Skip to main content

Archangel

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 3,631 through 3,645 (of 3,746 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mida arvate paksudest? #136903
    Archangel
    Member

Paksud või kõhnad, hästi ma neisse ei suhtu mitmel põhjusel.

Esiteks tervis. Liigne kehakaal ja liiga madal kehakaal põhjustavad lugematul arvul hädasid. Milleks vaevelda, kui lahendus ei ole midagi üle mõistuse keerulist.

Teiseks, välimus. See on muidugi vaieldav, et tegemist on subjektiivse arvamusega. Tõsi, kuid enamus inimesi näeb ilu vägagi sarnaselt. Kauni kehaga modell on kaunis, sest muidu ei ilutseks ta ajakirjade kaantel ja ei oleks paljude ihaldusobjekt.

Seega milleks näha välja ebaatraktiivne? Oma näojoonte ja luuehituse koha pealt on meil vähe teha, kuid rasvaprotsent võib inimest tundmatuseni muuta. Normaalkaalus inimene näeb igal juhul ilusam välja, kui kondikubu või pekinägu. Kui muutmine on võimalik, ning igati kasulik ja soovitatav, milleks jätkata vanaviisi?

Kolmandaks suhtumine. Mind vihastab nind ärritab südamepõhjani selliste inimeste suhtumine. Küll virisetakse, et ei suudeta muutuda, samas kallatakse liiter cocat ja ajatakse kolm burgerit näost sisse või hoopiski süüakse üks porgand ja öeldakse, et tänaseks aitab.

Ma olen vaielnud vaat-et lööminguni mõnede inimestega, ja lihtsalt nende Ajus on midagi ees, mis ei lase neil asja mõista. Räägiks nagu seinaga. Sellised inimesed on kas olematu tahtejõuga ja neil puudub igasugu eneseusk või nad on nii totaalselt keskendunud oma absurdse eluviisi propageerimiseks ja säilitamiseks, et kuul pähe ka ei muuda. Ruumi raiskamine…

Samas need, kes haiguse tagajärjel on sellised, nendest saan aru. Elu keeras käkki, juhtub. Ning inimesed, kes on mõõdukas üle või alakaalus, sest see sobib nende elustiiliga ning nad ei koge erilisi hädasid, on täiesti normaalsed. Keegi ei eeldagi, et igaüks oleks tip-top vormis.

Lihtsalt need totaalsed ekstreemsused… arusaamatu. (ärge katsugegi tuua siia kulturismi kolmandaks ekstreemsuseks. See ei ole sama. Kulturismi põhitalad on tervislik eluviis ning keha võimete ja välimuse parandamine).

in reply to: Piim on kole, milk is evil, mkay? #136893
    Archangel
    Member

Kui ma ei eksi siis Laulasmaa Spa-s on üks tegelane, kes peab vist isegi mingeid loenguid piima kahjulikkusest. Täielik piima joomise keelamine jms.

Ausalt öeldes, ei pane seda juttu suurt tähele. Kahtlemata on piimas midagi kahjulikku, sest varem või hiljem leitakse pea iga asja kohta midagi halba, mida varem ei teatud. Küll kästakse süüa üht asja ning siis paarkümmend aastat hiljem kirjutatakse, kuidas see on kõige kahjulikum asi maailmas.

Kuid kuni pole toodud välja mitmeid erinevaid uuringuid ning raudkindlaid fakte selle kahjulikkusest, joon mina südemerahuga piima edasi. Kuna ma pole kunagi kuulnud kellegist, kes oleks piima joomise tagajärjel surnud(normaalne terve inimene, kes talub laktoosi) ei hakka ma enda tervise pärast muretsema.

Kui see tüüp just 200 aastaseks ei ela, ei näe ma piimast kõrvale hoidumises küll erilist mõtet. Piima on joodud tõesti päris kaua, ning inimesed elavad ja surevad nagu nad alati on. Ma ei leia mingit seost piima tarbimise ning tervisehädade vahel.

