Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberNo eks see põhiline mure ongi, et töötõttu pole iga 2-3 tunni tagant midagi süüa ja siis sööngi 2-3 korda päevas ja suured kogused korraga. Ja kindlasti on minu trenni eesmärk ka lihase kasvatamine. Samas ei sea ma enda eesmärgiks mingit tippvormi, tahan teha niipalju et ma ise oma kehaga rahul olen.Aga mis töö see selline on, kus vahepeal süüa pole võimalik?
Ise töötan öösiti ja kohas, kus toitu ei pakuta ning otsest söögipausi ka ei ole. Kuid alati saab karbikese sees midagi head-paremat kaasa võtta ja 5 minutiga nahka pistetud.
Kuid kõigepealt pead endale selgeks tegema, et sellest rasvast lahti saamine nõuab palju aega ja vaeva ning pead oma elustiili täielikult muutma. See, et sa paar kuud trenni teed ei ole piisav. Pead oma toitumise paika panema ning sellest ka kinni pidama(üks burger nädalas kui midagi muud võtta ei ole, ei tee midagi – aga sellised asjad ei tohi harjumuseks saada). Samuti ka trenniga – ei tohi olla sellist asja, et kord ei viitsi ja kord jääb aega nagu väheks ning siis jälle pole tuju jne. Asja tuleb hingega võtta, muidu on tulemused visad tulema ning see viib igalühel tuju alla.
Ma ei ütle, et peaksid üleöö kulturistiks hakkama, kuid nii paljudki inimesed annavad alla, kui paari kuu jooksul pole märgatavat arengut toimunud. Aga ilma asja tõsiselt tegemata juhtubki just see, et areng on kesine.
Algajate trennikavad leiad siitsamast kodulehelt. Toiduplaani eest pead juba küll maksma, aga siis saad ka sulle isiklikult mõeldud kava mis praktiliselt garanteerib selle jälgmise juures väga head tulemused.
Palju sa reaalselt sooviksid kaotada? Ligemale 20kg? Rasva arvelt muidugi.
Sel juhul peaksid arvestama, et väga korraliku dieedi ning kõva treeninguga saaksid sellest aastaga lahti. Dieedi ajal muidugi lihast suurt ei kasvata, seega pead otsustama, kas lased aasta aega dieeti ja treenid mehiselt ning kaotad kaalu aeglaselt, kuid säilitad neid lihaseid mis sul on. Või kaotad kaalu kiiresti, ning peale dieeti hüppad massiperioodi ning hakkad kasvatama lihaseid, mis dieedi ajal koos rasvaga kaotasid.
Igal juhul pead arvestama, et see ei ole asi mille saab lahendada paari kuu pühendumisega. Kiiresti kaotatud kaal tuleb enamasti sama kiiresti tagasi, kuna ei ole antud oma kehale piisavalt aega kaalukaotusega harjuda. Ning mida kalorivaesem dieet, seda rohkem kaob koos rasvaga ka lihaseid, sest on piir kusmaalt keha ei suuda oma rasvu enam kiiremini põletada ning peab energiat hankima kuskilt mujalt.
Edu igal juhul.
Archangel
MemberVaata näit. Jane Salumäed või Pavel Loskutovi – ei ole sugugi “lihamäed” nende jalalihased.Seda muidugi. Kuid nemad treenivad ikkagi vastupidavust ning kindel see, et suured lihased tuleksid neile pigem kahjuks kui kasuks.
Antud neiu mainis, et teeb kükke kang õlgadel ja mulle lõi kohe pähe mõte, et ega niimoodi lihaskasvust eemale just ei hoia.
Kuid jah, ma arvan, et kõige rohkem on siin tegemist inimese liigkriitilise enesehinnaguga. Nagu ma enne mainisin kardavad enamus naisi lihaseid nagu katku. Peaks neile saatma paar linki kõige karmimatest testestorooni tarvitajatest kel lihased suuremad kui mõnedel meestel ning siis paluks tal ennast nendega võrrelda. Siis vastu jõuaks kohale, et tegelikult tema pisikesed lihased on igal juhul pigem ilu tunnus kui miski muu.
