Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberNii, toon jälle näite, miks kustutatud postitustest võiks jääda märge.
Antud hetkel loen kellegi postitust, kus on mingi poliitiline tekst, aga teemast kuskil sellist posti ei näinud. Järelikult kustutati ära, enne kui nägin. Aga juba on keegi jõudnud seda tsiteerida. Mulle jääb mulje, et tsiteering on võetud lambist ja teema hakkab segadusse ajama…
Ühesõnaga, vähemalt mingisugune muutus oleks teretulnud. Kas iga portaali eesmärk ei ole tasa ja targu paremusse poole minna? Isegi delfi on end uuendanud…
Ratast me siin leiutama ei hakka, väljapakutud lahendused on netimaailmas juba aastaid töödanud.
Archangel
MemberPaljudes foorumites on tõesti selline süsteem, et kustutatud postituse asemel on kiri – Post deleted by “…” – reason: This post sucked
Kel vähegi oskusi programmeerimisega, ei tohiks sellise asja teostamine kuigi raske olla. Kuigi jah, kas antud foorumi software seda lubab. Paljud profilehed kasutavad ostetavat tarkvara kuni endal puudub oskus foorum nullist ise üles ehitada. Hiljem aga tehakse ise täpselt oma spetsiifika järgi.
Kas mitte Admin ei peaks nägema kõiki modede tegusid?
Minu loogika oleks, et Admin hoolitseb kõige eest ja sealhulgas ka modede töö eest. Keegi peab ju neid ka kantseldama. Osad foorumid on loonud supermodede klassi, kus siis paar väga usaldusväärset inimest just hoiavad tavamodedel silma peal. Muidu tekib selline karistamatuse tunne ja väike võim internetimaailmas on mõnele vägagi ihaldusväärne.
Kujutan ette, et nii mõnigi teema võib minna lukku või kustutamisele just mingi mode halva tuju sunnil. Seda siiski juhtuda ei tohiks. Ning sellise asja nagu terve teema või mitmete postide kustutamise võiks vähemalt ära selgitada sellele inimesele, kelle jutt maha võeti.
Las nüüd vastutavad otsustavad kuidas toimida…
Archangel
MemberÜtlen ausalt, et ei usu… lihtsalt ei usu.
Ükski inimloom ei saa niivõrd loll olla. Kuidas on võimalik, et tänapäeva infoajastus, kus paari hiirekliki kaugusel on kogu info mis vaja ei ole inimestel ikkagi aimu ka kõige elementaarsematest asjadest.
Lausa raske on sellisele inimesele abi anda, sest kogemused on näidanud, et isegi puust ja punasest selgeks tegemine nendele inimestele ei mõju. Ei ole midagi hullemat, kui naisterahvas, kes on kindel oma paksuses ning selles, et ta lihtsalt “peab” päevas sööma ainult ühe õuna, sest muidu alla võtta ei saa. Ning, et isegi 1kg-ne kaalulisa on maailmalõpp ning täiesti normaalne põhjus endale kuul pähe lasta…
53kg on täiesti normaalne kaal. Ning selle asemel, et alla võtta soovitaksin hoopis juurde võtta.
Neiu, saa endast nüüd üle ja vaata lahtiste silmadega ringi. Kao jooksuga poodi, osta liha, osta puuvilju ja juurikaid, osta kohupiima, hapukoort. Ära karda süüa kartuleid ega makarone. Söö julgelt ning söö targalt ning tee trenni. Kogu see raha, mis sa nüüd alles oled hoidnud oma õunadieediga – osta selle eest nüüd siitsamast korralik toitumis ja treeninkava.
Kui sa nüüd tõesti lausa paberitega retard ei ole siis oled juba mõne kuu pärast päris heas vormis. Pakun, et kaalud 5kg rohkem ning näed samas tunduvalt parem välja.