Mul on tunne, et mida iganes ebatervislikku piimas on, tehakse tasa selle kasulikuga mis seal leidub. Kaltsium, valk, rasvad – iga kulturist on piima austanud. Peab ikka päris kõvasid tõendeid tooma, et seda austust kummutada.

in reply to: puhkus #135056
    Archangel
    Member

Kui juba ette teada, et paar nädalat tuleb pausi sisse, siis võiks nädal või kaks enne seda teha juba väga väga rasket trenni.

Tõmba ennast ikka nii rihmaks kui saad. Tee lihastele shokitrenni – vali lihasgrupp ja raiu sellele mõnikümmend rasket seeriat. Muidu kui oled niisama jõusaalis lebotanud siis paar nädalat pausi ennast kindlasti ei õigusta.

in reply to: HST #135022
    Archangel
    Member

Jõutõmme ja kükk samal päeval on sugugi mitte halb lahendus. Väga hea isegi.

Mõlemad on väga rasked baasharjutused ning koormavad tervet keha. Proovi teha mõni päev kükki ja jõutõmmet näiteks 90% maksimumiga mõlemat kolm seeriat + soenduseks mõlemat kaks kergemat seeriat. Peale trenni oled nagu puuga pähe saanud. Hea kui koju suudad end vedada.

Päris kogu keha teha läheb tõesti ajaliselt veidi pikaks. Aga kui teha baasharjutusi, mis hõlmavad niikuinii enamusi keha lihaseid siis saab päris lühikese ajaga päris kõvasti kehale vatti anda. Ning see on kasulik kuna lühikene, üliintensiivne trenn peaks olema minu kogemuste järgi igal juhul parem, kui 2 tundi sipleda saalis.

Aga huvi pärast annaks sellele kavale võimaluse küll.

in reply to: HST #134979
    Archangel
    Member

Huvitav.

Proovida tasuks kindlasti. Iga kava, mis leiab piisavalt palju positiivset vastukaja võiks vahest läbi proovida ja vaadata kuidas sinu kehale sobib.

in reply to: MAAGIA? #134855
    Archangel
    Member

Siin tundub asi nii olevat, et iga refresh segab nn. sümbolid ära. Ning kindel vastus pannakse paika. Ning antud sümbolite järjekorras on ainult üks vastusevariant võimalik, kasutades tüvinumbrite metoodikat.

Päris elementaarne tundub olevat.

in reply to: MAAGIA? #134854
    Archangel
    Member

Selliseid numbritemängu on ikka hulgi olemas.

Variatsioone on erinevaid, aga kõik suht sarnase teguviisiga.

in reply to: minu hetke vorm.. #134250
    Archangel
    Member

Ega sa ometi neid sõbralikke soovitajaid ei mõelnud ka?
    161e1272760.jpg

Just LOOK at my Balls. That’s first place material right here.

in reply to: minu hetke vorm.. #134228
    Archangel
    Member

Sellist jama ei ole vaja üldse levitada.

Inimesed, rumalad nagu nad on ei saa aru, et tegemist on Photoshopiga. Alles põrkas selline pilt Rate-st ka läbi ja terve hunnik oli selliseid kommentaare:

Fuih, kole

Mida inimesed endaga teevad

See küll ilus ei ole

Jne.

Sellise jama levitamisega te kulturismile ja tervislikule eluviisile mingeid teeneid nüüd küll ei tee.

Samas, kui inimeste IQ on nii madal, et nad sellisest asjast aru ei saa siis… meh. Fuck it. Whatever…

in reply to: Seminar tänavakaklustest… #134095
    Archangel
    Member

Kaklustega ongi nii, et kui sa oled piisavalt autoriteetne siis keegi tahagi sinuga enamasti tüli norida.

Päris tihti oma tööl näen, kuidas mõni on kõva tegelane aga siis tuleb kolleeg juurde ning paneb ta ühe lausega nii paika, et too ei julge enam suudki lahti teha.

Alati see ei mõju, kuid enamik tülinorijaid on tegelikult suht haledad vennad, kes elavad oma viha maailma vastu välja. Arvavad, et kui nad nüüd ühe tüübi katki taovad siis on kõvad mehed ja kõik austavad neid.