Archangel
MemberTere,Lühidalt on probleem selles, et käisin kunagi jalgratta trennis ja siiamaani on põlvede kohal suuremad lihased, mille tõttu ei sobi kohe kuidagi seelikut kanda:( võib tunduda tobe aga nii see on. Kas on mingit võimalust neid lihaseid nö ka ära saada ? Hetkel treenin 4x nädalas, 2x nädalas body jam-s ja 2x body pumpis (kas seal need kükid kus kang turjal pigem kaotavad lihaseid või kasvatavad….) lisaks teen kõigil 4 päeval ka aeroobset (stepper,jooksulint jne).
Kõik soovitused oleks väga teretulnud.
Teeme ühe asja selgeks:
Kui treenid lihast, siis see kasvab. And that’s it.
Lausa uskumatu on see, kui paljud naised lasevad jõusaalis tundide kaupa igasugu jalaharjutusi teha, lootes, et saavad niimoodi jalad saledaks. Kuhu jääb loogiline mõtlemine? Kui sa treenid lihast siis see kasvab, muutub suuremaks ja tugevamaks.
Ehk siis – trenni tehes ei kao sul lihased mitte kuhugile vaid hoopis jätkavad kasvamist kui toitumine on korralik. Kui soovid lihastest lahti saada siis kas näljuta ennast paar aastat või mine kirurgi juurde, sest muud moodi sa neist lahti ei saa.
Miks naised neid lihaseid nii väga kardavad? Ma tõsiselt kahtlen, kas ükski naine aeroobse ning kerge jõutreeninguga üldse endale suuri lihaseid saanud on naturaalselt teel. Ja kui ka on siis on see võtnud aastakümneid.
Kergelt toonuses naine, kellel on pehmete rasvakihtide asemel natuke lihaseid on tunduvalt atraktiivsem minu meelest.
Archangel
Memberpea 10k.Ei toitu mingi kava järgi ja söön ainult väljas (hetkel).
Aga mis selle teadmisega peale hakata?
Selle teadmisega võib peale hakata seda, et kui mõned saavad hakkama 2k kuus ja mõned vajavad 10k, siis järelikult võiks 2k mees veidi paremat kraami osta ning 10k mees veidi kokku hoida oma rahanatukest.
Endal ei lähe raha suurt üldse.
Päevas kuskil 75kr max. Hetkel dieediperiood ka käsil, niiet massi ajal läheks max 100kr.
Ehk kokku langeks kuu lõikes sinna 2000-3000kr vahele.
Päevane toit koosneb enamasti kanafileest, lahjast kohupiimast, jogurtitest, munadest ning kõrvale veidi puuvilju ning juurikaid. Isegi kui oleks rohkem raha ei suudaks ma seda toidu peale ära kulutada.
Kaal hetkel 96kg.
Archangel
MemberTere,tahaks siis teada targematelt seda et tegin nüüd 2 kuud ühe kavaga ja käe ümbermõõt kasvas 2 kuuga 6mm! Kas see on hea,halb või normaalne juurde kasv? Ennem olen trenni teinud 10 kuud.
Tänan vastuste eest!!
Minu meelest täiesti ok tulemus.
Pool cm kahe kuuga. Arvestades, et oled juba 10 kuud enne seda trenni teinud, siis täiesti normaalne. Iseasi on muidugi see, palju sellest nüüd puhas lihas on ja palju on suurus tingitud kaalu kasvust. Ehk kui oled 2 kuuga 5kg juurde võtnud millest enamus on rasv siis karta on, et enamus sellest poolest cm-st on ka rasv.
Igal juhul jätka samas vaimus ja loodan, et kõik sujub korralikult.
