Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
Memberkuulge mehed a turvana nagu enesekaitset oskama ei pea või? Nagu jama kah kui ainult lihamägi v kuidas…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see tuleb rohkem nagu kogemustega.
Enamus turvasid on kõik kas poksijad, maadlejad vm sportlased. Lihasmägi annab jõudu, kel jõudu vähe sel on oskused. Nii saame kõik hästi hakkama. Ühesõnaga veel ei ole juhtunud, et keegi oleks turvast niisama jagu saanud.
Varem või hiljem on tülinorija end ikka kas väljast või politseiautost leidnud…
Muidu oleme kõik täitsa normaalsed tüübid, aga tüli norima ei tasu tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberClub Hollywood’is turvamees.
Fitnessi foorumi külastajatest peaks vist paar tükki veel minu töökaaslased olema.
Archangel
MemberKriba midagi kulturismialast sisse ja kuku tõmbama.
Teadmiseks siis, et torrentite kasutamine ei ole keelatud, küll on aga copyrightitud materjali tõmbamine… Siiski on seal kindlasti üleval vägagi palju nn. bootlege ja muid videosid, mida võid vabalt tõmmata ja levitada…
Archangel
MemberEi tasu suurt karta midagi.
Kui ikka piiri pidada siis ei juhtu midagi. Nädalas korra randme treenimist peaks pigem kaasa aitama kitarrimängule, kui et asja raskemaks tegema. Soovitan kindlasti enne ja peale trenni korralikult venitusi teha, ning kindlasti teha venitusi ka enne ja peale kitarrimängu. Vastasel juhul muudab trennitegemine sind tõesti aeglasemaks. Ning kõige tipuks võid mõne haiguse ka veel saada nagu kurikuulus “carpal tunnel” sündroom.
Korralikult soojaks tehtud ja venitatud randmetel on oht vigastustele palju väiksem. See kehtib muidugi iga kehaosa kohta.
Ainuke asi mida ise olen täheldanud, et teatud aja jooksul peale trenni on kitarri raskem mängida, kuigi käed on soojad ja pulss kõrgem. Arvan, et see tuleneb sellest, et keha on just läbinud kerge shoki, treeningu tulemusena ning käed koos ülejäänud kehaga ei ole veel valmis end uuesti proovile panema. Ja iga kitarrimängu harjutamise mõte peaks olema just sama nagu trenni tegemisel. Ikka see, et oma keha suht viimase piirini viia ning sundida ennast arenema.
Aga ütleme nii, et nagu trenni tegemises on tähtsus 80% toitumine ja 20% trenn siis kitarrimängus on tähtsus 80% teadmised ja anne, ning 20% oskused.
Ma võin vabalt mängida 16-ndik noote kiirusega 220+ bpm. Aga pean tunnistama, et nooruses omandatud oskused on kasutud kui pole teadmisi ning musikaalset annet sellega midagi peale hakata.
Edu!
Archangel
MemberÜtleme nii, et tänapäeva keskmisel mehepojal lööb ühe lõuahaagiga pildi tasku.
On seda näinud juba päris mitu korda. Viimati jälle eile. Üks löök ja kukkus nagu kivi. Tuli minema tassida, täiesti koomaseisund juba… (Mitte küll minu poolt lööduna. Ei ole suurem asi kakleja).
Eks see ole, inimesed on oma elus nii mugavaks muutunud, et keskmine mees ei tee enam üldse trenni. Sellest tulenevalt on ta kas paks nagu siga või kõhn ja nõrk nagu õlekõrs.
Archangel
MemberEks see inimese enda raha ole.
Fakt on see, et kaalust saab väga tervislikult alla võtta ka täiesti lisandite vabalt.
Eks osad lisandid õige kasutamise juures aitavad kindlasti, aga need ei ole vajalikud hea tulemuse saavutamiseks. Kui raha on siis ostke. Ise teate.
Archangel
MemberMinuteada valk ei muutu rasvaks, ülejäänud valk, mida organism ei omasta, peaks minuteada kehast väljuma oma loomuliku rada pidi, sellest ka see kõhulahtisus. Või olen ma jälle valesti aru saanud???http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10459
Ka mina olin varem teadmatuses.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberEt ma peaks siis kordamööa tegema? Kord 120-130 pulsi juures, teinekord nii, et hakkan hingeldama?Tänud kõikidele vastanutele! Ja teised : mida te niisama vaatate seda teemat? Kui on kasvõi 1 hea soovitus anda, siis ma võtan seda kindlasti nõuks – ärge ainult lihtsalt vaadake…
Ma olen nüüd 4 päeva teinud (3. päeval hommikul aeroobne joostes + 2. päeval jalgartas/veloargomeeter 50 minutit), aga ei ole absoluutselt mitte mingisugust erinevust (kohati on tunne nagu oleks hullemaks läinud?:S). Kaalunud ma ennast pole, aga plaan on osta kaal küll, et kas kilod üldse langevad v mitte. Toitunud olen umbes nii, nagu eespool kirjeldasin (komme, sokolaade jms pole söönud, küll aga hommikul pudru peal mesi). Nüüd tahaksingi teada, et kas nii peabki olema ja tulemus võtab lihtsalt kauem aega või on midagi kardinaalselt valesti?