Tegelikkuses tuleb sellistele tüüpidele konkreetselt juurde minna silma vahtida ja öelda kõva sõnaga, et mis sa mees tõmbled. Pane suu kinni ja kao koju. Ning enamus kordi on nad läinud ka.

Kuid eks alkohol teeb igast ühest kõva mehe, ning samuti on hulk inimesi, kes ei pea paljuks heameelega peksa saada – peaasi, et saab käed käiku lasta.

Ikka mõistusega tuleb asja võtta ning iga olukorra kohta vastav teguviis leida. Suur osa probleeme saab sõnadega lahendada ning kui ka ongi käed käiku vaja lasta siis ei ole ka mõtet niisama vehkida. Pane üks korralik löök kõhtu ja asi ants. Liiatigi, et eestis ei ole see enesekaitse teema midagi nii must-valge. Kui ikka ründajal sahtli tühjaks virutad siis lähed veel ise kongi…

Edit: Video oli super. Nalja nabani.

in reply to: Jook trenni? #133570
    Archangel
    Member

ma ei laida vett, aga mina toimin oma spetsjoogiga palju paremini

Aga sa ei ole enam 12 aastane laps ka, ega ju?

in reply to: Fat Burner fitness drink ! #133567
    Archangel
    Member

Säästumarketis on. Fat Burner L-carantine 1000. 10kr.-

Trennipäeval üks selline ära juua nüüd vaevalt halba teeb. Ega selliste jookide mõju ei tunnegi, kui ise tugitoolis istud. Tuleb ikka tublisti trenni teha ja küll ta siis natukene ikka aitab.

Ei väsita kordamast, et trenni tulemused sõltuvad enamuses ikka trenni intensiivsusest ja raskusest ning korralikust toitumisest. Kõiksugu lisandid mõjuvad enamasti siis, kui keha endast niigi viimast juba pigistab.

Igasugu tugitooli sportlased võivad endale asju sisse ajada mis jube, aga ega nad tulemusi ka ei näe. See ei tähenda, et toode kasutu oleks.

Võtke asja mõistusega ikka

in reply to: Jook trenni? #133566
    Archangel
    Member

Õige jutt.

Korralik pudel vett on treeningu ajal asendamatu. Sa võid igasugu imejooke osta, kui tahad. Kuid ausalt öeldes oleks see enamuses raha raiskamine. Joo vett

in reply to: Lihtne treening #133565
    Archangel
    Member

Aga palun, vaata äkki leiad nendest videodest midagi endale või tema kodukalt http://rosstraining.com/ http://www.youtube.com/watch?v=kX2M-kb-TIE…feature=related

Video 2.

Video 3.

Head videod. Nii mõnigi võib siit midagi kõrva taha panna.

Osta või ise hüppenöör ja hakka naabreid terroriseerima.

in reply to: Lihtne treening #133547
    Archangel
    Member

Käisin kunagi jõusaalis ka ja hoidsin ennast korralikult vormis, aga pole viimasel ajal peale jalgpalli ning 45-minutilise jooksu nädalas suurt midagi teinud. Hetkel ka pole aega jõusaalis või ujumas käia, seepärast küsiksin, ega kellegil pole mingit kava vms mille abil kodus natuke lihastele pinget anda. Ei oska kodus küll muud midagi välja mõelda, kui kõige tavalisem kõhulihased ja kätekõverdused vms.

Soovitan hantlid koju osta. Hind ei ole tappev ning hantlitega saad juba kõik lihasrühmad põhimõtteliselt ära teha.

Jõusaali see muidugi ei asenda. Kuid inimestele, kel aega napib ning ei aja taga metsikut vormi sobib hantlitega kodus teha küll. Kavast las räägivad teadjamad inimesed. (Siit samast kodulehelt leiad algajate kavad ning samuti erinevate harjutuste näited ning foorumis ringi lugedes leiad pea igale küsimusele vastuse)

Edu!

Viewing 15 posts - 3,631 through 3,645 (of 3,746 total)