Archangel
MemberOle nüüd normaalne, see teeb keskmiselt 2 grammi 1 keha kg kohta. Ehk 90 kilone mees peaks siis tarbima keskmiselt 180 grammi, mis teeb 1900 kalorit. Lahe.Mis teha, kui spetsialistide jutt kõrvust mööda vuhiseb…
Oldman peab muidugi silmas ka seda, et vähemalt kolmandik rasvadest oleksid nn. “head” rasvad mida on organismil kindlasti väga vaja. Tegelikult on jutt väga õige, sest dieedil olles rasvade vähendamine lõpeb sellega, et tõstetakse valkude osakaal lausa absurdsete tasemeteni või süüakse liiga palju süsikuid mis rasvapõletamist kohe kindlasti ei soodusta.
Rasvad on teadupoolest suure kalorlusega ning koguste poolest kindlasti lihtsam tarbida kui 2x korda rohkem süsikuid või valke. Iseasi, kui lihtne on süüa häid rasvu, mida leidub palju vähem.
Kui tarbida 3000kcal päevas dieedil olles, siis peaks vist asi umbes niimoodi välja nägema:
Valke 200g, süsikuid 120g, rasvu 180g. Arvestades, et kaalud umbes 90kg ja tegemist on ca. 500kcal päevas väiksema kogusega kui põletad.
Niimoodi olen vähemalt mina asjast aru saanud. Lisades veel seda, et süsikuid tarbida terve päeva jooksul suht vähe ning põhikogus tarbida peale trenni, kui kehal kiiresti energiat vaja. Rasvu seevastu terve päeva jooksul korralikult manustades, kuid peale trenni mitte.
Üle 2g valke keha kohta on enamus spetsialistide arvates suht-mõttetu ning ka keha reageerib sarnaselt. Ning kui süüa metsikult süsikuid siis miks peaks keha rasvu põletama eks ole. Järeldus – tarbi rohkem rasvu, häid rasvu.
Archangel
MemberTäiesti vabalt peaks suutma süüa päevas kuskil 4-6 korda.
Millisena mina ette kujutaksin oma toidukordi, kui veel koolis käiksin:
07.30 – Hommikusöök, tereviljahelbed piimaga(mehine kausitäis). Või siis omlett ning kõrvale puuvili.
11.00 – keskpäevane toidukord, korralik kogus koolitoitu, või kodust kaasa võetud näiteks praetud kanafilee kartulipudru või riisiga, salatit juures(lihtne teha, ka külmalt söödav)
14.30 – lõuna, tükk veiseliha, kõrvale kartulit või riisi, natukene salatit ning lõppu veel puuvili.
15.30 – sheik enne trenni
Trenn
17.00 – Trenn läbi, sheik ning juurde puuvilja või mahla, et süsikuid saada.
18.00 – õhtusöök, pugib korralikult täis. Liha, kala, kartulid, puu ja juurviljad jne.
22.00 – uneaeg, enne magaminekut veel laks kohupiima kerre. Täidab kõhtu ning päeva viimane valgu-laks.
Täiesti usun, et teismelised enne kella 1-te, 2-te niikuinii magama ei saa, seega oleks see kava rohkem teoreetiline kui praktiline. Aga kui teha tõsiselt trenni siis tuleb korralikult toituda ning öösel välja puhata. Muidu on kogu raske töö lihtsalt maha visatud.
Kuna su küsimus oli peale trenni siis soovitaks valgusheiki ikkagist. Aga kui võimalik ei ole, siis jah liha, kohupiim, kodujuust, kala – kõik sisaldavad valke mida peale trenni kindlasti vaja on. Ning kõrvale siis kindlasti mahla, või kartulit, riisi, et süsivesikuid saada.(müsli ja helbed on põhimõtteliselt hea süsivesikute saamiseks, aga valku ei saa sellisest toidust peaaegu üldse, isegi suure koguse piimaga jääks kindlasti vajaka, seega pead täiendavalt peale trenni kuskil valke saama).
Archangel
Memberega ma nüüd ni lohh ka pole kui arvate
Archangel
MemberPeale Arnoldi elu tutvustavat artiklit hankisin endale kõik tema nn. kuulsamad filmid, kus ta lihastega uhkustab.
Conan 1, 2. Terminaator 1,2,3. Predator 1. Commando.
Conaniga sain kaasa isegi 2 tunnise kommentaar tracki, kus siis Arnold pikalt laialt rääkis kuidas filmi sai tehtud. Tuleb välja, et filmi võtete ajal treenis Arnold 2-4 tundi päevas, et vormis olla. Kujutage ette. Enamus näitlejaid on filmimisega nii tegevuses, et muuks aega ei jätkugi – hommikul üles ja filmima, öösel magama ja paar tundi und. Proovige veel siis metsik trenn päeval teha.
Kahtlemata on Terminaator 2 läbi aegade Parim Arnoldi film aga kõik teisedki on vaatamist väärt. Päris huvitav on vaadata kuidas mees näitlemisega alustas. Alguses kohmakalt ja jäigalt ning hiljem juba suht omas elemendis.
Archangel
MemberTa ju ütles,et tal need väljas aga liiga väiksed vms.Aga kui tahad suurust lisada,siis kas ei pdanud kordused jääma sinna 15-e kanti…parandage,kui eksin.
Archangel
MemberHuvitav on see et alati on räägitud et enne trenni ei tohi kohe mitte mingit moodi venitada (mis sest et venitamine soojendab lihast) vaid et ikka pärast trenni. Aga soojendust peab kindlasti tegema enne trenni (vähemalt mulle annab kohe tunda kas olen korralikult soojendust teinud või mitte).Et siis mis juhul võib enne trenni üldse venitada… See ei tohiks lugeda et eelmisest päevast on lihased valusad, see rikub just rohkem ju kui sa hakkad valusaid lihaseid kohe venitama!
Mõeldud on ikka sedapidi, et sa külmalt ei hakkaks venitusi tegema.
Teed 10 minti näiteks ratast ja ajad kere soojaks, ning siis venitad end veidi. Kui kohe venitama hakata siis võib juhtuda, et kahjustad lihaseid, sest külmalt nad nii palju ei paindu, kui soojalt.
Ei ütleks, et enne trenni kohe kindlalt oleks vaja venitada, aga üldise painduvuse parandamise nimel ning lihaste ettevalmistamiseks võiks seda siiski teha. Aga ainult soojalt.
Archangel
MemberArchangel
MemberNo vaevalt me üksi oleme.
Need kes seda usuvad on ikkagist väga naiivsed inimesed. Isegi kui elu leiduks 1 planeedi pealt igast triljonist, oleks universumis rohkem planeete kus elu leiduks, kui me lugeda suudaksime.
Arvestades, et tingimused elu tekkeks meie planeedil ei olnud just kõige roosilisemad, võib eeldada, et nendes lugematu arvude planeetide seas on kindlasti veel kuskil elu. Ja kindlasti juba kaugele arenenud eluvormid. Täiesti võimalik, et meie televiisorites näidatavad ulmesarjad on kuskil kaugetes galaktikates juba ammu toimumas.
Võibolla on juba universumi hävitav katastroof juhtunud, kuid pole veel meieni jõudnud? Kes teab.
Kui meie maailma “tublid” poliitikud oma pead tagumikest välja tiriksid siis võibolla nad näeksid seda, et tulevik on ikkagist tähtedes, mitte meie planeedis, mis on suht viimse piirini juba tapetud. Ja viimane aeg on võimalikult palju resursse selle nimele rakendada, et me selle kivi pealt mida me Maakerana tunneme, ära saaks. Sest 100 aastaselt tahaks näha ikkagist ilusat taevast ning kuulda linnulaulu päikese all, mitte lämbuda heitgaasidesse ning surra haigustesse.
NASA plaanid inimene Kuu peale elama saata lähima paarikümna aasta jooksul on täitsa asjalik plaan, mis oleks küll võinud teostamisele minna juba 20-ndal sajandil. Sama võiks ka kindlasti teha Marsil, ja ka see plaan on kindlasti juba olemas.
