Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberMure siis selline, et hakkasin käima trennis ja olen seda teinud juba 2 kuud järjepidevalt ja keskmiselt 3-4 korda nädalas. Rühmatreeninguteks on shaping (peamine) ja kord nädalas mingi tantsuline trenn. Kaalun 51 kg ja olen 165 cm pikk. Eesmärgiks on peamiselt siis keha trimmi. fookuses on peamiselt kõht – tahaks et see nahk tagasi tõmbuks. Lihased on seal all juba tuntavad, nagu igal pool mujalgi. Ainult kõhul on 1,5 cm rasvakuge naha ja lihaste vahel. Samuti on nahk veidi lõtv. Toiduga olen siiani korralikult ümber käinud. 2 h enne ja 3 h pärast trenni ei söö. Aga sellel nädalal olen küll paha-paha olnud. Mul käivad hirmsad neeldu rasvase sealiha järele. Nuta või naera, aga tahaks soolast ahjusküpsetatud läbikasvanud ribi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eile ja täna sõin 2 h peale trenni siis 2 ahjukartulit ja 30 gr läbikasvanud soolapeekonit Kella 15 paiku. Nüüd ei jõua ära kahetseda. Kas selline asi on vahel lubatud? Mitu nädalat ma nüüd trenni peaks tegema, et sellest pekist, mis otse tagumikku kukkus lahti saaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Esimene asi mis sa tegema pead on enda tagasitoomine reaalsusesse. Selle kirjutise põhjal ütleksin sulle, et unusta ära kõik mis sa toitumisest kunagi kuulnud oled, sest tundub, et sa oled kõigest valesti aru saanud.
2h enne trenni mitte söömist on veel kuidagi arusaadav – kui kõht tühjaks ei lähe trenni ajal siis las see olla. Aga peale trenni ei söö? Naljakas. Peale trenni ma lasen ikka selline toidukuhja endal kurgust alla, et vats valutab. Kohe peale trenni sheik ning koju jõudes korralik lihaga toit. Trenni eesmärk on ikkagist lihaseid kurnata ning üldjuhul on trennist vähe kasu, kui sa ei söö, sest ega need lihased sul õhust taastu.
Igasugu isud toitude järgi on enamasti tingitud just sellest, et piirad oma söömist liiga palju. Ma kujutan ette, et kui ma endale iga päev ütleks, et ei tohi mingit asja süüa siis varem või hiljem läheks isu selle asja peale nii suureks, et hakkaks tõesti segama.
Ma ei hakka sulle siin megatäpselt kõike lahti seletama – soovitan sul hankida toitumiskava või siis vähemalt veeda mitu päeva siin foorumites tuhnides. Saad kõvasti targemaks ning lõpuks saad isegi aru, et vormi saamine ei ole mingi hirmraske ülesanne. Enamikel inimestel on lihtsalt nii vale arusaamine nii trennist, kui ka toitumisest, et nad teevad asja enda jaoks liiga raskeks.
Mõned faktid sulle – sa võid isegi õuntest end paksuks süüa, kui ei tea mida teed. Samas võib toitumisega kursis olev inimene päev otsa ainult burgereid õgida ja samas rahulikult sixpackiga ringi kõndida. Teadmistes peitub jõud – uuri ja avasta.
Edu!
detsember 9, 2009 at 5:10 p.l. in reply to: MIS JUHTUB KUI TRENNI EI TEE JA KASUTAN TOIDULISANDEID JNE? #241055Archangel
Membermis juhtub kui ma aint kreatiini või proteiini kasutan ja trenni ei tee? võtan kaalust juurde? kõht tuleb ette?Eks oleneb mis su senine kaloraaz on olnud. Kujutan ette, et keskmise menüüga eesti mehele see midagi halba ei tee, pigem head. Kreatiin arvatavasti natuke jõudu annab ning valk aitab kindlasti säilitada mis iganes lihaseid sul juba olemas on.
Parem ikka kui ainult kartuleid süüa. Samas rahakott läheb kindlasti õhukeseks.
Aga ütleme nii, et kui sa just väga rikas ei ole, siis pole sellel tegevusel mitte mingit mõtet. Pm heal juhul aeglustad oma füüsilise vormi kehvenemist kui oled istuva eluviisiga.
