Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberSiia võib panna naljakaid õigekirja asju?
Sealt teemast hakkas silma kalanduspoe Fish-shop reklaam tekst
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :http://www.upload.ee/image/4016902/22042014_fishop.jpg

Don’t Necro old threads Charles. Against forum etiquette.
aprill 22, 2014 at 5:23 p.l. in reply to: 30. EKV kulturismis ja fitnessis! ABS võitjad: Janar RÜCKENBERG & Reet REIMETS #364811Archangel
MemberVõistlus algab alles kell 16.00 – mis grimmi sa tahad seal hommikul panna??? Piisab kui aegasti enne võistlust mitu kihti paned ja muud ei ole vajagi, rääkimata hommikust.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda küll jah, aga mul abiline peab keskpäevast juba tööle ronima. Muidugi saab grimmida ka teiste abiga hiljem, kuid ei taha niisama tüliks olla, kui saan varakult abilisega tehtud – eelmistelt võistlustel niipalju kogemusi juba kogunes, et eks see grimmimine paras tüütus ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberKuidas ma puhata ei anna, ma puhkan 2-3 päeva, trenni vahel. see on nagu mingi needus, et ma edasi ei arene ja ei jõua rohkem teha
Trenn on üks osa, toitumine teine ning neid on veel. Väga vabalt võis juhtuda, et 40×3 tuli ajahetkel, kus kehas olid energiavarud täis, tuju ning tahtmine hea ning viimati 25×3 olukorras, kus keha väsinud ning meel mõru. Palju asju on, mis tulemusi mõjutavad. Ma teen vahest hommikuti kätekõverdusi ning seal ca. 40x juures hakkab ära väsima. Samas teen vahest õhtul ning võin 60x ära teha ning ei saaks arugi, et midagi viga oleks – teeks või 100x täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberSee on see kui teha copy-paste ilma täielikult läbi lugemata ja muid allikaid otsimata ning töö kõrvalt postitades, aga noh, seda ma nagunii nii ei mõelnud, et julgen sinuga nõustuda. Pigem oli mõte selles, et ananass on igati kasulik ja teada-tuntud on ju ka see, et bromelaiini tabletid kaalulangetajatele on olemas jms.
Selle kasulikkuse teemaga on see, et tegelt võib seda praktiliselt iga värske, loodusliku toidu kohta öelda. Mistahes puuvili või juurvili, liha või kala jne. Seega IMO pole mõtet seda üleliia rõhutada. Aga eks see ongi meile harjumuseks saanud. Kuna paljud inimesed ei tarbi piisavalt värsket taimetoitu ja üleüldse on värsket, vähetöödeldud toitu menüüs vähe, siis väga tihti ongi täiesti õige öelda, et see või too toiduaine on kasulik.
Bromelaiin on küll kasulik aine, kuid väheuuritud ning raske on midagi üleliia kindlat väita. Seda kas ta praktikas kaalulangetajatele midagi otseselt kasulikku pakub on küsitav. Pigem kasu, kui kahju ma pakuks, aga kas just kellegil ananassi selle pärast süüa soovitaksin – pigem mitte. Üleüldiselt okei soovitus, absoluutselt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://examine.com/supplements/Bromelain/
Aga noh, point selles, et erinevaid “kasulikke” aineid on lugematutes eri puu- ja juurviljades ning muidugi ka lihatoodetes. Seega on raske midagi üleliia esile tõsta ja öelda, et see on nüüd nii hea, et lausa peaks sööma, või pigem eelista seda või teist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Kuigi eks meile kõigile meeldib enda lemmiktoite reklaamida. Tunnistan ka oma süüd – armastan lihtsalt greipi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberArchangel – naistepuna on ka looduslik ja sisaldub nt mõndades raviteedes, aga ometigi mõjutab pillide toimet; greibiga kursis pole, aga kui keegi väidab, et mingi nö risk on siis miks mitte seda uurida.
