Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberSelge pilt.
Jälle tarkust juures…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberEks see alkohol ole tõesti selline imelik aine, mis mõjub igaühele erinevalt.
Mõni paneb paar pitsi näkku ja läheb kohe tüli norima. Teine joob klaasi ja heidab magama. Kolmas keerab üldse pudeli näkku ja ei tee teist nägugi…
Mul on nimelt sõber, kes mitmekordne eesti juunioride meister maadlemises. Aga tüüp ise joob nagu viimnepäev oleks käes, ja pea iga päev. Kus ka temaga kokku ei põrkaks on alati eilsest joomingust pohmas nägu ees.
Samas on inimene nii heas vormis, et minu jaoks on tegu täieliku müstikaga. Aru ma veel saan, kuidas õige trenn võib alkoholi liigpruukimise tasa teha, aga kuidas ta jõuab kui enamus ajast auru all on? Ei tea.
Ise tarbin alkoholi mõõdukas koguses. Vahest kodus sõpradega pudel kaks head õlut lõõgastumiseks on väga hea. Samas suurema peo korral võib end ka päris oinaks juua. Aga õppinud ma olen ja minu joomine näeb välja selline, et iga suurema koguse vahel üks klaas vett. Hoiab pea selgema ning olemise hea.
Eks selles põhilises teismelise-eas sai nagu karmimalt ja tihedamalt pudelit kallutatud, aga praegu ei ole viitsimist ega ka tahtmist ausalt. Niisama ilma erilise põhjuseta ei viitsi end tappa.
Kui siis juba mõni suurem pidu, et korralikult end läbi tõmmata….
Archangel
MemberKaks 15kg reguleeritava raskustega hantlit täitsa olemas. Veidikene lahjaks hakkavad jääma, aga saab igasugu harjutusi teha. Kui ikka aeglaselt ja lihaseid 100% pingutades teha, siis võtab isegi kergete raskustega lihase korralikult läbi.
Samuti on olemas kodus surumispink ning korralik kang millega siis rinda teha. Kangiga saab veel tosinkond harjutust kodus mugavalt ära teha.
Jõusaali minemist otseselt vajalikuks ei pea. Kui siis tulevikus võibolla treeningkavasse veidi vaheldust sisse lüüa.
Archangel
MemberMetal/rock.
Kui rohkem spetsiifilisemaks minna siis lemmik stiil oleks Proge metal ning nende eestvedaja Dream Theater, aga üldiselt läheb kõik vanakooli kraam hästi peale. AC/DC, Manowar, Iron Maiden, Metallika jne…
Archangel
MemberEi, ning samuti ei ole plaanis hakata.
Sõprusringkonnast on vaid mõned parimad sõbrad sama suhtumisega, teised on juba suitsude küüsi langenud.
Elu jooksul on vist prooviks isegi paar suitsu ära tehtud. Ei meeldinud ning mingit mõtet asjal ei näinud.
Archangel
MemberMis värk nende toidulisanditega üldse on ?Kas tänapäeva ei suudeta puhast ning ausat trenni üldse teha ve ?
Kui massi tahad juurde lihstalt söö rohkem, tuleb rasva ja ajapikku läheb rasv lihaseks.
Ega need toidulisandid ka sind kuuga mingiks Pronkssõduriks tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära nüüd päris jama ka aja. Ei lähe see rasv lihaseks midagi.
Süüa tuleb küll rohkem jah, siis tuleb trenni tegemisel nii lihast kui rasva. Hiljem teed dieedikuuri ning ajad rasvakihi maha ning lihased proovid alles jätta. Korras.
Lisanditega ära jamama hakka. Kui koormus on nii suur, et ca. 5 korda nädalas treenid kuni siruli maas siis võiks valku enne ja peale trenni manustada. Muidu pane aga kana ja loomaliha ikka korralikult põske ja asi vask.
Archangel
Memberjeps…..nädal peale kasutamist suutsin rinnalt kangi lükata max 1x 70kg…..ennem oli max 65 ja trenni tehes ikka teine power taga…..Selline jutt tundub rohkem placebo olevat.
5kg tõus surumises ei ole midagi erilist. Jõu kasv toimub sageli hüpetena, ning mitte alati ei ole tegemist füüsilise jõu kasvuga.