Kas moosi tohib hommikul pudru peale panna?
Kas peale kooli ( cirka kell 3) tohib võtta näiteks 2 kruusi õunamahla/leiba söögi kõrvale ja veel midagi süsivesikurikast (Jogurt) v peaks süsivesikud ainult hommikupoole olema ja teistes päeva osades mitte?
Siis tekkis veel selline küsimus, kas peale jõusaalitrenni ( u 8-9 ajal) teevad süsivesikud paha, kui on plaan justnimelt kaalust alla võtta ( jogurt, kartul, leib jne) või võin julgelt süüa?
Kas 1 põhjus, miks kaal ei lange võib olla selles, et söön hommikul putru (keskmsie portsjoni) , nii et kõht on ikka korralikult täis ja edasi on praktiliselt 7h istumist (koolis) ja energiat kulub ainult mõttetööks, kas siis võib hommikul söödud süsivesik rasvaks minna?
Kindlasti tuleb veel küsimusi, seniks kõik.
Ette tänades,
Fre
Peale jõusaali söö kindlasti süsikuid veidi. Muidu tapad oma lihased selle dieediga ära ning endal on ka kehv olla, kui energiat peale trenni juurde ei saa. Eelista midagi vedelamat peale trenni. (jogurtit vast mitte, kui siis rasvavabat. Peale trenni pole rasvu eriti vaja, las keha põletab – see, see dieeti mõte.) Ise lasen mahla näiteks. Lihtsüsikud löövad kiiresti veresuhkru üles, insuliin lastakse verre ning lihaste varustamine toitainetega paraneb. Kindlasti söö seega peale trenni ka valke. Maksimaalselt 2 tundi peale trenni, kui varem ei jõua. Siis läheb kohe asja ette.
Ja kokkuvõttes on lihaskadu dieedi ajal väiksem.
Selle hommikuse söögiga on nii, et kärbi veidi seda pudrukogust väiksemaks. Ning, et koolis kõht tühjaks ei läheks võta midagi kerget kaasa. Paar õuna, apelsin kui viitsid koorida. Samuti ei ole rasvavaba dieet sugugi ainuõige viis. Seega, kui pähklid meeldivad siis võid neid nälja peletamiseks ka süüa. Neis on “häid” rasvu mida võiksid päeva jooksul kindlasti tarbida. Kokkuvõttes sööd tihedamini, ainevahetus kiireneb, keha hoiab vähem toitaineid kinni ning kaal on kiirem langema.
Selle kaaluga on nii, et kui saad kaalu, siis mõõda iga hommik peale enda “tühjendamist”. Siis on keha suht miinimumkaalus ja kui iga päev see aeg mõõta siis peaks suht selgeid tulemusi nägema.
Löö iga päeva kaalud kokku ja jaga 7-ga nädala lõpus. Saad nädala keskmise kaalu. Järgmine nädal tee uuesti. Nii saad suhtkoht täpse pildi oma kaalu muutumisest.
Aga kui see liiga palju tööd on, siis võid lihtsalt korra nädalas mõõta hommikul. Kui väheneb siis peaks ikka numbritelt ka näha olema.
Kui kaal püsib, või hoopiski suureneb, siis on vastus lihtne. Kärbi veidi igat toidukorda ning vaata mida järgmine nädal ütleb. Alati ei saagi kohe esimese raksuga täppi sellise asjaga panna.
Alati võid toidukoguste määramisel abi kasutada kaloriarvutist. BAV arvutiga saad teada enamvähem palju päevas energiat vaja, ning siis hakkad kokku lugema palju kõik need toidukorrad sulle annavad. Kui ikka rämedalt üle lööb, siis peaks kärpima.
Archangel
MemberSüsivesikud muutuvad rasvaks su kehas, kuid valgud küll ei muutu. Millest sa seda järeldad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Täpselt nii, nagu lihased muutuvad rasvaks ja vastupidi. Kes selliseid asju välja mõtleb?
Üleliigne valk muutub samamoodi rasvaks, nagu liigsed süsivesikud. Kui ei muutuks, siis võikski ainult valku näost sisse ajada metsikutes kogustes.
Samas on üleliigse valgu manustamisega muidki probleeme. Esimene märk on see, et kerge kõhulahtisus hakkab tekkima.