Ilmselgelt on selliseid erandeid palju ning tõesti sellistel teemadel end harida ei tee halba. Kuid muidugi ei tasu hulluks minna ja igat puuvilja kartma hakata vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süües koos valke ja süsivesikuid, mida me tavaliselt teeme, on organismil raskusi nende eraldamise ja seedimisega. Selle tagajärjel seeduvad valgud halvasti ja ebapiisavalt seeditud valgu osakesed võivad tekitada organismis mitmeid probleeme, sealhulgas rasvumist ja ülekaalu. Samuti aitab ananass kehast välja viia üleliigset vedelikku ning kiirendab ainevahetust. Just nende omaduste tõttu arvatakse ananassil olevat soodne mõju ka kaalulangetamisele.
See jutt on küll nüüd suuresti jama. Selline ehte pseudoteadusliku maiguga jutt. Valkude ja süsivesikute koos tarbimine nüüd kohe kindlasti seedetööd rikki ei aja ning rasvumise ohtu ei tõsta. Kui lähemalt süveneda, siis on selline väide ju lausa absurd.
Kirjutasin ka selle kohta artikli.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.kaalustalla.ee/blogi/kas-kartulit-ja-liha-voib-koos-suua/
Archangel
MemberHaha, ei teagi kumb on hullem, kas Johnny Bravo või selline. Peaks ikka tasakaalus asja hoidma
Muidugi jah. Ei ole mõtet ühtegi lihasgruppi tähelepanuta jätta. Ning kui just senine elu koormust teatud kohtadesse suunanud ei ole, siis enamikele sobikski suht võrdses mahus kogu keha treenimine. Alguses vähemalt küll. Tulevikus saab vastavaid korrektuure teha kui on näha, kuidas lihaste geneetiline kuju luustiku peal välja näeb ning mis kohavad vajavad järeleaitamist.
Archangel
MemberAga miks mitte just rohkem alakeha treenida?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 22, 2014 at 7:36 e.l. in reply to: 30. EKV kulturismis ja fitnessis! ABS võitjad: Janar RÜCKENBERG & Reet REIMETS #364757Archangel
MemberNagu ma aru saan siis registreerimine algab kella 10-st, aga kas sisse saab ka veidi varem? Mul nimelt abiline peab suht vara lahkuma ning lootsin, et äkki saan enne registreerimist kohapeal mõned kihid grimmi ära pandud. Kui oleks selline võimalus, siis oleks hea, kui ei ole, siis ega tegelikult väga katki muidugi midagi ei jää.
Archangel
MemberTere kõikidele kulturismihuvilistele! Kes planeerivad veel sellel kevadel võistelda, aga võistlusgrimmi ei ole, siis minu käes on veel viimased Top Tan grimmid, samuti profiläige. Huvilised saavad minuga selles suhtes kiiresti ühendust võtta.
Top Tan’i saab õnneks ka meie kohalikest poodidest tellida, et kui Imre varud otsa lõppevad.
Imre soovitab: http://nosterrex.ee/grimm/270-top-tan.html
aprill 16, 2014 at 8:33 p.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364386Archangel
MemberArcil on ju pink kus rinda teeb,kui see seal max. ülemisse asendisse panna ja ise istuli kang turjale võtta ja püsti tõusta,kaks sammu edasi saab tehtud ilusti.Räägin kuna teen kodus sama moodi.Tagasi viin sama moodi,kõige mugavam ei ole,kuid ega trenn ei olegi mugav asi.
Sellist asja pole proovinud ning ei proovi ka, ei ole see kodune ruum nii suur, et selle kangiga manööverdada väga. Hack kükk on hetkel tunduvalt mugavam ning mõjub ka rohkem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2014 at 4:11 p.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364362Archangel
MemberJutt oli jalgade tegemisest. Seda, sa, ju ikka ei teinud sama kergelt.