Nagu paljud tippsportlased on öelnud(Arnie jutt selle kohta jäi eriti meelde), et väga suur osa treeningu tulemustest on vaimse ettevalmistuse teha. Kui ikka on vaimne laks taga, ja tahtmine nii suur siis on areng ka kindlasti parem kui see, kui oled tülpinult ja kuivalt kangi liigutanud.
Seega pole mingi ime, et sa uue “imerohu” tõttu järsku oma tulemusi parandasid.
Ma ei välista, et kreatiin ei aita, aga ma arvan, et piisava motivatsiooniga lükkaksid sa veel 5kg oma rekordile vabalt otsa.
Sellest kordamisest ei väsi vast kunagi ära, aga soovitaksin ikkagi algajatel ajada läbi nii palju kui võimalik ilma igasugu lisanditeta. Lihaste kasvatamine on võimalik ka ilma, piisab kui korralik tahtmine ikkagi taga on.
detsember 9, 2006 at 1:20 e.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97683Archangel
MemberJõusaalis ei käi üldse.
Küll teen trenni aga 5x nädalas koduste vahenditega. Leian, et saan kõik vajaliku tehtud, ning jääb kõvasti üle aega, et tegeleda muude asjadega.
Päevane trenn on umbes 1,5h ning koduse treeningu kohta päris hea intensiivsusega.
Ehk siis nädalas kulub umbes 7-8h trennile. Kui käiksin jõusaalis siis läheks vaat, et topelt koos bussisõitudega, kohapeal duššidega ning riiete vahetamisega.
Kodus ei ole muud, kui arvuti tagant püsti, trussikute väele, kang kätte ja tegema.(muidugi teeb väikese soenduse ka, aga saate aru küll).
Archangel
MemberTere, selline väike probleem ehk oskate aidata.Nimelt, ma hakkan nüüd jõusaalis treenima, aga väga jalga ei sooviks treenida, kuna see niigi suur. Muidu priske pole, täitsa normaalne aga jalg on üsna pirakas. Ja probleem ongi,et kuidas oleks võimalik säärt ilusamaks treenida,et ta suuremaks ei läheks..vaid väiksemaks. Et oleks säärel ilus kuju ja poleks suur ka. Ehk on olemas mingeid harjutusi, toitumine vist on ka tähtis.. või kuidas saada säärt ilusaks..väiksemaks. oleks väga tänulik,kui oskaksite midagi soovitada.
Päris selge jutt. Et siis säär juba niigi suur, tahad väiksemaks ja ilusamaks?
Trenni tehes ei lähe ükski lihas väiksemaks, kui just seda ära ei rebesta ja järgmised pool aastat vahele ei pea jätma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainuke viis kuidas sa oma soove täita saad on rasvaprotsenti alla saada. Siis hakkab üle keha sentimeetreid kukkuma. Lisa sellele paras reljeefne treening(väiksemad raskused, suuremad kordused), mõnusalt aeroobset nagu jalgratas ja kogu moos.(rasvaprotsendi allasaamine nõuab muidugi dieeti. Sellest ma pikemalt rääkima praegu ei hakka, teemasid selle kohta küll)
Aga pead arvestama, et rasva kaotada ühe koha pealt ei ole võimalik. Niiet, kui ainult jalgu vaja väiksemaks saada siis ei ole muud võimalust, kui ülejäänud keha suuremaks saada, et asi proportsioonis oleks.
Kuigi mul on küll jäänud mulje, et enamusel on just sääred need, mis kasvamist vajaksid.
Archangel
MemberAga siis ei saa ju kõike mida vaja ära teha.Loll jutt.
Alati on parem teha vähem, kui rohkem. Ikka liigub ringi see vale arusaam, et rohkem on parem. Ei ole sugugi mitte nii. Vähemalt enamus inimeste puhul küll mitte.
Kui iga päev teha erinevaid lihasrühmi, mitte üle pingutada väiksemate lihaste koormamisega siis saab 3x nädalas ja kuskil 1h-1,5h vabalt hakkama.
Üks päev teed rinda, teine jalgu ja kolmas selga. Ning iga päev lisad suurte lihaste treenimisele juurde veel väiksed lihased – triitseps, bic, trapets jne. Lisa veel juurde 15-30 minti aeroobset ning ongi korralik trenn tehtud.
2 tundi pole kindlasti vaja end jõusaalis tappa.