Aga enne, kui me korralikku inimeluks sobilikku planeeti ei leia jääb suurem inimeste väljaränne meie planeedilt ikkagist ära ning ligemale tiksub see aeg, kui me oleme kõik resurssid nii ammendanud, et me ei saa enam parima tahtmisegi juures enam siis kivilt minema.
A no mis sa teed. Tuleb elu edasi elada, ning kui läheb nii, et sinu juttu hakatakse kuulama, siis tuleb proovida see kõik ka ära rääkida. Kui piisavalt palju inimesi seda räägib siis võibolla midagi ka juhtub.
Kahjuks on aga nii, et inimkond kipub suures massis olema ikkagist väga enesekeskne ning hämmastavalt mitte-ambitsioonikas tuleviku suhtes.
Sageli on tunne, nagu oleks ainuke inimene maamunal, kelle tuleviku-unistused ei piirdu ainult hea töö leidmisega, abiellumise ning paari lapse tegemisega. Seda kõike on tehtud juba aastatuhandeid. See on surnud, kinnine ring mis ei vii mitte kuhugile mujale, kui meie planeedi väljasuremisega. Paljuneme kuni toit, õhk ja vesi otsa saavad ning sureme kõik.
Ma ei ütle, et seda ei peaks tegema, aga see ei peaks olema nüüd elu-unistus.
Mul tuleb okse kurku, kui inimesed räägivad, et saaks nüüd abiellutud, teeks paar last ning elaks elu lõpuni rahus. Where’s the fun in that?
Have ambitions people. Try to see the big picture, or better yet, be part of it.
Minu mõtted kogu selle öise teema kohta.
Archangel
MemberEks see ole väga tihti sinus endas ka kinni.
Keha ja mõistus on kaks erinevat asja. Vägagi tihti on nii, et keha on nii läbi kurnatud, et jõua enam liigutadagi, aga mõistus on ikka veel ergas ja und ei pruugi tullagi. Kui tahad, et keha areneks siis vaata, et sa ennast muude asjadega nii väga ei piinaks. Kui tööl jama, suhetega jama ning raha vähe siis on peas niipalju probleeme, et kogu energia läheb ajutööle.
Ise üritan ikka 8h kätte saada. Vahest on tegemist ja ei jõua, vahest on vaba aega rohkem ning magab lausa topelt.
Kulturistile oleks minu magamiskava jubeduse tipp. Kuna töötan öösiti ning kunagi ei saa samal ajal magama. Enamasti jõuab voodisse kuskil 4-7 ajal hommikul. Ja magab sinna 2-4 kanti päeval.(Kuigi ma tean ühte kulturisti kes vägagi hästi sellega hakkama saab.
??:”>)Archangel
MemberKas t6esti tundub m6ne yksiku alkoholismi all mittekannataja kommentaar teile ristiretkena? 2rge siis nii 6rnakesed ka olge.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pea pysti ja uhkelt edasi!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Avastage enese jaoks uusi l66gastavaid ryypeid!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul kama, mis teie maks, aju v6i j2rglased sellest k6igest arvavad.Maks on terve ning järglasi ei plaani saada. Pole neid jõnglasi siia maailma nüüd niipalju ka vaja. Niigi upume 10 aasta pärast hiinlastesse.
Ma ei pidanud küll silmas siinseid paari kommenteerijaid vaid pigem täiskarsklasi üldiselt, kes kipuvad vägagi tõsiselt oma pühendumist võtma. Väga sarnane Jehoova tunnistajate ja muude usufriikide tegevusega. Tehke seda või tehke teist, muidu põlete põrgutules.
Right… how about you all keep a cool head and an open mind? Dedication is cool, but blind faith is just plain retarded.
Ja edasi uude aastasse. Kui keegi viitsib täna Club Hollywoodi tulla siis jätkan diskussiooni. Kuid kardan, et siis jään oma mõne õlle pooldamise jutuga alla neile, kes seal iga päev liitritega viina hinge all panevad.
AutorPostitused