Pealegi, siiani oled öelnud, et su kodune varasalv veidi tagasihoidlikum..nagu näiteks – midagi ca 12 kg hantel õlale,jne..
Kuidas sa üle 100 kg kangi endale kükkide tegemiseks turjale tõstad, neis oludes, mis sul seal on ?
Jalgu ei treenigi kodus tavaliste kükkidega. Olen proovinud aga üle 60kg suurt kuklale ei vinna – saab, aga ohtlik. Seega olen kasutanud hantlitega välja-asteid, sissy squatte ja hack-squatte. – Ning kõik need harjutused on sellised, mis ei vaja suuri raskusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jalgu treenin veel kergemini, kui muid keha-osi. Kui käin jõusaalis, siis teen 60kg kükke. Ehk ma kükin vähem, kui surun. Tagurpidi loogika mõne jaoks aga minul on jalad vaieldamatult nõrgim kehaosa.
aprill 16, 2014 at 2:56 p.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364358Archangel
MemberAga kuidas su raskus kasvada saab, Lasnamäel paneelmaja korteris? Sektsiooni klaasvitriinidest killud järel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled rääkinud pidevalt, et sul kerge kangike ja paar ketast, heal juhul…
Eelmise aasta alguses alustasin nö. kergelt treenimist. Tegin rinnale 3×8 47.5kg kangiga. Hetkel olen jõudnud 3×12 92.5kg juurde. Seda siis ca. 16 kuuga. Varsti enam tõesti kangile kodus hästi juurde ei pane. AGA – siis suurendan veelgi enam tehnika ja tunnetuse osakaalu. Pikem negatiiv, pikem paus rinnal, lühem puhkus seeriate vahel ning miks mitte ka üks seeria juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ütleme nii, et ma olen isegi kiirustanud raskuste lisamisega viimasel ajal. Niiet, kes mõistlikult asjale läheneb, sellel on aastateks ka koduste vahenditega arenguruumi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberHm, siis on siin ka üks asi, mille üle olen isegi juurelnud. Selle veresuhkru katse raames, kus mõõtsin 5-6x päevas, erinevates olukordades, sõin mõnel päeval FASTi puddingit – mis on piimavalgu rikas kuid suhkruvaene. Ja just nendel päevadel kiskus see veresuhkru väga madalaks. Neil päevadel, kus sõin lõunaks (katse raames olid mõned 48t täieliku nälja päevad, mõned erineva toitumisega) puddingit, oli õhtuks veresuhkur 3,6-3,8. Samas isegi 48h nälgimise päevadel ei langenud see alla 4,2. Ja tavalise toitumise päevil püsib 4-5 vahel ka täis kõhuga.
Valk stimuleerib insuliini eritamist, ning kui sinna juurde süsivesikuid üldsegi mitte tarbida, siis võib lühiajaliselt vast veresuhkrut alla tõmmata. Tavaolukorras peaks maks oma varudest kompenseerima ning osa valku ka glükoosiks ümber tehtama, aga kui ikka glükogeenivarud tühjad, mis tühjad siis mnjah… või nii ma spekuleerin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2014 at 1:15 p.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364349Archangel
MemberSiin on taas sobiv Holgerilt üle küsida, mis on tema nipp. Kuidas saab kodus jalgu vormida. Teave, millel on väärtus.
St. kui tal õnnestub, siis peaks see vähemalt mingilgi määral töötama. Max raskus ei ole ju suur – mis see kang/hantlid sul oligi?
Minu vastus on lihtne – järjepidev treenimine, 2-3x nädalas, tunnetusega, kasvavate raskustega. Enamik treenijaid kasutavad vaid ühte neist punktidest.
aprill 16, 2014 at 7:46 e.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364316Archangel
MemberKarmid vennad kõik koos.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu tavapärane trenn on selline, et kui vähemalt 10x trenni jooksul ei haiguta, siis on midagi vist viga. Viimati higistasin ka vist eelmises aastakümnes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused