Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberKui minu keha rasva sisaldus protsent on 16%, siis kui madalale on seda võimalik langetada, kui 2kuud käia jooksmas iga argipäev hommikuti (u. 5 km) ja toituda vaid valitud toitudest mis sisaldavad minimaalselt rasva. Vb keegi oskab öelda kasvõi ligikaudu kas sellise lühikese ajaga saab midagi saavutada ja kui suur u. võiks siis selle 2 kuu pärast olla rasva % ??Esiteks, et rasva kaotada pead sa seda ka sööma. Toitumise ABC.
Suurim muutus, mis sa teha saad on toitumise korrastamine. Sellisel juhul see igahommikune 5km võib 2 kuu jooksul päris korralikult su välimust muuta.
Ise-asi kas sa seda tahad teha. 16% on minu arust suht normaalne tase. Oleneb, mis su muud näitajad on – ma pigem prooviks lihasmassi kasvatada, mitte end veel väiksemaks teha.
Igastähes mida iganes sa ka teha ei otsusta on sul seda üksi väga raske saavutada. Nagu näha ei tea sa toitumisest suurt midagi. Sul on treeneri abi vaja, siin foorumis pead sa ikka päris pikalt lugema ja õppima enne kui suudad ise endale vastavaid kavasid teha.
Aga Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
Memberimo , pigem rahvas võrdleb seda hinda ,mida eraisikud ja konkurendid pakuvad Fitshopi hindadega ning mõistab et “konkurendid” ja eraisikud pakuvad 20-50% soodsamalt tooteid, rahvast võib tõesti juurde tulla , aga kas ka selle läbi kalliste toodete läbimüük suureneb?Aga asi on selles, et eraisikute müük on nii väike, et see isegi ei maini märkimist. Hea kui kuus paar inimest siin reaalselt oma toidulisandeid müüvad mida enam ei kasuta.
Probleem ongi niisama “trossidel”, kes arvavad, et on täiesti normaalne siia lehele tulla ja oma äri lihtsalt lambist püsti panna. Tellivad välismaalt soodsalt lisandeid ning kukuvad valetama, et on tavalised inimesed, kel on avamata purgid kodus millest võiks lahti saada.
See on viimase aja trend, et asi nii suureks on paisunud. Viimased 5a pole seda eriti täheldanud.
Archangel
MemberVõtke hinnavaatlusest eeskuju.
Tehke oma süsteem, et kasutaja saab oma konto ühendada kehtiva ID-kaardiga. Sel juhul on isiku identiteet teada. Ning müügi foorumisse võikski lubada teemasid teha ainult neil, kes on end ID kaardiga tuvastanud. See praktiliselt välistab uute kasutajate tegemised. Kui mõni hakkabki sõprade ID kaartidega end registreerima ja kogu aeg sama IP alt siis on asi juba nii kahtlane, et saatke kõigi asjaosaliste nimed Politseisse. Las need uurivad identiteedi vargust ja valedokumendi kasutamist, mis on seadusega keelatud.
Pole see Ost-Müük alajaotus nüüd nii vajalik veebilehe jaoks, et peaks lubama kõigil seal piiramatult postitusi teha ja rämpsu müüa. Selleks on olemas Osta.ee ja muud vastavad kohad.
Ma ei usu mitte kunagi, et selliseid juhtumeid rohkem kui paar tükki kuus on, kus keegi ostab toidulisandi ja absoluutselt ei soovi seda tarbida ning ta ei suuda leida ühtegi inimest oma tutvusringkonnast, kes ära ostaks.
Archangel
MemberIga päev ei ole tõesti mõtet teha. Seljalihas on igavene suur pirakas ning kui sa ta korralikult läbu kurnad siis taastub ta vähemalt ühe päeva. Soovitaks pigem kaks päeva puhata lasta peale väga rasket trenni. Paljud puhkavad isegi kauem.
Alusta sellest, et tee pealthaardes väga rahulikus ning kontrollitud liigutustega nii mitu kordust kui jõuad. Ära kiigu ning ära jõnksuta – sest muidu ei saa selg õiget koormust.
Kui leiad oma maksimumi siis saad paika panna ka juba esialgse plaani, kuidas tegema hakata.
Soovitan teha püramiidi – tee mõni kordus soenduseks ning siis alusta juba pikemate seeriatega. Ise jõuan oma 102kg raskuse juures teha 12x lõuga. Trenn ise näeb välja aga selline, et teen paar korda soenduseks + venitan ja soendan üldiselt keha. Ning siis teen 5x,6x,7x,8x seeria. Viimase seeria viimane kordus on absoluutne pingutus.
Vaikselt üritan korduste arvu kasvatada. Näiteks peale nädal aega tegemist vaatan kas suudan viimases seerias ühe korduse rohkem teha. Ja nii ta vaikselt areneb.
