulle kere peale annan. Ning jagu sa must ka ei saa, kuna sa ei käi ju trennis.
Move it, move it, move it…
Archangel1
MemberHommikul tavaliselt tee+3-4 võileiba(tööpäeval), 4 praemuna+ 300 grammi liha+midagi süsikurikast(küpsised,kondenspiim jne
). Tööpäevadel sooviks süüa rohkem aga pole hommikuti aega ja ausalt öeldes pole ka isu. 
kuidas sul hommikuti nii palju toitu alla laheb?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
Member6:00 makaronid v6i riis v6i tatar c.a 100gr + viitamini jook. kohvi ei joo
Archangel1
Membersoovitan sulle suua nagu mina
Archangel1
MemberTere,Mureks ikka keha kesine areng. Teen hetkel 5×5 kava, mis väga hea baas harjutuste poolest aga areng ikka nagu seisaks!
Söön palju ja mitte rämpsu
Trenni tehes tunned nagu keha ei lööks seda energiat täis(küll saate aru kes treenivad),keha oleks nagu surnud. Kõik räägivad ,et trenni tehes lähevad hullult verd täis ja käe ümbermõõt kasvab trenni ajal u. cm aga mul läheb käsi nt. 37cm pealt ainult 37,5 umbes. On see normaalne? Ja kas ei ole mingit ainet mida proovida et keha hakkaks arenema jälle(vä.steroidid)? Ilge masendus kui teed trenni aga ei kasva aga raha läheb meeletult toidule,trennile,sheikile jne.Tegu ektomorfiga!
Tänan!
ei saa aru millex kasutada powerliftingu kava bodybuildingu jaox
Tee kukke 20 korda siis naed kuidas areng tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
MemberÒàêîé ôîðìû, êàêóþ òû õî÷åøü âèäåòü ó íàøèõ êóëüòóðèñòîâ, áåç ÀÑ, ÃÐ, èíñóëèíà è ïð íå äîáèòüñÿ, ýòî ôàêò. Èíà÷å âñå íàøè êóëüòóðèñòû ñîðåâíîâàëèñü áû óæå â 100êã+. À åñëè âûñòóïàòü çà ÷èñòûé ñïîðò, òî òàêîé ôîðìû â ïðèíöèïå áûòü è íå ìîæåò. Ïîýòîìó, ïî-ìîåìó, âîïðîñ íå â òîì, ÷òî íóæíî áîëüøå òðåíèðîâàòüñÿ, âîïðîñ â òîì, ÷òî íóæíî ïðèíèìàòü âûøåïåðå÷èñëåííûå ïðåïàðàòû, ÷òîáû ÷åãî-òî äîáèòüñÿ.ß äóìàþ, ÷òî íàäî îòîñëàòü òåõ, êòî äðóæàò ñ ÀÑ, â ëèãó, ãäå äîïèíã-òåñòîâ íå ïðîâîäÿò, à â ÈÔÁÁ óæåñòî÷èòü äîïèíã-êîíòðîëü åùå áîëüøå è íå òðåáîâàòü îò íèõ âåñà 100êã ìèíèìóì. Òàê áûëî-áû ÷åñòíåå. Êàêîé ñìûñë õîäèòü íà ñîðåâíîâàíèÿ ñ äîïèíã-êîíòðîëåì, îòêàçûâàòüñÿ îò äîïèíã-òåñòà, ïîëó÷àòü äèñêâàëèôèêàöèþ íà 2 ãîäà, åñëè ìîæíî ñïîêîéíî âûñòóïàòü â ëèãå, ãäå òàêèõ ïðîáëåì íåò. À âåäü òàêèõ ñïîðòñìåíîâ ìû âèäèì ïî÷òè íà êàæäûõ ñîðåâíîâàíèÿõ.
À äåëî â òîì, ÷òî äëÿ ëèãè áåç äîïèíã-òåñòà îíè íå äîðîñëè, à ìåäàëü ïîëó÷èòü õî÷åòñÿ. Âîò è ñîðåâíóþòñÿ íà ñâîé ñòðàõ è ðèñê, äà è ïðèíèìàþò íå òàêèå äîçû è íå òå ÀÑ, ÷òîáû äîáèòñÿ ÷åãî-òî çíà÷èòåëüíîãî. Ïîòîìó, â ïðèíöèïå, è îò ÷èñòûõ ñïîðòñìåíîâ (åñëè òàêèå åùå îñòàëèñü) îñîáî íå îòëè÷àþòñÿ. Åñëè äàòü âîëþ ïðèíèìàòü ÷òî óãîäíî, òî ôîðìà áûëà áû êîíå÷íî ëó÷øå.
äîëæåí âàñ ðàçî÷àðîâàòü,íî ÷èñòîãî ñïîðòà íåòó óæå ñ 50-õ ãîäîâ
Archangel1
MemberÍàêîíåöòî ó ìåíÿ â ìåñòî êàðàêóëü áóêâû.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ß ïðèø¸ë ñþäà ñ ìèðîì
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ñåðãåé ÿ ñêàæó ÷åñòíî ÷òî ìåíÿ íå èíòåðèñóåò ´´÷èñòàÿ´´ôåäåðàöèÿ â áîäèáèëäèíãå,òàê êàê åòî òîæå ñàìîå ÷òî èãðàòü â ôóòáîë â ñàíäàëÿõ
.Äóìàåøü êèèâèêàñ & Êî ÷èñòû?Íå äóìàþ…Êàê ìíå íàäîåëî ñïîðèòü,äðóãèì ÷òî-òî äîêàçûâàòü.Äà àðíîëüä ìîæåò íîðìàëüíûé ìóæèê,íî ÿ âûñêàçûâàþ ñâî¸ èìõî.Ñàì ïîíèìàåøü íà êàæäîì øàãó òîëüêî è õîòÿò âûñîñàòü äåíüãè èç êëèåíòîâ.Ìåíÿ íàñìåøèëà ðåêëàìà íà ýòîì ñàéòå,òèïî ñ íàìè áóäåøü ê ëåòó â ôîðìå.Íî åòî áðåä åé áîãó.Ëþäè íàåäàþò ãîäàìè à õîòÿò âñ¸ ñðàçó çà íåñêîëüêî äíåé.Åù¸ ðàç ïîâòîðóñü ÷òî ïðîòèâ Àðíîëüäà ó ìåíÿ íè÷åãî íåò,ïðîñòî ìíå íå íðàâèòüñÿ èõ ñêàçî÷íûå îáåùàíèÿ.Ëàäíî ÷¸òî ÿ ðàñïèñàëñÿ òóò 
Archangel1
Membersenx k6ikidele kes on julgend vastata.Pakun augusti l6pus veel kord siia teemasse oma tulemused kirja panna et naex kuidas areng toimub
Archangel1
Member1.432.180
3.106
4.74
5.46
6.45
7.102 … ,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>8.136
krt,paksuks jälle läind rsk,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>n1 paris suur jalg rsk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
MemberTartus ei ole kusagilt saada eriti suuri riideid, aga Tallinnas on Coca Cola Plazas 1 väike poeke, kuhu sisenedes öeldi mulle, et nad ei tea, kas neil üldse nii väikseid riideid on:-)- seal hakkasid numbrid 4XL-ist ja läksid välja 8XL-ini. Poe nimi oli vist mingi XXXXXL pood.Suured t2nud!!!J2tan seda adressit meelde ;)aga see on kull naljakas et nad ei teadnud kas neil nii vaikseid riideid on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis tuleb selline tunne nagu olex mingi vaike 5aa. poisike vms :DDDAutorPostitused