Palun, telli endale need kavad nüüd ära. Ning palun lõpeta lolluste kirjutamine. Oma 400 kcal-iga võid puu otsa minna… Täiskasvanud inimene võiks päevas süüa siiski ligikaudu 2000 kcal’i. Ning korralikult treenivad inimesed isegi kõvasti rohkem.
Vaata oma välimust mitte kaalu. Inimese kehaehitused on erinevad ning isegi luustik kaalub erinevalt. Ning eelkõige peaksid aru saama sellest, et metsikult kaalu alla tirides kaotad väga palju lihaseid ning hoopiski vähem rasva, sest keha on sul juba metsikus näljarežiimis ning hoiab viimaseidki rasvu meeleheitlikult kinni.
Ehk ühesõnaga iga kg mis kaotad teeb sind metsikult nõrgemaks. Terve su keha karjub appi, sest sa lihtsalt tapad teda vaikselt. Kuid sina oma piiratus tarkuses arvad, et peaksid veelgi vähem sööma ja veelgi oma keha nõrgestama, sest kaal ju näitab “koledaid” numbreid…
Tunnen, kuidas mu vererõhk tõuseb siukse lolluse peale… Ma ei valeta – ma tunnen oma südamelööke oma silmalaus.
Archangel
MemberIse kasutan suhtkoht professionaalseid kõrvatroppe. KillNoise toote nimeks. Sellised silikoonist ja erinevalt tavalistest vahtkummist troppidest ei pea muretsema, et nad ajapikku kuju kaotavad – pesed puhtaks teatud aja tagant ja korras.
Samas ma ei ole kindel, kuidas nad norskamise vastu aitavad.
Eesmärk on neil võimaldada rääkimist, samas tappes muu heli. Käisin Def Leppardi kontserdil ja panin tropid kõrva – ja mitte midagi ei kuulnud. No konkreetselt. Pidin tropid peaaegu kõrvast välja võtma, et korralikult kuulda.
Kahjuks ei tea hinda ega kohta kust neid osta. Pakun, et muusikapoest saab.
Aga tavaorukordade jaoks piisab ka neist tavalistest, mis apteekides müüakse.
Archangel
MemberSama asi ka tõsterihmadega.
No lausa häbi vaadata, kuidas mõned mehed 50-100kg raskustega kasutavad rihmu. Minu meelest on haare nagu iga teine asi mida jõusaalis treenida. Mul oleks igastähes jube mark, kui ma oleksin ilgelt lihastes ja siis palutakse kuskil midagi tõsta ja ma ei saa hakkama, kuna ei jõua raskusest kinni hoida…
Aga igaühe enda valik. Go for it.
Archangel
MemberPalju sulle siis rulli makstakse ???Ütleme nii, et turvatööd tehes teenin ma praegu igastähes rohkem, kui ükski madalama palgatasemega politseinik. Ma kujutan, ette, et mitme aasta pärast oleks politseitöö igal juhul tasuvam ning karjäärivõimalusi samuti rohkem. Kuid millest ma siis vahepeal elama peaksin… mnjaa.
See just see kõige suurem viga ongi- minnakse sellist tööd tegema ego ja madaka enesekindluse upitamiseks, saadakse siis nn võimu maitse suhu- enne ju ei julgenud vastu hakata, aga nüüd….! Ja edasi enam fantaseerida ei ole vaja….Nii et mees, ma kardan et Politseikooli kutsesobivusvestlusel tekib sul küll probleeme, kui sellist asja sinna mainima lähed….
See näitabki turvafirmade vastuvõtutestide/kutsesobivusvestluste suuri puudusi- suhteliselt nõrk kontingent saab üsna kergel moel tööle.
Kunagi üks 4-5 a tagasi sai pulli pärast käidud turvafirma Falck vestlusel, ja nalja sai oioi kui palju, sest see turvaonu ei süvenenud absoluutselt minu tausta, ei huvitunud töökogemustest ega õpitust, raius aina, et peab olema esiteks mees, ja teiseks suur ja tugev-muu pole üldse oluline. Kolmandaks küsis üleolevalt, et kas te ikka kakelda ka oskate või… ja et ega te relva ei ole nagunii ka näinud varem päriselt…..
Archangel
Member….kunagi aastaid tagasi õpingute ajal ,keerasin ka ühe turvafirma patrullauto rooli siis olles seal mõnda aega töödanud,hakkasin endalegi märkamatult samastuma inimestega ,keda ma igapäev kinnipidama pidin.Juuksed kadusid,tugev jõusaali treening ,tekkis jäme kuldkett ning ülekäe jooksev tätoveering ,mis põhiline hakkasid kasutama samasugust sõnavara nagu seda tegi iga teine pätt tänaval.Samuti hakkasid kaduma vaikselt turvafirma esindusmärgid riietelt ,mis asendusid lihtsalt tumedate riietega ning tihti olid klient kuskil relvapoes ,et osta spetsiaalseid võitluseks mõeldud kindaid ning muid varustust.Relv muidugi oli kõige parem sõber
Archangel
MemberKui te aru pole saanud, siis tänapäeval pole turva mingine eriline põkk, kel nukid sügelevad, vaid tegemist on täiesti tavaliste inimestega. Olgu nendeks kas lapsevanemad, õpilased või kes iganes, kes tahavad oma eluga toime tulla. Ja pealegist turval pole nii, et lööb keda tahab, vaid ta peab veel pärast pika seletuskirja tegema.That’s an understatement.
Minu aastane uuring ja mitmed prokuröri juures käimised olid asja eest mida ma isegi ei teinud.
Seega, iga suvaline inimene võib tulla ja öelda, et turvad peksid teda ning meie peame taluma aastapikkust uuringut, käima prokuröride juures ning kirjutama seletuskirju…
Yeah, seems fair to me.
Archangel
MemberTöötan ise samuti turvamehena. Ning ütlen austalt, et tavainimesed ei jaga sellest tööst ikka mitte midagi. Tullakse klubisse, kujutatakse igasugu asju ette, leiutatakse endale igasugu õigused ning juuakse nii lõviks ära, et vähe pole. Ja lõpuks on ikka turvad süüdi.
Millest tavakülastajaid aru ei paista saavat on see, et see 3 sekundit kaklust, kus nad näevad, et turva kedagi lööb ei ole kogu intsident. Enne seda võis see keda löödi – viimased 10 minutit kedagi peksta ning lõpuks veel turva ka vagaseks teha. Ja siis kui meie kolleegile või kliendile appi jookseme ja hädakaitse olukorras kellegile vastu lõugu anname arvab klient kohe, et jälle kuradi turvad vägivallatsevad jne…
Turva töö on väga tänamatu töö. Mina pole oma 3 aastase staaži jooksul eesti tipp-klubis kordagi kellegile vastu lõugu pannud. Samas olen olnud olukorras, kus 1vs10 vastu olen olnud. Ja sõnade ning väänamistega niikaua vastu pidanud kuni abi tuleb.
Ometigi olen olnud peaaegu terve aasta uurimise all, sest üks jorss arvas, et kui ta klubis mitu arvutit ära lõhub ja turvat ründab ja ta selle eest korra vastu lõugu saab ja käed raudu pannakse, siis on tal õigus meie vastu hagi kirjutada ning küsida kuuldamatuid summasid kahjutasu jne…
See, mis venemaal toimub on tõesti meie mõistes arusaamatu ja nii on see alati olnud. See ei tohiks kedagi enam isegi imestama panna.
Aga ütlen kohe, et kõigi turvasid ühte patta panna Amigo meestega on sama, mis öelda, et paarkend korrupteerunud politseinikku ongi Eesti politsei.
Archangel
MemberJõutõmme on üks väga vajalik baasharjutus. Ja minuteada on see ikkagi eestkätt oma kõige levinumal viisil suunatud just alaselja ja reite jaoks. Samas kaasab see vaat, et kõiki keha lihaseid, sest tegemist on niivõrd raske harjutusega. Kui ikka vaja suur raskus üles saada siis tunned kohe, et terve keha pingutab ja üritab kaasa aidata.