Kui jõuad juba väga suurte numbriteni nagu 20x siis tasuks mõelda lisaraskuste peale kuna enda keharaskus jääb seljale ilmselgelt väikseks.
Usun, et sügiseks on su selg nähtavalt laiem ja tugevam.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberSageli on lihatükiski liha sisaldus mingi 80%

Neid imeviinreid ostaks küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2010 at 2:46 p.l. in reply to: Segaduses…mida ma teen valesti?millest üldse alustada? #267332Archangel
Membernonii,saingi negatiivset tagasisidet- trenn ei ole kaalu alandamiseks. No kle mis mõtet on mul ainult toitumisega seda asja teha, kui tulemuseks on lotendav nahk ja ribid,natuke peaks midagi veel nagu olema, lihas näiteks või millest ma valesti olen aru saanud? BAV peaks olema mul kuskil 1600 ja natuke peale kcal. Nii nagu enne sõin oli mul päevane söök umbes 900kcal, mida on ilmselgelt vähe. Pealegi tervislik kaalulangetamine tähendab ka trenni,mitte ainult toitumist.Minu miinuseks ongi kogenematus ja teadmatus, kuid hetkel üritangi seda viga parandada. Sõbranna käest küsisin trenni ja toitumiskava kohta, tema tellis need mingi aasta tagasi. Tema väitis mulle tõsimeeli,et kõik käib kella järgi- seega vabandan. Arvasin tõesti, et kella järgi käivad need asjad. Ma ei pinguta ninast verd välja,ei näe sellel suurt mõtet, sest olen näinud mida see inimestega teeb, käin ikka sp, et see teeb tuju paremaks kõvasti ja üldse pärast hea olla.
Trenn ei ole otseselt tõesti kaalu alandamiseks. Pigem on rasvaprotsendi langus ning lihasmassi kasv treeningu eesmärkideks. Ainult sellise mõttega minna, et lähen trenni, et kaalunumber väheneks on vale. Rasvaprotsent peab vähenema. Võid 10kg alla võtta ja sama jube välja näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nende toitumiskavadega on see, et kellajärgi käib tõesti tavainimesele. Kuid kui tellid kava siis seleta täpsemalt ära, milline su elukava on. Treener peaks ikka päris ohmu olema, kui hakkab segast peksma, et kõik peab käima minutipealt iga päev samamoodi muidu vormi ei saa.
Võta mõne treeneriga enne tellimist ühendust. Räägi ja küsi, kas ta on nõus sinusuguse päevakavaga inimesele kava tegema. Nii kõige lihtsam, ega nad ei hammusta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui BAV on 1600kcal ja teed veel trenni ka siis söögi umbes see BAV kogus ära. Kokkuvõttes peaksid olema kergelt negatiivses oma kaloritega ja sealt see rasv ära lähebki.
Toitumise koha pealt veel, et ainult kalorid ei loe suurt sittagi, kui sööd valesid asju. Valku söö korralikult (liha, muna, kala jne), sest ilma valguta lihased ei kasva ega taastu. Kui valku ei ole siis kogu trenn pm. mahavisatud vaev.
Ühesõnaga liiga palju infot sulle siin edastada. Selleks ongi treener
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 27, 2010 at 1:33 p.l. in reply to: Segaduses…mida ma teen valesti?millest üldse alustada? #267328Archangel
MemberNo see on küll veidi rumal jutt, et ei ole mõtet tellida toitumis ega treeningkava kuna ei ole kindlat päevakava.
Hea treener suudab sulle teha korralikud kavad olenemata sellest milline su päev on. Vahet ei ole ju millal sa hommikust või õhtusööki kellaajaliselt sööd. Loevad muud vahekorrad. Millal sööd hommikust peale ärkamist ja millal viimati enne magamaminekut. Samuti enne ja pärast trenni toitumine.
Jumalasta savi, kas trenn toimub hommikul, päeval, õhtul või kasvõi öösel. (ise teen vahest kell 3 öösel trenni). Korrigeerid oma päevast toitumist selle järgi, kuidas päev on.
Ma ärkan üles iga jumala päev erinevalt kella-ajal. Söön hommikust alati erineval ajal, aga alati ca. 30 min peale ärkamist ja toitumine on ka kindel. Sama kõige muuga ka.
Teen trenni alati siis kui tuju on, mitte mingi staatilise kava järgi. Korrigeerin oma toitumist lihtsalt vajadusel. Enne trenni süsikuid, et oleks energiat ning peale trenni samuti + lisaks korraliku valgukogustega toit 45min-1h peale trenni. Jne.
See ei ole optimaalne viis toituda ega trenni teha, kuid kui elurütm on selline siis milleks pead norgu lasta ja alla anda. Tuleb asjale veidi teisiti läheneda ja saab kenasti hakkama.
Kogenenud treenerid on kümneid ja kümneid inimesi õigele teele juhatanud. Tuleb inimene ja no kuidagi ei saa oma eesmärke saavutatud. Küll kirub ühte, küll teist asja. Kuid kokkuvõttes on puudu lihtsalt teadmised ja kogemused. Kui on soov häid tulemusi kiiresti saada siis ei ole muud valikut kui treeneri käest abi küsida.
Üksi pusides võid kokkuvõttes sama tulemuse saada, kuid tunduvalt suurema hulga vaeva ning ajakuluga. Endale meeldib lugeda ja eksperimenteerida ning ise pusida, sest mul ei ole kindlaid ajalisi piiranguid ning olen rahul oma edasiminekutega. Kui ma ei oleks siis oleksin ammu treeneri kava ostnud.
Aga edu igal juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
Member2004 lõpetasin. Koolist ei olnud sooja ega külma. Tundsin siis ja tunnen praegugi, et mingid punktid enamikel juhtudel ei peegelda üldse inimese vaimseid võimeid. Pigem on viitsimise asi, kes viitsib õppida enne eksameid ja kes ei viitsi.
Mina ei viitsinud. Tegin KÕIK eksamid külmalt. Enne eksameid koolitööst viimased paar kuud sujuvalt poppi. Hea, et meeles suutsin pidada millal eksamid üldse toimuvad
Archangel
MemberNii Arnie kui Ronnie jätsid rinnalt surumise juures üldse pöidla kasutamata. Ehk siis lahtine surumine. Väga ohtlik paljude meelest. Kui kang libiseb siis saad piki vahtimist ning suht sahtel puhas kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas on tunnetus nagu omajagu parem, kui olen proovinud.
Eks see selline kahtlane teema ole, et mis see kõige parem lahendus on.
Pole kunagi ise oma käsi küljepealt vaadanud, aga arvatavasti teen nagu Gmaster esimese pildi peal. Ehk kang toetub siiski painutatud randmele. Olen teinud 140kg raskusega ning pole täheldanud, et ranne annaks tunda. Pigem ei jõua käed üleüldiselt raskust taluda.
Archangel
MemberKui 6 aastat tagasi tegin siis polnud veel mingeid selgitusi. Mõnes mõttes tõesti hea, et nüüd on. Vähemalt ei saa teemat täiesti mööda tõlgendada. Sõltub ju milline su enda mõttemaailm on.
Ise tegin kirjandi mingi 1,5h valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – pidin Tartusse kontserdile minema. Heh… tagantjärgi oleks võinud ju vaeva näha. Aga ütleme nii, et mida kauem seda kuradi teksti põrnitsed seda rohkem jookseb juhe kokku.Sellegi poolest sain 66 punkti. Niiet käras küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu siis kõikidele selle aasta kirjutajatele. Saage palju punkte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberTervist!Olen kaalu langetamisega tegelenud septembrist saadik kui kaalusin 100 kilo ringis, pikkust 178cm. Kuskil jaanuari lõpuks alanes kaal 65-66 kilo peale ning on seal püsinud. Trenni ei teinud, tegelesin ainult dieeditamisega. Nüüd on mure nimelt selles, et kõht ikka ees kuigi kaal peaks normis olema. Söön päevas kuskil 1000-1100 kilokalorit ning “junk foodi” jms ei tarvita. Kas mingisugune trenn(jooksmine?) aitaks siin või on mõningane ektra nahk säärase kaalulangetuse normaalne nähtus ?
Sa oled küll nüüd kõike ristivastupidi teinud kui tegelikult soovitatakse.
Sellise perioodi vältel oleks normaalne kaalukaotus olnud ca. 10kg, mitte 35kg – Ja seda koos mahuka treeninguga. Kõht on sul ees selle pärast, et ei ole võimalik kaotada kaalu ainult rasva arvelt, kui sa sunnid oma keha nii kiiresti kaalu alandama. Rasva oled sa kindlasti kaotanud, kuid kahjuks ka väga suures koguses lihasmassi. Sellise kaalukaotusega on küsitav, kas sa oma kehale üldse midagi head oled teinud. Kaalunumber ise-enesest ei tähenda midagi kui välimus ja enesetunne on kehv. Ning lugedes sinu juttu, asi ka nii on.
Nö. ekstra nahk on sellise kiirete kaalulangetuste sümptom ning ajapikku peaks nahk võtma sobiva vormi sinu praegusele kehakaalule.
Sinu praegune kalorite hulk on küll väga väike, isegi mitte-treenivale inimesele. Süües nii vähe kaloreid käitub su keha vastupidiselt sellele kuidas sa tahad. Ta hakkab rasva kinni hoidma, et end elus hoida ning kaalukaotus aeglustub veelgi. Lisaks hakkab keha aina rohkem energiat röövima sinu lihastest, kuna tunneb, et lihaseid sa niikuinii ei kasuta ja seega võib neid hävitada.
Mis lõpptulemus on, on see, et sa võid kaaluda 40kg ja ikka omada pekist kõhtu.
Tundub, et sul ei ole mingeid baasteadmisi toitumisest ega trennist ega sellest kuidas su keha üldse töötab. Võtaks väga palju aega sulle kõike seda läbi interneti seletada. Hangi endale korralik treener, kes sind aitab. Praeguse seisuga teed sa üksi enda kehale ainult kahju…
Archangel
MemberKondi ja lihaste kuju sul muuta ei õnnestu. Ainus mis teha võimalik on korrigeerida rasvaprotsenti ning lihaste suurust. Kuid täiesti võimalik, et sinu eesmärk ei ole saavutatav ühegi naturaalse vahendiga.
Geneetiline kehakuju on meil nagu ta on.
Arvan, et siin peaksid suurte kogemustepagasiga treenerid sõna võtma – palju antud olukorras ette võtta annab.
Archangel
MemberPerearsti saatekirjaga peaks olema Ortopeedi visiit 50kr. Nii kõik räägivad. Seega lase aga käia…
Archangel
MemberÜtleme nii, kui sa hetkel oled mis klassis 10-ndas? Ütlesid, et peale 12-ndat tahad minna ja 3 aastat aega?
Et kõigepealt aja ennast vormi. Vormi tegemise kõrvalt uuri vaikselt sõjaväe kohta. Ning otsus tee siis kui aeg käes. 3 aastat on väga pikk aeg. Selle aja sees jõuad sa oma meelt tuhat korda muuta. Ma olen juba ammu keskkooli lõpetanud ja käinud koolides ning erinevates töökohtades kuid ma ei ole ikka päris selgeks saanud mida ma tahan teha.
Väga tore, kui sõjavägi sind lummab – minugi poolest go for it. Aga ära aja ennast indu täis nende teadmistega mis sul praegu on.
Ise läksin eelmine aasta Politseikooli. Režiim on seal pm täiesti sama, mis sõjaväes. Hommikul vara üles, hommikurivistus ja jooks. Kella 5-ni tunnid ja kehalised treeningud. Praktika jne. Rännakuid ei ole, pigem on tööalane praktika mida sa võid küll see-eest teha metsas näiteks. Mitu korda tegime metsas ja rabas kadunute otsimise praktikat. Ikka raske oli mitu tundi isegi lahjas politseivarustuses palava päikese all soos tampida.
Jätsin kooli pooleli, kuna ei sobinud mulle. Informatsioon mis enamike inimese kõrvu liigub on suhteliselt kauge sellest, mis tegelikult seal toimub. Ning kujutan ette, et Sõjaväega sama asi. Tuleb ikka isiklikult mitmete inimeste käest küsida, mis teema on enne kui õhinasse sattuda kuulujuttude peale.
Mis puudutab vormi saamist siis ei ole vaja väga muretseda kui tahtmist on. 3 aastaga võib teha Metsiku muutuse oma kehaga. Paljud võistlevad juuniorid meie kulturismi maastikul pole veel nii palju kohati treeninud.
Kui suudad end kõigega kurssi viia ning ei löö araks vaid annad parima eesmärkide täitmiseks siis oled sa 3 aasta pärast just selline nagu seal viimasel pildil
MemberSinu probleem on tõesti selles, et oled käinud neli kuud trennis. On uskumatu, kui kiiresti ja odavalt tahetakse tulemusi. Kehaehitamine ei ole putkast burksi ostmine. Mees – Sa tegeled ikka täiesti vale alaga. Ära iialgi enam mine jõusaali, kui Su mõttemaailm selline on (keeleoskusest ma ei räägigi).No sellise jutu peale ei oska midagi kosta.
Kui sa pole 4 kuuga midagi saavutanud, siis arvan, et sina oled see, kes ei tohiks enam jõusaali minna enda aega ja teiste ruumi raiskama. Aastaid treeninud mehed suudavad heade kavadega siin kuu või kahega sentimeetreid siit sealt juurde saada.
Kui sa nüüd väidad, et algaja peaks enne aasta või 2 treenima enne tulemusi siis ole normaalne….
Algsele postitajale: Tahad tulemusi? Osta treening ja toitumiskava. Tee endast praegu pildid ning vean oma organite peale kihla, et korralikult treeneri nõuandeid jälgides oled paari kuuga nähtavalt paremas vormis.
Loeb kvaliteet mitte kvantiteet, see nii treenimise kui toitumise koha pealt.
AutorPostitused