Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
Membercopy-paste:A-proovi tulemuse sai Ader kätte eelmisel nädalal tähitud kirjaga. “Ma olin šokis. Olen seniajani šokis,” ei mõista ta siiani A-proovi tulemusi.
Valetaja valetab valesid… Nii suureks, nii väikese ajaga. USA “toidulisand” – 20 a staaziga sportlane ei oska isegi kahtlustada NAER!
Kõikidele:
MIS KASU NENDEST LIHASTEST ON, KUI SU OMA SÕBRADKI NAERAVD SIND SELJATAGA!
Järelikult pole erilised sõbrad, kui selja taga naeravad.
Üldiselt ise kasvatan oma lihaseid enda jaoks, mitte sõpradele uudistamiseks. Mul kama kaks, mis nemad arvavad. Enamik inimesi arvavad, et valk on toidulisand mitte naturaalne aine, mis igas toidus mingil määral sees. Ja siis vaieldakse, et proteiin ja valk eri asjad jne.
Ammuilma teada, et lihasekasvatamisega oled enamik aega üksi ametis. Ning trennikaaslased usun, et teavad asjast piisavalt palju, et mitte naerda.
Muidugi oli Argo šokis. Isegi kui sa teadlikult kasutad aga eesmärk on mitte vahele jääda siis kas sa poleks mitte šokis, kui siiski jääd? Ajakirjanikele võib igasugu loba ajada, need ei jaga asjast naguinii midagi – moonutavad kõik ära varem või hiljem. Parem kohe midagi ette sööta.
Kas tõesti inimesed arvavad, et täiesti normaalne ning õige vastus oleks Argo poolt olnud “Jah, tarvitasin. Panin dopingut”. Savi kogu mu elu ja kõik mis kaotada võimalik, peaasi, et oleksin ilus ja aus poiss. Heheh… päris maailm ikka niimoodi ei tiksu.
Archangel
MemberHuvitav, millist nime see toidulisand võiks kanda? Kindlasti pole ta esimene, kes võistlevatest sportlastest seda kasutanud on. Kas ka teiste kasutajatega on samamoodi dopingukontrollis läinud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahtlustan, et kui USA’s oleks müügil mistahes legaalne toode, mis sisaldab aineid, mida ei ole märgitud pakendile siis oleks seda tootev firma juba 10 korda kohtusse kaevatud.
Ameerikas kaevatakse iga pisemagi asja pärast kohtusse ja kui keegi tuleb ütlema, et seal on vabalt saadavad spordilisandid, mis sisaldavad lisaks pakendil märgitule veel keelatud aineid siis ma seda lihtsalt ei usu. Jah on teoreetiline võimalus, et selline asi tõesti juhtus – alati peab keegi esimene olema aga vähetõenäoline.
Pigem on siiski tegemist Ader’i hädavalega. Ega keegi suurelt kuulutama ei hakka, et pruukis midagi keelatut – selleks peaks ikka päris tobe olema. Kaotada liiga palju. Usun Ader’i toitumisalaseid teadmisi piisavalt, et mitte uskuda, et ta ei kontrolliks toidulisandi koostisosi.
Archangel
Memberväga inetu on veel see, et kõik toetavad ja elavad sulle kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , nagu wtf ???? TUBLI ARGO, järgmine aasta uuesti, me armastame sind !!!!, sama ka kalmuse kohta, ei midagi isiklikku, aga rõve on vaadata, et keemia vendadele kaasa elatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
võtke mõistus pähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas me võitleme keemia vastu, või kiideme takka? ma küll aru ei saa
Asi on väga lihtne. Eesti kulturismi maastikul on sul võimalus, et kas oled puhas poiss – näed ilgelt rämedalt vaeva ning nopid heal juhul eesti tasemel mõned medalid ning kui joppab siis saad mõnel MM-il finaali… või kasutad dopingut ja annad endast parima võistlustel puhas olla. Viimasega on lootust isegi välismaa võistlustel mõni medal noppida.
Kolmandat varianti, et elu on keemia kahjuks eestis eriti ei ole. Lihtsalt puudub üksikinimestel selline raha, et tipptasemel kaasa lüüa. Kellel on geneetika ja tahe antud, sel pole võimalusi finantsiliselt või tahtmisi tervise kallale rohkem minna. Kel pappi jagub see ei viitsi tihti jälle vaeva näha trenniga.
Mõtle nüüd ise. Mõnel mehel on tõesti olemas see “midagi”, mis innustab spordiga tegelema ka siis kui ülejäänud petavad. Kuid pakun, et enamik mehi on nagu minagi – Ambitsioonikad. Vaadata oma tulevikku kui 20 aastat teadmatust, kas naturalistina on üldse võimalik kuhugi jõuda ei ole väga motiveeriv.
Ei ole mingit kindlust, et isegi 20 aastat tugevat keemiavaba propageerimist midagi maailmapildis üldse muudab ning paljud on pigem “petvad” sportlased, kellel on mingid tulemused ette näidata, kui et igati puhtad poisid, kes viimased 20 aastat noppinud keskpäraseid kohti.
Minu respect neile, kes suudavad praeguses maailmas tegelada naturaalse kulturismiga profi tasemel. Teil on vaimset jõudu väga palju. Loodan, et asi kulturismi maastikul paraneb.
Kes praegu tarvitavad – saan täiesti aru. Ei hakka maha tegema. Maailm on karm koht ning ma ei hakka kedagi hukka mõistma selle pärast, et nad üritavad end teistega samale pulgale upitada.
Klassikaline kulturism veidi teine teema. Kuna lihasmassi piirangud siis on ka puhastel poistel võimalust end näidata tippklassi hulgas. Samas tean, et aladel on vahe sees ning igaüks klassikasse ei soovi. Sellegi poolest Vend Vähi ees müts maha kõva töö eest.
Olgem kõik nüüd mõistvad ja proovige korraks end teise inimese jalgadesse asetada. Pole midagi nii lihtne see elu, et ainult tee nii ja tee naa ning kõik on vinks vonks. Aderil on kaotada nii mõndagi – iga vähemgi mõistusega inimene eitaks dopingut kuni põrgu jäätub. Me võime siin rääkida mis tahame – täpselt ainete kasutamise kohta teab ainult tema.
Parem, kui ülejäänud maailm tunneb talle kaasa, kui USA toidulisanditega eksinud sportlast, kui et sihtpäraselt kasutanud dopingupatustajana. Küll see “sisering” teab täpsemalt, kui meie ning küll ta oma ristsed kätte saab.
Puhastel poistel võib-olla sellise jutu peale hing täis, aga selline kord see elu on. Puhta spordi propageerimine on ilus asi, aga patustajaid saab alati olema, ei ole mõtet enam seda teemat surmani nämmutada. Dopingukontroll töötas ja sportlane saab oma karistuse kätte. Edasi tümitada pole minu meelest mõtet.
Ei muutu sellest enam midagi. Parem viige oma jutt välismaale, kus dopingukontroll veel kahtlase mainega.
Aderile soovin jõudu ja jaksu. Elu õpetab, ning mitte iga õppetund ei ole valutu.
Archangel
MemberMinu 1 x max erineb 15kg sidemetega ja ilma.No kes see ole kergelt selline “surumissärgi” effekt. Sidemed toetavad põlvi ja teatud piirist edasi osutavad vastupanu põlve edasisele paindumisele. Ning võtavad nõksa raskust lihaselt ära.
Harjutuste õigesti sooritamise koha pealt niipalju, et ei tasu metsikut usku panna igasugustesse nurgatagustesse treeneritesse, kes pole elus suurt midagi muud teinud, kui hantlitega veidi vehkinud ja siis teisi õpetama hakanud.
Suuremate kogemustega treenereid ja võistlevaid sportlasi, kui on siis keskkonnas on ei leidu arvatavasti kuskil mujal. Seega, kui sinu saalitreener räägib üht aga siin kõik mehed räägivad teist juttu, siis on enam kui kindel, et siinsetel meestel on õigus. Muidugi hoia silm peal kasutajate tasemetel. “Kunnid”, “Moded”, “Spetsialistid” need on mehed keda kuulata.
Teadagi asi, et jõusaalis teeb oma 75% inimesi harjutusi valesti ning on terve hunnik treenereid, kes samuti asju valesti teevad. Seega ei tee kunagi halba siit nõu küsida.
Archangel
MemberÜhesõnaga kõik füüsilised tegevused kus sa pidevalt kasutad oma käsi võivad seda põhjustada nagu ma aru saan. Muidugi peetakse silmas ikkagist väga regulaarset ning rasket tegevust.
See karpaalkanali sündroom ehk inglise keeles carpal tunnel syndrome on suhteliselt tõsine asi. Eriti ründab see muusikuid nagu kitarristid, viiuldajad, klaverimängijad. Samuti siis ka inimesi kes tõesti päev otsa klaviatuuri toksivad. Kui asi läheb väga tõsiseks siis võib vajalik olla operatsioon ning päris 100% taastada ei ole vist võimalik kui juba mingi punktini on asi halvenenud.
Aga enne kui teemaalgataja täpsemalt ei räägi oma päevastest tegemistest ei saa ka midagi rohkemat siin arvata.
Archangel
MemberPole kursis teiste jõusaalidega aga Revalis on kaelamasin täitsa olemas. Eks ta veidi egamugav ole, kuid see-eest saab mõnusalt raskusi reguleerida. Masinaga saab siis neljas suunas treenida – kael ette, taha ja mõlemale küljele.
Teed lisaks veel kaelaringe ja ülalmainitud harjutusi ning varsti ei saa aru, kust pea algab enam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberRudolf Tattoo.
Väga muhe vend, kes on ikka päris tasemel tegija. Öeldakse, et Dimon on eesti parim aga minu meelest on Rudolf suhtkoht sama tasemega, kuid küsib vähem.
Lükkas mulle laptopist Alien vs Predator käima ja kuni vaatasin ta siis töötas.
Kui teed tattoo-d siis tee alles mõne kuu pärast, kui ilmad jahedamad. Tattoo peaks paranema jahedas, et vältida infektsiooni.
Archangel
MemberPeale pikka otsimist leitud siis ülikorralik “tasuta” saal… Paikusel. Muidugi sellega seoses on kerged elustiili muudatused tehtud aga, kes tunneb soovi, oma keha väga heasse vormi saada – siis soovitan järgmine aasta samuti ühineda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3 aastat jõusaali ja ma olen avastanud, et ma olen totaalselt Mitte-valmis siinse füüsilise koormusega.
Egas midagi… nüüd sipelgakõndi harjutama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
Member“Babies drink milk, real men drink beer” – Arnold Schwarzenegger
Archangel
MemberBolt = super tulemus.
See teema = naljakas.
Leidsid mehed ka asja mille üle vaielda. Ei taha nüüd kumbagi “poolt” toetada aga olgem normaalsed. Ebasportlik käitumine ei ole just ilus asi, aga mul on sellest totaalselt savi, kui seda teeb inimene, kes võib seda endale lubada.
Kui mingi poolearuline luuser tuleks võistlustel tõmblema siis annaks talle võib-olla tõesti piki vahtimist aga kui ma tean, et tüüp kes on sama hea või väga võimalik, et isegi kõvasti parem kui mina siis las ta hüppab. Kui talle ära teen siis seda uhkem.
Mind ei huvita, kui Bolt käsib teistel jooksjatel peale jooksu kasvõi suhu võtta. Tema võitis, tema on parim ning kui teistel midagi öelda on siis las tõestavad ennast jooksurajal. Kuna keegi neist seda teha ei suutnud siis las kannatavad meistri ülbamisi.
Paljude siinolijate iidol Arnold tegi suhtkoht sama asja omal ajal. Kes Pumping Iron-it vaadanud on siis seal ta ütles ise välja, et tema võidab tiitli ka siis kui vastane temast parem on. Kuidas? Ta ütles, et kui vastane on sama hea kehaga või isegi paremas vormis siis ta lihtsalt laseb ennast temaga samasse hotellituppa panna ning ööga teeb vastase vaimselt maatasa. Sport on ammuilma jõudnud faasi, kus vaimne jõud on sama tähtis kui füüsiline. Ning kui mõne mehe mõistus lööb kõikuma teise mehe ütluste peale siis ei ole ta ju väärt ka mingisuguseid tiitleid.
Ma saan täiesti aru, miks mõned peavad sellist käitumist vastikuks ja ebanormaalseks. Aga kui on sama palju inimesi, kes peavad seda normaalseks – Siis, kas tegelikult ei ole tegemist täiesti mõttetu vaidlusega?
Umbes, et mina ütlen nõme ja sina ütled lahe. Kellel õigus? Sa tood väiteid “spordi tippudelt”, kes ütlevad samuti, et nõme – mina toon sarnaseid väited, mis ütlevad et normaalne käitumine.
Mis nüüd saab?
Ja nüüd sõnavabaduse teema ka veel. Sõnavabadus töötab mõlemas suunas. Sa ütled, et keegi on nõme – seega on kellegil õigus öelda, et sa oled nõme.
Sa üritad selgitada, et sinu väide ei ole lihtsalt solvav, kuna sa sõimasid nõmedaks inimest, kes sinu arvates ongi nõme(ja sind toetavad paljud) – seega pole sinu arust tegu lihtlabase solvanguga.
Kõik kena ja tore, aga kuna väga suur hulk inimestest peavad tema käitumist normaalseks siis sinu väide, et ta on nõme ei saa olla ainuõige ja seega on tegemist solvanguga mis ei ole üldsegi väga tore asi. Ning eesti seadused tõesti sellist käitumist ei toeta, isegi mitte internetis.
Niiet… jõuame tagasi Kirbu väite juurde, et
Even if you win, you’re still retarded.
Ning internetis olen ma selles ise täpselt samapalju süüdi kui paljud teisedki. Vaielda on lihtsalt niivõrd lõbus kuna sa võid piisavalt pika mõtlemise jooksul leida vastuargumente mistahes väidetele.
Anna mulle aega ja ma tõestan sulle, et 2+2=5
Kogu see vaidlus oleks pidanud lõppema nii:
FrodoB: Bolt’s a dumb monkey
Kirp2: Well, I think he’s normal
FrodoB: I’m just sayin’
Kirp2: Fair enough, see ya…
FrodoB: Have a nice day!
Archangel
MemberOioi… see jooksu asi paneks küll muretsema… 110 kg või mitte…Käisin Politseikooli katsetel, seal 1500m samuti vaja joosta. Ise andsin samuti oma 105kg kehakaalu juures enne lõppu alla, kui nägin, et niikuinii enam punktikohale ei tule.
Kolm 500m ringi, murul – samal ajal sadas padukat.
Peab tunnistama, et veidi mark on olla suur ja tugev aga joosta ei jõua. Nüüd olen ikka väljas sörkimas käima hakanud. Praeguse seisuga isegi jookseks punktikohale juba ära. Kuid niisama jõusaalist ilma eelneva jooksukogemusteta rajale minna oli ikka päris karm.
Enamik teisi kandidaate muidugi keskkoolist tulnud ja jooksudega vähemalt osaliselt harjunud. Või siis sõjaväepoisid, kes samuti vabalt ära tegid.
Kui kedagi huvitab siis max. punktid sai 5.30 ajaga. Ja viimane punktikoht oli vist 7.30.
Aga koolis olen sees. Oleks jooksu kinni pannud siis oleks kandidaatide top 3-s. Hetkel kõige kõrgem pingerea koht kõige kesistema kehaliste tulemustega.(ehk siis minust eestpool on ainult kõrgemate kehaliste punktidega tüübid ja paar nn. geeniust ja vestlusspetsi.)
Aga artikli kohta. Väga lahe. Tehke ikka uuesti tõesti. Kõik noored ja vanad kulturistid kokku ja minek.
Ise soovitaks isegi sebida mõne professionaalse mehe ka kohale. Kas siis mõni vana erru läinud tüüp või praegune võistleja. Väga lahe oleks näha, kuidas juba vana mees Erki Nool teeks lihamägedele külma kehaga pähe
“>Archangel
MemberIga päev oma liitri või rohkem joon ära. Ostan ühe 2,5l pudeli ja tavaliselt 2-ks päevaks jätkub.
Ei kujuta ettegi, kui peaks kraanivett sisse lahmima. Teed ei viitsi ka nüüd kogu aeg teha ja igasugu muud joogid on veelgi kallimad.
Archangel
Member40×0,5= 20 liitrit. Kui on mingi lahja 4,2% õlu, siis selles 20 liitris sisaldub 840 ml absoluut-alkoholi, mis omakorda võrdub 2,1 liitri viinaga. Kas suudaksid 2,1 liitrit viina ära juua 6 tunniga, niimoodi et ei oksenda ja ikka suudad veel pudelit tõsta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ise ei ole mingeid hirmsaid koguseid lühikese aja jooksul joonud, ükskord sõbraga kast õlut (20 tk) kahepeale õhtu jooksul meenub.
Arvatavasti ei jõua mitte ükski tavamõõtu ja kaalu inimene 6 tunni jooksul 2,1l viina ära juua. Olgu ta nii tegija kui tahes ja ilm väljas nii ilus ja soe kui tahes.
Peale ühte 0,5-st pudelit on teil enamikel sussid terveks päevaks püsti. Mõni kõvem äkki pigistab 1l ära juua ning kuidagi veel päeva püsti seistes õhtusse veeretada. Aga ma tahaks nii kõva venda näha, kes lausa 2,1L sisse kaanib ja juttu räägib.
Ning, kui kedagi huvitab siis mistahes füüsilise asja tegemine kiirendab tunduvalt kainemaks saamist.
Seega, kui te nüüd ütlete, et jõite kasti õlle ära 6 tunnise võrkpalli mängu jooksul siis ma usun teid.
Mythbusters isegi uurisid, mis asi teeb kiireimini kainemaks. Tuleb välja, et 2 asja. Piki vahtimist saamine ning füüsiline aktiivsus. Vastu nägemist saamine arvatavasti selle pärast, et kiirendab pulssi ja tõstab erinevate hormoonide vallandumist ja kokkuvõttes alkohol veres kiiremini välja ja surutakse olemasolev alla.
Sport ka loogiliste asjade pärast. Ikka veri kiiremini käima ning erinevad hormoonid ja ensüümid kehas käiku.
Toolil istudes ja netis surfates oleks enamikel peale esimest 6 packi juba silm udune.
Archangel
MemberAh sõitke ka seenele oma kümnete ja kümnete pudelitega. Suures kuumuses ma usun, et tõesti mõni vägilane keerab terve kasti 6 tunniga sisse aga rohkem? Ei usu.
Mul ka üks tubli õllelembeline sõber. Eluaeg tina pannud. Supervormis(6 pack väljas ja mitme kordne maadlusmeister juunioride hulgas). Tüüp alustab hommikut õlle või kahega ning lõpetab samuti. Päeval läheb ca. pool kasti kui nn. “kerge päev” on. Kui väljas pidu siis ikka jubedalt kulistab.
Kord lasime 3 tunniga kumbki 9 õlut ja siis oli juhe juba nii koos et vähe polnud. Ta alustas 3 õllese edumaaga ning õhtul libistas veel mõned aga näha oli, et isegi temal võttis pildi suhtkoht eest ära. Niiet võibolla saaks ta 1 kastiga hakkama aga suht max isegi temasugusele kõrile. Muidugi eks ta kaalub ka oma 74kg(lühike mees) aga jah… Ise olen 105kg ja 6 tunniga kasti ärajoomisest võin ainult unistada ning ma ei ole ka mingi esmakordne jooja.
Ei taha uskuda, et see Hiiglane 119 pudelit ära jõi. Olge normaalsed. Iga 3 minuti tagant pudel? Nii 6 tundi jutti? Mis ta käis kusel pudel suul ja lihtsalt lasi järjest?
Ma olen ka “võistlusi” korraldanud. Jääkülma õlle joomine aja peale. No proovi ikka jääkülma kaseeritud jooki kiiresti juua suurtes kogustes. Suhteliselt keeruline.
Tundub selline tavaline ülespuhutud jutt, et Freakist saaks veel suurem Freak.
Archangel
MemberKurat , sai uus treeningkava võetud ning väga väga rahul olen . Tõstsin ka raskusi ja kõik on väga super , ainuke probleem on söömine , liccalt ei suuda süüa . Isegi hommikul ei lähe midagi alla , lõunas paar saiakest ja õuna vms ning õhtul söön vb mingi pool kaussi suppi ja paar võileiba , aga rohkem ei lähe ..Siis pole kasvu erilist loota…
Kui sul on pikemat aega olnud sama kehakaal siis tuleb niiöelda tõkkest kõigepealt üle saada. Inimkehal on harjumus hoida stabiilset kaalu. Kui sul see kaal juba kord paika on loksunud siis tuleb suhteliselt agressiivselt toituda, et kaalumuutus käima saada.
Lihtne lahendus on muidugi valgusheiki juua nt. enne ja peale trenni ning enne magamaminekut. Kuid see hakkab rahakoti pihta tavaliselt.
Olen nii teinud, et enne trenni lihtsalt veidi süsikaid energiaks nii kuskil 1h enne. Siis peale trenni sheik mahla või veega ning enne magamaminekut sheik piimaga. Peale trenni läheb igasugu joodav kraam mühinal alla ning enne magaminekut ei ole mingi probleem külm kakao sisse keerata(Shok. maitsega HT-R+piim).
Muidu on jah, et päevas võin 1kg liha süüa aga see on suhtkoht piir ja raha läheb samuti jubedalt sellise asja peale.
Kui veidikene toitumist sättida siis ei ole hullu midagi. Võibolla natukene peab end sundima aga mis see veidi sundimist on tulemuste kõrval.
-
AutorPostitused