Archangel1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel1
MemberMa parem mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kuidas oleks sinuga?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei aitäh…pole mingi freak
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
Membertere oleks selline küsimus, et mis raskuse pealt hakkasite teie jõutõmbes vööd kasutama.100kg
Archangel1
Memberverer6hk on mul juba pikkemat aega k6rge kui viimasel ajal kui syda pistab juba torgib ja valutab.ja praegu kell 1:49 mu syda tegi minuti jooxul 90 sydame l66ki,on see normaalne?kas sinu kehakaal on viimasel ajal tõusnud?
Archangel1
Memberjagad oma 3 korda 6-ks… ja iga päev lisad natuke juurde ja ongi kogu ooper…
Archangel1
Memberet 3 nädalt juba pole trenni teind, äge köha ja ka nohu, palavikku enam pole. kas tasub trenni minna, vahe juba liiga pikk. võix vähe jõutrenni+veloergomeeter panna?või ei tasu, läheb hullemaks? ja siis saun tuleb pärast kasuks või kahjuks? see kuradi räige köha nagu ei kaogi ära, tahaks juba kangi tõstaära mine igaks juhuks…oota veel paar aastat

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel1
MemberTervist.Vaatasin internetis ringi ja kogemata märkasin sellist asja.
http://www.powersport.ee/index.php?main_pa…products_id=146
Ma ei te miks aga selline asi tekitas kohe kahtlusi, et must asi või nii. Sellist asja proovida küll kunagi ei julgeks.
Küsiks targematel siis, et kas tegu on raviameti poolt lubatud asjaga või ongi mingi steriodidi moodi asi?
Jakop.
herbalaif 2
Archangel1
Memberpilt nr4. VV on ikka naljamees
Archangel1
Member19 aastase silmade jaoks…peaks see “tibi” ju yrgvana olema
Archangel1
MemberSee oleks päris huvitav eksperiment:Dolen ma õigesti aru saanud,et pakkud oma keha selle jaoks?
Archangel1
Membernoh kui juba MM isiklikult soovitab siis peab raudselt vaatama!!!
Archangel1
MemberArchangel1
MemberIse tegin vahepeal nii , et tegin küki ära , siis tegin poolraske jõutõmbe ja siis läksin jalapäevaga edasi
Archangel1
MemberEga see kuidagi kahjulik ei ole, kui ma paar korda nädalas peale jõusaali saunas korralikult leili viskan nii ~5min.Ma mõtlen ikka nii, et võtab tulikuumaks.Ja siis lähen kohe jääkülma dushi alla? Sellesmõttes, et saunas veresooned laienevad ja siis jääkülma dushi all tõmbuvad kokku jälle, pilti küll eest viskama ei hakka, aga kõrvades hakkab vilistama küll natukeseks, kuna vererõhk tõuseb nii kõrgeks.Aga peale seda on hea värske tunne olla, temperatuuride kontrast pidavat taastumisele samuti hea olema.milleks sul sellist ekstiimi vaja?
Archangel1
Membermöllake sõbrad!Kui sul pole midagi Thyroidide kohta kirjutada siis ära kirjuta selle teemasse!
Archangel1
MemberMiks sa kulla normaalne naine seda kreatiini üldse tahad lisaks süüa?Kalamaksaõli võta näiteks peale õhtusööki.
Miks õhtul?Ma näiteks olen hommikuti joonud
AutorPostitused