Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberOmast kogemusest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võin öelda, et mannekeeni transport käib (vähemalt kunagi käis) sellises “poosis” nagu endal mugav on. Kui algul korralikult kinni saad, siis pole midagi hullu…
Sõjaväe läbimist vist enam eelnevalt ei nõuta, kuid minu teada ka ei vabastata sellest, nagu mingi aeg (äkki mõni aasta???) tagasi avalikkuses juttu oli. Ehk siis, kui eelnevalt ei lähe, siis lähed peale kooli lõpetamist. Iseasi, kas/kui mõttekas see on…
Eelmine aasta oli vähemalt mannekeeni transportimisel haare selline:
Mannekeene on paigutatud niimoodi, et asetseb jalad ees stardijoonel pikali. Sa alustad selle kõrvale nägu stardijoone suunas. Kui antakse vile siis keerad end ümber, haarad mannekeenist, keerad selle ümber, nii et pea stardijoone poole, siis tõstad ta istukile, haarad kätega tema “käte” alt kinni ning lohistad selg ees distantsi ära.
Veidike võis varieerida ka, pea-asi, et selg ees liiguksid. Haara kuidas tahad, kuid nii pidi kõige effektiivsem olema. Kõige raskemad kohad olidki alguses haardesse saamine ning pärast enda tasakaalu hoidmine – kuna liikusid selg ees ja suur raskus käte vahel – 50% kukkusid vähemalt korra ümber.
Sõjaväe läbimine pole jah kohustuslik.
Päris paljud mehed ei saanud tõesti eriti hakkama. Oli ka neid, kes rinnalt suruda ei jõudnud. Ülatõmbega said enamik min. punktidele hakkama, samuti muude aladega.
Kuid arvesse tuli võtta, et ega min. punktidele kehaline eksam sooritada on siiski suht läbikukkumine. Ning sisse saada suht väike võimalus, kui vaimsete võimete testi ja intervjuud suht maxi peale ära ei tee.
Ise sain päris kõrged puntkid kokku, niiet olin esimeste seas, kes sisse sai(kuigi kehalistes katsetes failisin Jooksu – ei suuda joosta, sealt 0 punkti ). Kuid kui kehalisteks katseteks ning vaimseteks annab harjutada siis intervjuu on rohkem iseloomu teema ning sellega kukuvad palju läbi – kui ei suuda ennast korralikult väljendada ja muljet jätta.
Edit: Tohoh, lugesin nüüd, et Politseiõpe tehti 1a-ks? Ning ujumine ka sisse pandud kavva. Huvitav. Aga eks see piirivalve lisandumine pidigi muutusi tooma. Aga jah – vormis pead olema.
Kasvõi selle pärast, et isegi kui saad läbi häda kuidagi sisse – siis koolis sa lihtsalt sured iga päev kuna kehaline koormus on kohati päris tappev, kui pole harjunud.
Archangel
MemberNäiteks Gerbel Mikk surus 50 kg kangi 34x. Katsetel peakski ta 50 kg kangiga tegema, võistlusvormis olles võibolla hoopis 45-ga. Arvatavasti poleks ka teised harjutused probleemiks.http://www.gerbelmikk.com/est_index.php
Archangel
MemberEelmine aasta suutsid vaid kaks naist need katsed läbida!
Läksin samuti Paikusele ning naisi oli katsetel kuhjaga, kuid mitte keegi! ei suutnud kangi rinnalt suruda. Pm. said sisse ainult need kaks tüdrukut, kes suutsid mõlemad lõuatõmbes(ülatõmme trenažööril) min. kordused ära teha.
(tegelt vist isegi 4 naist suutsid tõmbed ära teha – kaks tükki ei saanud lihtsalt muudest katsetest edasi(mõtlen vaimsed võimed ja intervjuu), või siis ei tulnud lihtsalt kooli – meie rühmades oli ainult 2 naist).
See peaks veidikene aimu andma, kui raske keskmisele või isegi veidi treeninud naisterahvastele need katsed on. Usun, et see on väga hea muutus, sest enam ei lähe naised sellise plaaniga politseitööle, et saaks ainult elu lõpuni pabereid määrida.
Füüsiline vorm peab olema kõva – uudistes ju vägagi tihti lugenud kuidas naispolitseinikud ei suuda tänaval alati hakkama saada. Ning pole ka ime, kui füüsiliselt nõuti neilt niivõrd vähe.
Seega, kes tahab ikka kooli sinna minna, see võtku ikka vähemalt paar kuud aega, et korralikult end trennilainele saada ja katseteks kuidagigi valmis olla.