Ma võin tund aega jõusaalis erinevate masinatega rapsida, kuid peale kolme korraliku jõutõmbe seeriat olen omadega juba kapsas valmis, niivõrd korralik terve keha harjutus.
Üleüldse võiksid inimesed rohkem baasharjutustele tähelepanu pöörata. Igasugu isoleerivad harjutused on toredad, kuid mass tuleb ikka rasketest kogukeha harjutustest.
Näiteks üks lahe nn. “Spartan Workout”. Mõtteid kõigile.
A simple list compiled by some combat arms officers one late night in Afghanistan…They entititled them “Spartan Workout Rules.”
1) Lactic acid is the Spartan’s friend. The Spartan knows the value of anaerobic failure, and actively seeks it out. If he falls on his face, he waits only as long as necessary to move again before he continues.
2) The Spartan takes no breaks between exercises, unless it’s to shove a non-Spartan out of the way.
3) The Spartan runs. He does not use Stairmasters, or stationary bikes, or ellipticals. He runs.
4) When the Spartan cannot run, he walks. When he cannot walk, he crawls. When he cannot crawl, he has failed.
5) The Spartan hits big muscles, like the back, the pectorals, the quadriceps and the glutes. He knows this means he is building functional muscle that will assist in the destruction of his enemies and in firing the production of testosterone (of which the Spartan has more
than the average man).
6) By contrast, the Spartan does not waste much time on small muscles. They will grow as the result of functional exercise that hits the big
muscles (see above). For example, the bicep is only useful in that it assists with chin-ups, and scaling enemy fortifications. Anything else
is vanity.
7) The Spartan abhors cables and machines. This is for two reasons. First, to activate stabilizer muscles, the Spartan must depend on
himself to balance the weight, not a machine. Second – look up the adjective “spartan” in the dictionary: “strict and austere.” You
should be able to do a Spartan workout in a FOB.
The Spartan fears only one thing: his workout. The enemy pales in comparison to his workout. If he doesn’t fear his workout, it isn’t hard enough.9) Puking is acceptable. Quitting is not. If he gives up here, he gives up in battle. This is unacceptable.
10) So nature abhors a vacuum, so the Spartan loathes missing a workout. A Spartan can complete a workout in his grandma’s basement, a hotel room, or in a city park.
11) If the Spartan is not in pain during his workout, he is wrong.
12) The Spartan never cheats. He maintains proper technique throughout his training, because he knows that smooth is fast, and that he will be mocked mercilessly for “girly pull-ups”.
13) The Spartan knows the value of the basics: the push-up, the pull-up, the chin-up, the sit-up, the squat, and the dead-lift. He also
knows the importance of variety, and seeks out different techniques mixing up the above.
Archangel
MemberArnie jutt oli asja kohta selline, et valu ongi see, mis eraldab tõelised sportlased tavalistest üritajatest.
Kui seeriat tehes tunned, et enam ei jõua ja annadki alla siis jäädki elu lõpuni üritama. Aga kui surud oma nõrkusest ja valust läbi siis just need viimased paar kordust pididki arendama kõige rohkem.
Trennis toimub ikkagist lihaste lõhkumine, ja niisama sulgedega vehkimine ikka asja ära ei aja.
Ise treenin samuti niikaua, kuni isegi relva ähvardusel ei suudaks rohkem teha.(kahjuks/õnneks sellist asja proovinud veel ei ole muidugi)
Archangel
MemberRasvaprotsent on päris väike selle arvelt pole väga midagi alla võtta kui siis aint lihast juurde, kuid seda ei tule üldse, kätel just nii.Siis on vaja korralikult trenni teha ja veel korralikumalt süüa.
Siis aga pead arvestama, et suure söögiga tuleb tahes tahtmatult jälle rasvaprotsenti juurde. Ehk mõne aja pärast on sul käed suuremad, kuid võib-olla mitte eriti reljeefsemad. Siis tuleb jälle toiduga kergelt tagasi tõmmata ja rasvapõletusega tegeleda.
Ja niimoodi vaikselt arenedes sa korralikud käed saadki.
Juttudega, et lihaskasv puudub ei ole mõtet väga halada. Viga on kas kesises treeningus või toitumises. Aja asjad korda ning tulemuses tulevad.
Edit: Ja ära piirdu ainult metsikult biitsa tegemisega. Triitseps moodustab su õlavarrest hoopis suurema osa. Treeni mõlemat korralikult. Üleüldse ära unusta ka muid kohti treenida. Need kellel on metsik biits aga triits ja õlad on lahjad näevad lihtsalt halenaljakad välja.
Archangel
MemberOlin täna Toompeal miitingut turvamas ning ühe peast-segase venelase tirisin ise rahva keskelt ära…
Miiting oli täiesti rahulik, kuni tulid juba teada tuntud venelased sinna kisama. Ja nad said mida nad tahtsid, meedia tähelepanu. Lähipäevadel võib kindlasti vene telekanalitelt näha kaadreid, et jälle need eesti “fašistid” teevad kohalikele venelastele liiga, ei lase meelt avaldada jms.
http://www.epl.ee/artikkel/438358
Videost on hästi näha, mida see venelaste meeleavaldus tähendab. Kõigest jõust kisamist, kuidas riik venelasi vihkab. Jääb tõesti selline mulje, et ainult kisatakse ja karjutakse, et Eesti on sitt koht kus elada, aga ära ei lähe keegi.
Pole lihtsalt sõnu.
Mida see Venemaa oma sõjategevusega saavutab. Venemaa ei suuda oma praegusegi maa-alaga hakkama saada, kuid ometigi viitsib veel riigipiiridest väljapoole sõdida. Võidelda maa eest, mis ei kuulu nende riigi koosseisu. Ah… sõitke oma poliitikate ja sõdadega seenele…
Archangel
MemberMõtlesin, et kurdan, et motivatsioon täiesti läind! Pole juba kaks nädalat viitsind lillegi liigutada. Vähemalt on toitumine ikka paika jäänd. Mõtlesin, et kurdan, võibolla mõni sõimab näo täis et mis laiskled, annab motivatsiooni tagasi!!
Archangel
MemberArvan, et uuesti korralikult sööma hakates ei tohiks mingit probleemi olla uuesti kaal kiiresti üles saada.
Ma siin mõtlen, et mul ikka paar korda aastas tekivad mingid mädakolded mandlitele, aga tavaliselt kaovad peale kahte nädalat. Siiamaani pole midagi muud neist tulnud. Veidi ebamugav on aga muidu läheb elu edasi nagu ikka.
Uurisin nüüd ka veidi teemat ja veidi hämmastama pani. Tegemist pidi olema suhtkoht tõsise asjaga. et ikka kohe tervis ###### ja kohe arstide juurde opile. Igasugu väsimushood, haigused, köhad jne.
Et ikka vaja eemaldada suht tihti, muidu pidi põhjustama igasugu tervisehädasid elu lõpuni…
Praegu peeglist uurisin, tundub, et omajagu kahjustatud mandlid ka on. Vähemalt ei tundu täiesti terved, mis on ka suht loogiline, kui mälu järgi on seal mädakolle ca. 4 korda küll vist olnud.
Imelik, et muid sümptomeid pole ollagi.
Oldman – on mõtet üldse arsti juurde minna ja ennast torkida lasta, kui füüsiliselt midagi viga ei ole? Loen, et soovitatakse ära lõigata, kui on näha, et nad täiesti terved enam ei ole. Midagi, et oma originaalse funktsiooni kaotanud mandlid on kahjulikud mitte enam kasulikud või kasutud.
Lugesin, et neile opidele pidi vist mingi järjekord ka olema ja erakliinikus op pidi maksma ka oma paar tonni.
AutorPostitused