Archangel
MemberMis su linnukesel siis 400 meetri aeg on? Alla 13 sekundi?Ma arvan, et sa mõtlesidki kiirendust, sest ringrada ei kannata ju USA vanarauaga üldse sõita.
OT – Jah. 1994 Firebird Formula on stock seades võimeline kuival kiirendusrajal sõitma 400m kuskil 12.5s. Manuaaliga vast kiiremini profi käes, ise oman automaati, sest eesti liikluses linnamehena ei talu ummikutes kangi vägistamist.
Archangel
Memberkeegi viitsib pikemalt seletada kuidas tattoo tegemine käib,kui viitsite ega ei pea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,aga kas mõned vistrikud segavad ka tatoo koha tegemist või see pohh??Pm kui juba kõik valmis, koht ja tegjija olemas ning protseduur hakkab siis tegija enamasti paneb paika mustandi. Ehk ta kas joonistab käega või kui pilt on varem valmis valitud siis on teinud juba kleebitava mustandi. Jätab kena jälje mida tatoveerija siis järgi teeb. Nii pole kartust, et midagi valesti läheb. Samuti annab see võimalusi inimesel näha milline tattoo välja võiks näha enne kui üldse midagi tehtud.
Rudolf vähemalt tegi nii ja siis tegi fotokaga seljast pilti ja näitas ning pikalt uuris, kas koht on õige või vaja veidi siia-sinna nihutada. Jälg tuleb veega maha seega mitu korda tõstin ja liigutasin seda.
Tegemine ise päris pikk protsess – minu oma võttis ca. 2h aega. Väike kohvipaus sisse arvestatud. Siin tõeliselt suured tattood on ikka päevade küsimus. Vahest saab tattooveerijal enne jõud otsa kui inimesel. Mõned suudavad isegi magama jääda.
Eks ta veidi valus ole, olenevalt kuhu teha lased ja kuidas su enda valulävi on. Tegemist on siis mehaanilise nõelaga.
Kümneid sügavaid nõelatorkeid sekundis. Naha sügavamate kihtideni välja. Õige tatoveerija kindlasti pidevalt puhastab haava ning eemaldab tekkinud vere. Mõnel tuleb seda korralikult mõnel vähem.
Peale tegemist ei tundu aga tegelikult on tegemist lahtise haavaga. Peale tegemist näeb minu meelest tattoo kõige ilusab välja kuna tint on otse näha ja täiesti selge. Pärast kasvab ikkagist uus nahakiht peale ja asi muutub nõksa udusemaks.
Kuskil paari päevaga kasvab haav kinni ja siis moodustub tindivärvi koorik tattoo peale. Siit ka kõige suurem probleem. Metsik sügelus enamikel inimestel. Samas ei tohi koorikut kratsida kuna koorik on veel naha küles liiga kõvasti kinni ja võib alumised nahakihid kaasa tõmmata ja koos sellega ka tindi.
Päevas mitu korda määrid spetsiaalse kreemiga mida tatoveerija enamasti annab kaasa ning kui hooldad korralikult siis läheb kõik kenasti.
Jõusaali ei soovitata minna kuna korralikult treeniv inimene ikkagist higistab ning see suurendab infektsiooni riski.
Sellepärast soovitatakse tattood pigem õhu käest hoida, kui riiete all. Ja üldiselt teha talvel kuna siis higistatakse vähem.
Rohkem nagu ei olegi. Enamik tatoveerijaid teevad tattoo peale paranemist üle, et korrigeerida võimalikud vead. Rudolf vähemalt teeb tasuta ühe korra. Ise enda oma pole teinud, sest ei näe vajadust. Võibolla mõne aja pärast.
Vinnidega niimoodi, et otseselt ei sega tegemist kuna nõel läheb päris sügavale. Samas oleneb vinnist. Endal selja peal üks oli, mis oli õnnetult päris sügav ja tiris tüki tindist välja(mitu kuud peale tegemist siis). Õnneks siiski väga väikse tüki mida näha kaugelt ei ole.