Endal on nii, et avastasin päris hea motivaatori trenni tegemiseks. Toitumine on paigas, aga vahest kipub aega väheks jääma, seega trenn tahab vahele jääda. Ja kui jääb siis tekib kehal valgu ülejääk, kuna koormust ei ole piisavalt antud ning ongi kohe tulemus käes. Ainult jookse WC vahet. Kui trenn ära teha, siis on kõik korras.
Archangel
MemberMul kah film arvuits olemas aga subtiitreid oleks vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole seal eriti palju seda dialoogi niikuinii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niipalju ikka inglise keelest aru saab, et tabad ära mis teema on. Siis ei ole enam midagi muud kui ainult vahi kuidas 300 spartalast niidavad pärslasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberAjaloolisusega pole seal küll midagi pistmist:) Ja seda see film ei taotlegi.Ajaloolist tõtt sisse ikka pritsitud küll päris korralikult. Tulin just kinost ja väga rahule jäin.
Veidi on lastud fantaasial lennata, kuid filmi story on vägagi ajalooline.
Leonidase nn. Last Stand massiivse Pärsia armee vastu toimus päriselt. Ning aasta hiljem ühinesid kreeka väed spartalaste juhtimisel võimsaks vastaseks pärslastele ning purustasid nad täielikult.
Detailidesse ei mõtet üheski ajaloolises filmis eriti langeda, sest paari tunni jooksul ei suuda niikuinii film täit tõtt esitada. Ning niikuinii ei tea keegi täpselt mis Thermopylae lahingus juhtus. Meile pakutakse fantaasiaga kaunistatud versiooni sellest lahingust.
The film’s director Zack Snyder states that “The events are 90 percent accurate. It’s just in the visualization that it’s crazy… I’ve shown this movie to world-class historians who have said it’s amazing. They can’t believe it’s as accurate as it is.”
Soovitan soojalt kõigile vaatama minna. Mitte vähem lahedam ei ole näha 300 meest, kes kõik näevad välja nagu mehed peavad. Korralikult lihastes ning rasvakihti pole vaat et ollagi.
Sparta treenis ikka oma aja tugevaimaid ja paremaid sõdalasi. Arvan, et terve Sparta hiilgeaja jooksul polnud ühtegi välismaa sõjaväge kelle sõdurid oleksid suutnud üks ühele Sparta sõdurist jagu saada.
Archangel
MemberJa näonahka ei ole soovitav üldse mustade kätega katsuda ega higi pühkida.Nahaarst rääkis mulle, et on suhtkoht levinud valearusaam, et nägu peab pidevalt puhastama jne. Mustus ei tekita aknet, seda tekitab akne bakter. Pidevalt oma nägu nühkides teed sa rohkem kahju kui kasu.
See vähene mustus mis sul tavapäeva jooksul näole koguneb teeb palju vähem kahju, kui see nühkimine puhastamise ajal. Kergelt veega üle loputada või spetsiaalne puhastusvahendiga õrnalt suurem kiht maha pühkida võibolla, aga pidev puhastamine on ei ei.
Muidugi ma pean silmas tavalist mustust mis näole päeva jooksul koguneb, kui kuskil ehitusel töötada vms, siis kindlasti korralikult puhastada…
Archangel
MemberNii , minu toitumiskava on siis selline :Hommiku : kohupiim 1 tuub,muna ja võileivad
Järgmine 3h pärast : 1kg jogurt
Eellõuna:koolitoit(kartul,kapsas,liha)
Kodus:tavaliselt riis ja kanarind ja kohupiim
peale trenni : tugev toit uuesti kana jne. + kohupiima tuub
ja veel vahest enne õhtut jogurt alla …. ma arvan,et söön liiga palju vist ?
Süsivesikuid võiks tõesti veidi piirata. Koduse riisisöömise võiks parem vahele jätta. Samuti ei soovitaks seda kohupiima niivõrd palju sisse ajada. Ise söön hetkel kergel dieediperioodil niimoodi:
Hommik: 400g maitsestamata jogurtid.
Järgmine: 200g kanafileed, juurde salatikraami + piim.(vahest veiseliha)
Enne trenni: Sheik
Trenn
Kohe peale trenni: Sheik + süsivesikuid, nt. mahl, viinamarjad. Kui vedelamal kujul midagi kätte ei juhtu siis veidi saia/leiba.
Peale trenni 1-2h: 200g kanafileed(vahest veiseliha)
Õhtusöök: Mingi liha enamasti, vahest isegi sealiha.
Enne magamaminekut: kohupiim – tavaline 250g pakk.
Liha kõrvale igasugu salatikraami, piima ja vahest veidi kartulit.