Nagu öeldi, intensiivsus on ikkagi asja võti. Ma võin 5 tundi ka jutti nii treenida, et iga seeria vahel on 5 minti, aga sellest poleks mõhkugi kasu.
Archangel
MemberPowergym küll minu arvamuses kohta ei leia, kõige lihtsam pink mis seal oli (rinnalt surumine) kus on ainult pink maksab juba 5000-6000.- Ja seal on ültse sellised imelikud pingid millega mul pole mitte kui midagi peale hakkata……Aga ikkagi, mis Maja või asutus on kaubamaja ? Või tallinnas ongi selline asutus nagu “kaubamaja” Sest muidu on enamus poed kaubamajad…….
Kesklinn, Viru keskuse osa on Kaubamaja. Tegelt on viru keskus rohkem kaubamaja küljes aga noh…
Lihtsalt, kui ei viitsi pikalt jamada ütle taksojuhile, et kaubamaja juurde ja korras.
Archangel
MemberOleks pidanud mainima et hinnapiir jääb kuni 1500.- juurde, ja mingeid tühiseid parankasid pole ka vaja, samuti pole ka kangi vaja.Pealegi….Kaubamaja ? Kaubamaja 4 korrus, mida ma sellest arvama peaksin ?
@gmaster mõtled tallinna keskturu vastas ?
Ise ostsin enda pingi Tallinnast, lasnamäelt. Kanalis Mustakivi poole sõites peaks olema seal Lasnamäe Centrum, seal küljes vist Rimi ka.
Kui ostsin see suvi siis oli kaks varianti. Üks veidi korralikum, koos liblikaga ja jalgade treeningu osaga mis maksis kuskil 2000 ja siis üks lihtsam variant millel oli külge poogitud ainult jalgade treeningus mõeldud jubin. See maksis 1000.- umbes.
Arvan, et see koht ise ei olegi nii oluline, igas Rimis peaks ikkagi suht identne valik olema. Kui ei viitsi läbi sõita nii palju kohti siis helista parem ette ja küsi kas on neil hetkel sellist asja või ei.
Ise kruvisin oma pingilt jalgade jaoks oleva osa maha, sest toas jäi ruumi väheks, niiet võid vabalt seda ainult surumispingina kasutada.
Archangel
MemberIse töötan öösel, seega minu õhtusöök on sageli ajal mil mõned juba magama heidavad. Sellepärast ei hakka kellaaegu märkima. Ning kuna ärkamisaeg varieerub siis kasutan pea alati 3 tunni reeglit. Et peale igat kolme tundi on aeg süüa.
Peale trenni on esimene asi kohe valgusheik No.1. Siis sinna juurde kõva kogus rukkileiba ning mahla. Et täienda süsikute varusid.
Järgmise tunni jooksul, äärmiselt kahe – tuleb söögiks kas paarsada grammi kanafileed või loomaliha ning kõrvale törts kartuleid või makarone. Veid hapukapsast juurde ning korras. Enamasti võtan ühe kohukese veel magustoiduks, kuna olen neist suht sõltuvuses, pealegi ei tee laks rasva halba. Alla loputan kõik klaasi piimaga ja jään uut toidukorda ootama.
Ei saaks öelda, et tegemist oleks kulturisti kavaga, sest selliseks asjaks eriti viitsimist ei ole. Kuid trenni teen mehiselt ning kerge polster kehal ei häiri. Liiatigi, et lihased selle alt aina enam välja hakkavad paistma.
Päevas söön erinevalt. Kuid 5 toidukorda on absoluutne miinimum. Vahest tuleb 7-s kord ka ära. Hetkel muidugi massiperiood ka. Eks vaatab kuidas dieedil toitumine olema hakkab.
Archangel
Membertahtsin teada et oletame kui ma trenni ei tee ja söön ühe keha kg kohta 2g valku mis see teeb?hoiab lihaseid paremas vormis? või on lihtsalt mõttetu valgu raiskamine?
Raiskamine.
Liigne valgu söömine ei anna sulle midagi. Kõht läheb lahti ja organism viskab üleliigse valgu lihtsalt minema.
Inimene, kes trenni ei tee peaks saama kõik ilusasti tavatoidust kätte. Ja isegi need kes teevad saavad tihti kõik oma päevastest toitudest kätte ilma toidulisandeid proovimata.