Archangel
MemberOT5,7l ja ainult 240kw, tegu siis miski vanemakooli LT1 mootoriga pakun? Kahjuks ameeriklased ei oska väga jõudu mootorist välja võtta, kulu laes ja jõud madal. Samas on piisavalt bolt-on’e, millega saab natuke järgi aidata ja seda mõistliku hinnaga:-P
/OT
Meie liikluses on ka puudu selline lihtne viisakus, mis näiteks Lätis on olemas, ehk siis kes liigub kaherealisel teel aeglasemalt, see tõmbab võimalikult teeserva, et saaks teha nn. kolmanda rea ja ta ei takistaks. Poolas seevastu tehakse kolmas rida suvalises kohas ja meelevaldselt, seepärast ka seal roadkillide arv meeletu (miskid märgid magistraalidel, kus viimase 2a jooksul kilomeetrisel lõigul üle 5 surmaga lõppenud õnnetuse vms ja neid märke on kõik kohad täis, lisaks ristid teede ääres, päris masendav). Meie liiklus on Poolaga võrreldes viimasepeal, mis aga ei tähenda, et muude riikidega võrreldes areneda ei oleks kuhugi…
Jep, 1994 firebird. Aga ära ameerika mootoreid maha tee midag. Vääne on kõva. Uus mustang saaks minu omalt lutti, samuti enamik 100kw võimsamaid bemme. Saksa mootorid on võimsad aga enamasi litraaž väike seega kohalt minek kannatab veidi.
See kolme rea värk on jah päris hea võte. Ise teen samamoodi. Kui ikka tagant tuleb mingi hull siis mis ma ikka teda takistan. Tõmban nii äärde kui annab ja las ta paneb siis mööda. Säästab ka endal närve – vastik kui keegi koguaeg tagastanges kinni istub aga mööda minna ei oska.
Kihutamine on jah selline kaasasündinud omadus olen tähele pannud. No mind ei pane ühestki otsast LE-d pidevalt rikkuma. See, kui ma teen ilusa ilmaga 6-st autost möödasõidu ei ole veel kihutamine. 10-kesi paari rekka taga passimine on päris suur ajakaotus ning tavavõimalustega möödasõit on välistatud ja isegi proovimine jube ohtlik.
+10km/h on tavaline ja ei muutu sellest midagi. Kui sul läheb auto 100km/h käest ära siis oleks arvatavasti ka 90km/h käest ära läinud. Enamik õnnetusi on pigem hoopis lollimatel põhjustel kui lihtne kiirus. Kellel hajub tähelepanu, kes proovib vales kohe mööda minna, kes satub libedale kohale, loom tuli ette, auto mehaaniline viga, ei osata õigesti kiirendada, eesolev auto tekitas olukorra, vastutulev auto on süüdi…
Jah vahest tõesti juhtub, et see lisakiirus on saatuslik – kuid mina kahtlen tõsiselt, et keegi oma harjumusi muutma hakkab.
Moraali võimegi jääda lugema, aga mitte kellegil ei ole põhjust seda juttu kuulata enne kui on ise läbi elanud. Kõik need numbrid, statistika ja teiste inimeste õnnetused tunduvad lihtsalt ebareaalsed ning meid mitte mõjutavad.
Ise olen avariides olnud küll ja vead olid lihtsad. Sõber mõtles, et veidi vajutab aga eesolev kurv oli järsk – kiirust nii väga ei ületanudki aga lihtsalt ei osanud arvestada kohaga. Ise panin matsu kuna libedaga läks tagaosa käest ja ega ma seda enam kätte ei saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberSellepärast ongi seljale hea teha.
Proovi sa ennast sealt kohast sügada. Kreemitada oli ka muidugi päris raske aga kuidagi sa hakkama. Siis kui koorik juba korralikult peal siis sügeles nagu vana kurat. Andis ikka magada….
Archangel
MemberAmeerikas ületati keskmist kiirust maanteel 50+ km/h ja mitte kedagi ei võetud maha. Uurisin politseiniku käest ja ta ütles, et nii ongi. Et tema ei viitsi ka kedagi vahele võtta.