Kaal kukub kenasti. Liigagi kiiresti tegelikult. 1,5 kuuga on ca. 5kg läinud. Eesmärk oli kuskil 7kg mitme kuuga alla võtta. Kõhulihased on juba paistma hakanud. Lihaste ümbermõõdud pole peaaegu üldse kannatanud ja jõudu on kuhjaga.
Minu jaoks selline toitumine töötab.
Kuid kui on väga suur soov häid tulemusi saada siis ära parem eksperimenteerima hakka vaid osta kohe toidukava mis tehakse spetsiaalselt just sinu jaoks!
Pean tunnistama, et minu töökoht ei võimalda 100% kavast kinni hoida. Niiet ma tasakaalustan oma dieeti päevadega kus söön tunduvalt vähem kuna ei saa võimalust või söön tunduvalt rohkem, sest aega on tavalisest rohkem.
24/7 oma kavast kinnihoidmine ei ole minu meelest kõige parem mõte. Mõni päev võiks toidukogused korraks pea peale pöörata, et keha saaks vaheldust. Samuti peaks toiduaineid muutma ka. Iga päev kohupiima, jogurtid ja liha sisse ajada pole ka just geniaalne mõte. Vahest võiks ikka midagi muud ka süüa.
Edu!
Archangel
MemberPaljud asjad võivad aknet hullemaks teha, kuid lahti saab sellest ainult aja möödudes enamasti, või siis pikaajalise ravi tulemusena. Kui akne probleem oli ka enne lisandite tarvitamist siis on kaheldav kas neist loobumine asja palju parandaks.
Soovitan sellist asja nagu Benzoylis Peroxidium 5%. See on üks väheseid ained mis 99% garanteerib akne taandumise. Just 5% lahus, ehk optimaalne aknebakteri tapmiseks. Väiksem protsem avaldab vähem mõju ning suurem kahjustab liialt nahka ilma lisatulemuse andmiseta.
See aine on enamus aknevastates kreemides jms, aga enamasti kas liiga nõrga kontsentratsiooniga või siis liiga kõrgega, mis rikub nahka, tekitab punetusi ja sellega seoses tekitab mulje nagu asjast oleks rohkem kahju kui kasu.
Selle aine ainuke viga on see, et ta kuivatab nahka niiet kindlasti muretse neutraalse PH tasemega niisutuskreem. Eucerin firma tooted on väga head selleks.
Pese nägu kenasti ja õrnalt enne magaminekut puhtaks, pane kena kiht BP kreemi, oota mingi 15 min kuni tunned, et nahk natukene kipitama hakkab ja kuivemaks tõmbub. Siis määri niisutavat kreemi kuni tunned, et kuivus on läinud. Siis ei ole muud kui magama minna ja niimoodi iga õhtu korrata. Niisutav kreem ise võib kipitamist natukene ägendada ja vahest tekib tahtmine isegi veidi kratsida aga see mõte tuleb kohe peast välja visata.
Kui soovid paremaid tulemusi võid määrida ka hommikuti. Aga probleem on selles, et kuna tegemist on ikkagist happelise kreemiga siis see paneb mingil määral näo punetama ning koos niisutava kreemiga võib nägu peale määrimist veelgi hullem alguses välja näha. Punase näoga ei taha just väga välja rahva sekka minna. Kui lasta kreemil öösel toimida siis hommikuks on enamasti nägu taas maha rahunenud ja võid lihtsalt kreemitada niisutava kreemiga.
Mõnedel toimib kreem juba mõne päevaga, mõnel võtab aega kuni 2 nädalat. Aga niipalju kui mina tean on see kõiki akne käes kannatavaid inimesi aidanud. Soovitan apteegist küsida just sellise BP sisaldusega toodet. Pole oluline mis firma seda toodab, peaasi, et kuni 5% BP-d sees on.
Igaks juhuks alusta näiteks reedel kreemi määrimisega. Alguses võib näol olla kaitsereaktsioon mis väljendub punetamisega ning ajutise ägenemisega. Kui reede õhtu alustada siis peaks esmaspäevaks asi kindlasti parem olema ja võib kerge südamega välja minna ilma häbenemata.
Edu.
Archangel
MemberNad ehmatavad praegu ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Põhimure just see naistevärk…et ennist oli C….suvel jäevad päevitused suureks juba. Jõusaal vist neile küll suurendavalt ei mõju, ainuke variant ongi vist rasv või silikoon jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ta nii kipub olema.
Samas, kui treenida rinnalihaseid peaks see aitama väga kenasti gravitatsiooni vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ehk kenasti vormikad ning nooruslikud rinnad on kindlasti etemad kui suured, kuid lotendavad. Niisiis, ära seda trenni karda vaid tee ikka julgesti.Samas ma leian, et naine kivikõvade kõhulihastega on lihtsalt vastupandamatu.
Lase ikka trennis edasi ja ära muretse pisiasjade pärast.
-
AutorPostitused