Archangel
Memberuskumatu on ainult lapselik käitumine..
sorry arvamuse avaldamise eest

Arvamuse avaldamise eest pole kunagi vaja vabandada. Vaba maailm siiski.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberMnjah. Eks lollid on need, kes vabandusi ei leia.
Eks igaüks käitub nii nagu südametunnistus lubab. Alo käitumine ei olnud sugugi sobiv Bonsuna.com Team’i liikmena. Üks asi on niisama teha mida tahad ja rääkida mida sülg suhu toob. Teine asi on seda teha avalikult siis kui oled millegi suurema Esindaja, keegi kellelt tavainimesed ootavad midagi enamat. Mingid piirangud siiski kehtivad ning lapslikult neid eirata ja pärast ahistamist kaevata on lihtsalt nõme.
Samuti ei ole vastuvõetav kui omal ajal tegeletakse ebaseaduslike asjadega ning üritatakse pärast sellesse kaasata teisi liikmeid, eriti veel Team’i omasid.
Bonsuna.com eestvedajad ei ole teinud midagi muud, kui avalikustanud tõde. Seda, et Alo otsustas ise lahkuda on vaieldav. Ei ole kursis detailidega, kuid on jäänud mulje, et oma käitumisega ei oleks ta nii või naa Team’i liikmeks jäänud, kui poleks näidanud soovi ja tahet end parandada – paljugi võib andestada, kui avaldatakse soovi end kuidagi parandada/muuta. Tundub, et kuna ta juba eeldas oma eemaldamist Team’ist, otsustas ta suure käraga ise lahkuda.
Kes nägi tema suurt lahkumistsirkust see teab, millest räägin – see toimus juba peale Team’i staatuse eemaldamist. Joker kustutas selle suhteliselt kiiresti ära, kuna see oli maitsetu ning nõme.
Mulle vähemalt tundub, et Alo oli lihtsalt liialt solvunud mingite isiklike arvamuste ja probleemide tõttu. Kuna ta Marekiga pikemalt rääkida ei nõustunud vaid lapselikult ta ära “blokkis” siis mida siin arvata? Niisama Team’ist lahkuda pole keelatud. Igal ühel on voli elada kuidas nad soovivad. Bonsuna.com ei ole kohustatud iga meelemuutuse peale tummalt naeratama… Kuid kedagi peedistama hakata lihtsalt lahkumise pärast ei ole kunagi tehtud. Kui peaks kellegil põhjus olema ning teavitatakse ette siis on kõik kena ja tore. Niisama minema joosta on ju lapsik. Veel hullem on kisa-ja käraga vihates minema minna.
Liiatigi ei ole kuskil keelatud olla Fitness.ee liiga samaaegselt Bonsuna.com’ga. Olen seda ka ise ning on isegi hr. Bonsuna isiklikult. Olgu see kisa ja kära mis ta olgu – mõlemate lehtede omanikud töötavad siiski selle nimel, et sporti propageerida ning sellega seoses on ka kõigi vähegi tuntumate sportlaste käekäigud täiesti sobilikud ning lausa vajalikud uudised.
Eks siin muutub teema teatud kohtade pealt jälle selliseks vaidluseks, et kes usub mida ja keda. Kes teab asjade telgitaguseid ja kes ei tea. Ega siin tarka arutelu oodata ei ole.
Kahju, et teie Jüri ja Ingrid temaga nüüd koos lahkusite kuna teie vastu ei ole kellegil midagi. Olete igati normaalsed ja lahedad inimesed. Eks sõpru peab toetama, saan täiesti aru. Kuid vaevalt, et te nüüd nii sinisilmsed olete kui ise väidate. Olite igati tublid Team’i liikmed. Lihtsalt kahju, et Alo teid nüüd endaga kaasa tõmbab…
Aga mis ma siin ikka räägin. Elu oma nüanssidega ei ole sugugi nii lilleline, kui sageli võib tunduda. Shit Happens ning omavahelisi mõõduvõtte on alati toimunud ning jääb toimuma. Eks igaüks mõistab ja õpib neid olukordadest palju suudab.
Noh, loodame vähemalt, et siin suuremaks sopapildumiseks ei lähe ning kõik räägivad nii tsiviliseeritult kui oskavad. Tundub võib-olla naljakas selliseid asju siin foorumis arutada, kuid ükski tõsiseltvõetav sportlane ei saa eeldada, et ta eksisteerib vaid ühes pisikeses maailma nurgas. Pilti tuleb laiemalt näha ning taibata, et tegudel on tagajärgi…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberNo nii segast arusaama inimese kehast, toitumisest ja trennist pole kaua aega lugenud… Koolis ikka käinud oled? Bioloogia tund on? Kehaline kasvatus?
Kui oled kondine, siis sellepärast, et sööd liiga vähe. Toidukordade arv ei loe kannigi, kui sa iga toidukord sööd ainult ühe õuna. Ise pole sa nagu välja loen, veel trennigi läinud.
Su eemärk on lihtsalt ennast paksuks süüa? Osta poest pakk võid ja keera endale sisse ja nii iga päev. Küll näed, kuidas pekk vohab.
Lisandid on sulle, kes sa ei tea isegi tavalise toidu söömisest midagi, tõesti mõttetud.
Kõigepealt hakka toituma nagu peab ja siis räägib edasi. Kui vanemad süüa ei anna siis tuleb ise peale käia ja küsida, või tööle minna ning ise süüa osta.
Alusta sellest, et tee endale selgeks mida toiduained sisaldavad. Enamasti pakkide peal kirjas.
Sulle on raske midagi soovitada kuna sa ei ole enda kohta eriti mingit infot andnud. Seega eeldan, et sa ei tee midagi muud füüsilist, kui et chillid kodus või sõpradega väljas…
Toidupakkidel on kirjas palju kaloreid sisaldavad. Alusta selles, et söö päevas 2500 kalori eest toitu. Kui kaal ei tõuse siis tõsta see 3000kcal peale. Ja niikaua tõstad, kuni kaal ülespoole liikuma hakkab. Ei ole veel ühtegi imelooma kohanud, kes mehiselt süües juurde ei võtaks.
Kuid vali mida sööd. Ei hakka sulle ilget teksti siia rohkem kirjutama… proovi esialgu nii – peaks kärama küll massikava kohta:
Valke – 2g kehakilo kohta – lihad, piimatooted jne
Süsivesikuid – 4-5g kehakilo kohta – teraviljatooted, puuviljad jne
Rasvu – 1,5g kehakilo kohta – piimatooted, lihad, +veel palju muud, nt. pähklid
Kehakaal on sulle teada, kuku aga arvutama. Peaks umbes 2500kcal ära tulema. Olenevalt sellest, kuidas kaal kõikuma hakkab tee korrektuure. Kui liiga kiiresti tuleb juurde siis võta veidi numbreid vähemaks, kui kaalu ei tule siis lükka hoopis suuremaks.
AGA… kui sa ei taha lõpetada paksukesena siis mine hakka trennis käima ning ehita endale nende kalorite arvelt parem korralikult lihased.
Ning jumala pärast mees. Mine ja surfa veidi netis või mine raamatukokku ning laenuta paar raamatut toitumise ja treeningu kohta. Või küsi oma bioloogia või kehalise õpetaja käest.
Päris nii ikka ka ei saa, et mitte midagi ei mõika.
Archangel
MemberKuna siin nagunii kalorite teema yleval, siis tahaksin ka abi paluda.Minu andmed:
Vanus:20
Pikkus: 183
Kaal: 69
Söön umbes 3200-4000kCal päevas ja kaal tõuseb ikka kolinal. 2 nädalat tagasi kaalusin alles 63, et sellist t6usu nagu poleks oodanud, kuid probleem selles, et mul on 2 nädalaga tekkinud räige õllekõht. Samas jõudu on ikka kõvasti juurde tulnud. Kas peaksin kalorsust vähendama. 1 siin mainis, et kalorid on erinevad. Panen oma tänase toidumenüü kirja ja ootan tagasisidet.
7.00 – 3 praemuna 4 piffi, klaas piima, kreatiin.
12.00 – praad (kartulid, toorsalat, snitšel), coca cola
16.00 – friikartulid ja piffid, kreatiin.
19.00 – 300g kohupiima + keiša šokolaad, kreatiin
21.00- õhtul on plaanis süüa purk pilaffi ja klaas jogurtit ja kreatiin.
Kreatiini võtan selleks nii palju, et praegu laadimiskuur (lõppeb täna, 5 päev).
Kas söön midagi valesti, või on see loomulik, et õllekõht tekib algul (mõtlen, et äkki magu venib praegu?)
Eee… sa imestad, et kaalu tõuseb?
Ma söön vähem kui sina ja ma kaalun 100kg.
Archangel
MemberJälle see sama vaidlus. Ega see tavaliselt kuhugile ei vii… liiatigi OT, keegi kustutab kogu selle jama niikuinii kohe ära.
Tippkulturistid kasutavad steroide. Fakt. Jah, jube, tobe, paha jne. Kuid ilma selleta ei ole võimalik tipus läbi lüüa. Mida nad tegema peaksid? Mida teeksid sina?
Kasutad steroide ning treenid nagu hull, et kuskile jõuda? Või hoopis rügad naturaalselt, kuid ei saavuta kunagi kõrgemaid kohti, kui tagumises pooles? So what’s the point?
Arvan, et mõned mehed suudavad terve elu tõesti rügada lihtsalt “fun’i” pärast. Kuid enamik meist sooviks siiski tunnustust tehtud töö eest… ning terve elu kuskil keskmikus passida pole just eriti tunnustav. Ja selline jutt, et ära tee, kui puhtalt ei suuda on ka naljakas. Peab pooleli jätma enda unistuse – puhtalt ei ole võimalik, aga mustalt on taunitav… no mida hekki siis tegema peab?
Dopingukontrollid on toredad asjad, aga nagu paljud on öelnud siis tavaliselt sogab see vett veelgi rohkem, kui nende puudumine. Dopingu valmistajad on alati kontrollijatest eespool – seega on alati inimesi, kes kasutavad, kuid vahele ei jää. Mis omakorda tähendab seda, et isegi kõige rangema kontrolliga aladel on alati tipus keegi, kes kasutab aga pole vahele jäänud… päris aus eksole, puhaste meeste suhtes.
Eemaldada kontroll ning anda kõigile võrdsed võimalused ning siis tuleb välja see tõeline nr.1. Muidugi ka see on vaieldav. Mõni mees võib-olla ei hooli elust ning süstib ennast ogaraks ning võtab paar esikohta enne kui sussid püsti viskab. Kuid samas on see tema otsus. Riskid on teada… sureb oma eesmärgi nimel, nimi ajalukku graveeritud. Vbl ongi tema soov? Who knows…
Kui kõigil võrdsed võimalused ning reeglid siis tippu jõuavad need, kes on kõige targemad, kogenenumad, tahtejõulisemad, püsivamad jne. Kas mitte seda me kõik ei ootakski sportlastelt? Vähemalt ei oleks kunagi kahtlusi, kuidas ta niikaugele on jõudnud… poleks kunagi kahtlust, et ta tõesti on maailmas nr.1, vaieldamatult.
Äh… haige teema. Delete time…
Archangel
MemberTere,olen täiesti algaja kogu selle asja juures ja niipalju kui ma olen aru saanud tuleks alustada õigest toitumisest. Alustuseks sooviks vabaneda üleliigsetest rasvadest ja siin on mitmeid kordi mainitud, et seda on kõige parem teha läbi köögi. Probleemseks piirkonnaks on vast nagu kõigil alguses kõht, numbriteks lisaks vahepeal et olen saams 24 aastaseks, kaalun ~ 74 kg ja pikkuseks on 176 cm, kõht on ~94 cm (rasva
). Igal juhul kasutasin sellel lehel olevaid kalkulaatoreid ja sain tulemuseks, et peaksin tarbima ~1700 Kcal. Füüsiline koormus oli olematu, kuid nüüd olen hakanud jõusaalis käima (viimased 2 päeva, tunnike päevas). Igatahes oleks küsimus et millised peaksid olema protsendid toitainete (valgud, rasvad, süsivesikud) vahekorras. Kasutasin järjekordselt üht Teie kalkulaatorit ja sain täna järgneva tulemuse:Rasva: 7 %
Valku: 28 %
Süsivesikuid: 65 %
ja numbrites:
Kaloreid: 1440.94 kcal
Rasva: 24.1 g
Valku: 88.62 g
Süsivesikuid: 209.1 g
Kiudaineid: 12.56 g
Ehk siis, kuidas peaks neid numbreid muutma et rasva protsenti langetada.. milleks on minu kaalukese järgi 26,7… ei tea kui õige see on.. mingi 300 eegune kaal..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Kas tatra puhul tuleks kaal arvestada tooraine või valmistoodangu järgi, erinevus on topelt… 150g toorainet on ju umbes 300g valmis tatart !.. ? !
Loodan, et keegi vaevub lugema ja oskab mind aidata. Ette tänades…
Rasva tarbimine korruta vähemalt 4-ga.. Valkude kogus samuti vähemalt poole suuremaks ning siis hakkab juba looma. 50g süsikuid võid kohe maha võtta. Selle muutusega seoses peaks kaloraaž tõusma 2000kcal kanti. Hea alguskoht, et teada saada, kuidas keha reageerib. Kas tuleb kaalulangus või lihtsalt vaike rasvakadu.
Esialgu on algajal täiesti võimalik kasvatada nii lihast, kui langetada rasvaprotsenti samaaegselt. Samas kui kaal püsib sama.
Vaata toiduained ka üle. Lisa menüüsse kindlasti munad, juust, kana-sea-veiselihad. Kala. Kohupiim, kodujuust, hapukoor. Peaks täitma kõik valgu ja rasvadega seotud vajadused.
Süsivesikuid võid koguda korralikult leivast, mahlast.
Tatar ei ole ka paha mõne toidukorra kõrvale. Pea-asi, et liiale ei lähe. Sellega on veidi raskem silma järgi koguseid arvestada.
Edu!
Archangel
MemberLõuatõmme väga pikalt juba kavas sees olnud. Tänagi jõusaali ning esimese harjutusena just seda.
Väga kaua olin suhteliselt kehva selles, kuid nüüdseks annab oma 100kg kehakaalu juures juba 13x end üles vinnata. Tundub, et aeg liigub sinnapoole, et vaja lisaraskusi kasutama hakata.
august 5, 2010 at 10:28 p.l. in reply to: Minu lameda kõhu toitumine ja treening, kuidas on?? #272661Archangel
MemberArvan, et rasvu võiks isegi rohkem olla. Süsivesikute arvelt veidi juurde panna.
Enda 100kg juures söön pea poole vähem süsikuid. Arvan, et ei tee liiga, kui neid veidi piirata. Rohkem rasva annaks kindlasti kehale signaali, et midagi kinni hoida pole vaja ning võib vabalt polstrit põletada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberHommikusöök on paigas, aga mõtle kuidas keha siis reageeriks, kui marjad ja jogurti kaotad…sixpac time
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))Vot ei tea… Kui sõin päevas 2500kcal siis kaal langes nädalas 0,5kg, kuid ümbermõõdud suurt midagi. Nüüd kui söön 3000-3300kcal siis kaal püsib ning cm kukuvad.
Kuid jah, võibolla on sul õigus. Mingi aeg on täieliku sixpacki jaoks vaja siiski ka veidi kaalu kaotada.
Kuid ega ma päris nii ahne ka ei ole. 100kg-selt näen niigi väike välja, parema meelega kaalu eriti ei kaotaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberViimasel ajal piirdun ise suhteliselt lihtsa toiduga hommikuti.
5 muna + 50g juustu + veidi piima. Pannil kenaks munapudruks. Siis klaas mahla kõrvale ja läheb.
See, et hommikune süsivesikute doos jääb sinna 10-20g kanti ei ole veel kuskilt otsast tunda andnud. Niiet ei näe põhjust hommikuti mingi 100g süskareid endale kohe sisse keerata.
Ma mõtlen, et kui keha tahab energiat siis töödelgu mu keharasva. Kaua ma talle ikka neid lihtsalt omistatavaid süsivesikuid ette söödan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varem sõin helbeid, kuid vormile ei aidanud see midagi kaasa. Nüüd kui hommikune eine on Pm ainult valgud ja rasvad on kõhu ümbert 5cm läinud, samas kui kaal on sama. Eks mõned muutused tegin veel. Päevaseks ooteks maitsestamata jogurt marjadega.
Muu jäi samaks nagu varem, lõuna ja õhtu 250g liha ning enne magamaminekut kohupiim.
Seega tundub, et hommikusööki tuleb mul kõige rohkem tänada vormi muutuse pärast.
MemberJah, ma ikka mõtlesin ette. Lihtsalt ma ei saaks öelda, et see ei ole hea variant rinna arendamiseks kuna muutust on näha teiste harjutuste pealt ja ka visuaalselt. Muidugi peab treeningkava mitmekesine olema ja eks siis edaspidi võtan ka pingilt kangi surumise ette. Vahepeal jäi selline petlik mulje, et kui masinaga teha, siis pole kangi vajagi.Pea ühtegi harjutust ei tohiks põlata. Kõigil on oma koht ja aeg. Mida rohkem harjutusi oled kasutanud seda tugevam ka üldine füüsis. Terve elu ühtesid samas paari-kolme harjutust tehas ei ole super-vormi loota.
MemberOot ma ei saa nüüd aru, kas surud istudes raskust ette või üles.
Kui üles siis treenid hoopis õlgu, mitte rinda. Ja ette surudes masinaga ei ole üldine koormus siiski võrreldav korraliku horisontaalpingil surumisega. Lisaharjutuseks või vahelduseks – why not. Kuid tervet oma rinda ainult selle masinaga küll korralikult üles ei ehita.
Horisontaalpingil hantlitega lendamine samuti menüüsse.
AutorPostitused