Sõitsime siis kiirusega 165 km/h ja meist sõideti kogu aeg mööda. Samas oli sirget teed oma 600km ka…
Ise sõidan siht õige kiirusega aga vahest lööb ikka närvi mustaks küll, kui minu ees venivad 3 rekkat ja 4 autot kiirusega 75 km/h. Õnneks on mul seda autot ka ikka antud. 5,7L 240kw. Korra lapats põhja ja hurraaga kõigist mööda. Kiirus tavaliselt korraks sinna 200 lähedale. Sellises olukorras on ohutum kiiresti sõita.
Minu ohutu liiklemine iseenesest on rohkem selle pärast, et auto on liiga võimas, et siin julgustükke tegema hakata. Tean väga hästi oma juhioskuste piire ja ei hakka üritamagi kuskil kurvis kangelast mängida,
Archangel
MemberÜldiselt kõik oskavad tattoosid hästi teha(salongid) kui just pole erakordselt keeruline tattoo, hind on peamine mille järgi kohta valida.No ma olen ikka näinud inimestel selliseid tattoo’sid et tule jumal appi. Mis asi on täpselt salong? Kas mingi suvaline keldritoas askeldav tuba on ka salong?
Ega need tipptegijate kohad nüüd päris tänaval silma ei hakka – targem uurib ammu enne tegija välja, kui kohta ennast otsima asub. Päris nii ei ole, et salong lahe ja tattoveerija näeb ka suht ok välja, et davai ronin sinna… Ise passisin ikka tundide kaupu erinevaid pilte ja lugesin kommentaare enne kui otsustasin kuhu minna. Siiski suhteliselt tähtis otsus.
Mis on kõige hämmastavam on see, et enamik inimesi ei teagi üldse milline korralik tattoo välja näeb.

Vasakul siis mingi suvalise tüübi poolt tehtud bullshit ja paremal Rudolfi poolt parandatuna. Kõige hullem on see, et paljud jäävadki selle vasakpoolsega rahule.
Selline siis minu oma:
detsember 6, 2009 at 3:59 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #240227Archangel
MemberLöögitugevusest on ikka siis kasu, kui pihta ka saab. Aga tema suuruse ja kaalu juures ei tasu eriti lootagi, et ta seal matil jooksma ja hüppama hakkab. See oleks ilmselgelt mõttetu väsitamine. Suurem tõenäosus võita on tal pöörata suuremat tähelepanu vastase liikumisele ning teha õigel ajal korralik vastulöök. Kui ta palju hüppab ja vehib siis on teise roundi lõpuks rihm tal maas ja siis on juba hilja hakata õiget auku vastase kaitses otsima. Pealegi kahtlen, kas ta suudab adekvaatselt üldse ennast kaitsta. Kui ta palju vehib siis saab oma paugud sisse ja korras.
Löögitugevus kõigub erinevatel inimestel päris palju. Minu treener kes on oma 172cm ja mingi 65kg lajatab selliseid pauke, et kaks korda suuremad mehed ajasid kohe varbad taeva poole. Samas normaalses vormis trennikaaslane pikkusega 192 ja 110kg jäi omajagu löögitugevusega maha.
Ning nagu mu treener ütles: pole mingit vahet kui suur sa oled, kui löögi otse sisse saad. Ole või 3 meetrit pikk ja 300kg. Kui ikka pauk otse silma alla või vastu lõugu tuleb ja sa õigel ajal reageerida ei jõua siis on enam kui tõenäoline, et paned pildi tasku.
Ise olen 185 ja 105kg ning pean ütlema, et päris kiiresti tõmbas üks korralik madistamine rihmaks. Treener ütles mulle kohe alguses, et ära üritagi ringi tatsata ega hüpelda. Tammu rahulikult ringi, hoia silmad vastasel – kaitse ennast ning leia õige koht ja aeg millale korralik pauk lajatada. Vehkides ei ole lootustki.
Archangel
MemberMees, kes naisega ülbitsema hakkab; või veel enam, paneb naisele käe külge, ei ole mitte mees vaid sõnnik
Archangel
MemberNii, ja sa tahad väita, et sinu kontroll ei olnud tookord läbi viidud reeglitepäraselt? See, kui sa ilma arstitõendita kohale ilmusid? Kas kuskil on reegel, et arstitõendeid võib esitada millal iganes ja sinu tõendit ei võetud hiljem vastu – rikuti reegleid?Ja neid arstitõendeid on võimalik igasuguseid oma arsti käest saada, kui väga vaja on.
Sry, et vahele segan, kuid kui õigesti mäletan siis Marek on 3 korda nö. vahele jäänud ja 1 kord tühistati tagantjärgi, kui arstitõend ära esitatud sai. See esmane vahelejäämine pole arstitõendiga üldse seotud.
Esimene vahelejäämine on jah Marek’i sõnul kehva dopingukontrolli tõttu, kus reegleid ei jälgitud ning mingisugune kahtlane teema kardinate taga käis. Kujutan tõesti ette, kui lähed proovi andma ning igasugu turvameetmed on kesised. Lõppkokkuvõttes ei saa kindel olla kuhu su proov üldse läheb ja kelle käest enne läbi käib.
Mareki jutu järgi olevat kõikidele meestele vaba voli ringi kolada antud. Täiesti võimalik, et keegi neist “komistas” Marek’i proovi otsa ning otsustas sinna midagi kasulikku lisada…
Archangel
MemberUsun, et löön keskmise tulemuse üle. Osaliselt vähemalt.
Nädalas oma 10pdl õlut, kui pole plaanis pidusid. Pidude korral võib vabalt kahekordistada. No ütleme 50pdl kuus – vahest tuleb pidudevabasid nädalaid ikka ette ja vahest lihtsalt nädal paar kaine.
Seega siis aastas 600pdl õlut. 30l puhast alkoholi. Normaalne.
Viina võtan minimaalselt. Kangem kraam püsib sees ainult läbi teiste meediumite. Puhtalt mitte.
Ei ütleks, et tervis kuskilt otsast kannataks. Trenni saab tehtud, lihaseid on. Hea sõbraga paar õlle iga õhtu võtta peale tööd või niisama lõõgastudes on igati mõnus. Eks sellised teemad kipuvad ikka lõpuks minema karsklased vs mittekarsklased. Enda poolt ütleks lihtsalt niipalju, et ei kujutaks elu ette täiskarsklasena – tundub selline jube enese piiramine.
Archangel
MemberKas tõesti oli olukord nii lootusetu, et kui pääsen kontrollist, siis on kõik hästi ja kui ei pääse, siis olgu see jumala soov. Kui sa tahakid “maailma parandada”, siis selline käitumine tekitab just vastupidise reaktsiooni. Ma ei läheks ealesti vargile sellepärast, et niikuinii kõik varastavad, kõik ju sõidavad punase tule ajal üle ristmiku, ma siis sõidan kaa…. Mul on võimalus valida mõni teine tee, kuidas rikkaks/ilusaks/edukaks saada. Iga probleemi lahendamine saab ikka alguse inimesest endast. Kasutagem siis seda võimalust, ega halamine ei aita ju.On üks tiibeti vanasõna: Pole ju põhjust muretseda asjade pärast, mida sa ei saa muuta, ning nende asjade pärast, mida sa saab muuta, pole vaja üldse muretseda.
Samamoodi öeldakse, et JA EGA MUUTUSKI TULEMATA JÄÄ, KUI ME TEEME ÕIGEID ASJU JA MEIL JAGUB PIISAVALT KANNATUST!
Ma ei ole kindel, kas suutsin kedagi sarnaselt endaga mõtlema panna, kuid vähemalt andsin ma omaltpoolt panuse ning mul jätkub ka piisavalt kannatust, et asjadesse, mis praegu väga segased, selgust saada.
Parimat
Silver
Probleem on ju ikkagist selles, et kulturismi maastikul sinu toredad näited ei tööta. Vormista neid kuidas tahad.
Sa võid proovida igasugu imetrikke aga inimese keha lihtsalt seab piirid. Ja kokkuvõttes oledki punktis, kus sul on valida, kas spordiga lõpparve tegemise, dopingu kasutamise või siis igavesti keskpäraseks jäämise vahel. Selline fanaatik nagu Marek ei suuda ju spordi tegemist lõpetada ning tema vanuses ja spordi peale kulutatud aega ning raha arvestades on naiivne mõelda, et talle täiesti sobiks iga aasta mitu korda tulemusteta lavalaudu kulutada.
Täiesti usun, et maailma on võimalik parandada oma tegudega. Samas on lapsik paluda seda meestelt, kes oma terve elu on teinud asja ühtemoodi ning muutmine ei tooks neile reaalse ajaperioodi jooksul mitte kõige vähematki kasu. Umbes, et Marek mis sa jamasid dopinguga – oleksid puhas poiss olnud siis oleksid saanud veel aastaid jätkata ning tuua eestile ning iseendale keskpäraseid tulemusi. Aga savi see, tunne uhkust, et propageerid puhast sporti.
Tõsiselt loodan, et võimalikult palju siinse teema fakte jõuaks uuemale generatsioonile kohale. Ei ole see vanahärrade huvides, et noored poisid spordist eemale hoiaksid aga samas on uskumatult julm neile paljudele näkku valetada ja öelda, et puhtalt võisteldes oled õige mees ning jõuad tippu. Ning siis kui poisid lõpuks jõuavad arusaamisele, et pole maailm nii roosiline midagi – siis hakatakse kaudselt neile seletama dopinguvõimalustest.
Seda teemat minu meelest lõpetada ei ole mõtet. Siit õpib nii mõndagi.
Archangel
MemberOlge nüüd normaalsed… mida see Ott siia enam ronib.
Arvestades seda kui palju siinset teksti ajakirjandusse jõuab peaks Ott olema puhta loll, kui siin nüüd sõna võtma hakkaks. Ainuke asi, mis tal öelda oleks on see, et ta pole kunagi midagi kasutanud ja ei kavatse ka.
Seda on ta juba ennegi öelnud ning teid selline vastus ju ei rahulda.
Kui Ott ka kunagi midagi rämedalt pannud on ja müünud siis miks kuradi pärast peaks ta enda elu ära rikkuma sellest rääkides? Et mingitele noortele foorumikukkedele vastu tulla?
Tal on valida, kas saada olematut respecti mingitelt suvaliselt foorumi inimestelt ja kaotada jumal teab mida, kui kogu teema ajakirjandusse jõuab – või siis olla kuss ja lasta elul edasi minna nii nagu on.
Enamikke siinseid võistlevaid kulturiste teab Ott niikuinii isiklikult ja pole tal mingit põhjust eraelu tuua interneti avarustesse. Küsige oma küsimusi temalt näost näkku.
Marek, võin ainult ette kujutada, kui vihane sa Oti peale oled aga tõesti väike võimalus, et ta siia ennast kaitsma tuleb. Kõige õigem oleks sul lihtsalt temaga kokku saada ja asi nagu tõelised mehed ära arveldada(minu poolest löö või nokki, mul kama). Internetis vaidlemine on noorte poiste teema. Sina oled küll viimane inimene, keda ma ette kujutaks interneti foorumis tuliselt sõna võtmas, kuid kes päriselus oleks argpüks.
Lihtsalt on minu mõte selline, et kui inimene on elus midagi saavutanud – olgu see mistahes vahenditega – siis põhjusi, miks ta peaks sellest kõigest loobuma, et rahuldada võhivõõraid inimesi, on ikka väga vähe. Minu mõttemaailm on juba arvatavasti päris rikutud, kuid sellegi poolest – olles ambitsioonikas ning realist : kui ma näiteks 10 aastat tagasi oleksin saanud teenimata ametikõrgenduse sõbra arvelt… tänu millele on minu elu suurepärane… siis kas ma oleksin nõus kõigest sellest loobuma, kuna hunnik võhivõõraid inimesi(ja mõned sõbrad) loevad mulle moraali? Isiklikult mitte.
Võibolla enamik teist käituks teisiti.
Igal juhul siit teemast on kõigil midagi õppida. Soovitan teemaga esmaskokkupuutujatel iga postitus läbi lugeda. Saavad nii mõnedki küsimused vastatud ja illusioonid purustatud.
Archangel
MemberNojah aga näiteks fitnessi poes müügil oleval Proteiin no1 sisaldab metaani, mida pole samuti märgitud pakendileJa kust kohast selline info?
Üks eesti populaarsemaid ja odavamaid valgupulbreid on paksult metaani täis? Huvitav mida kõik internetist teada ei saa…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused