Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberKui vikatimees selja taga seisab, siis mõtled teistmoodi, aga kahjuks on siis juba hilja.
No siis ma arvan, et nii mõnigi on valmis oma lapsedki maha müüma, et pikendust saada.

Aga ausalt Rotter, ega sa ju ka ei usu, et lusikatäis suhkrut siia-sinna, näpuotsatäis soola või pudel cocat nädalas sul elupäevi lühendama hakkab?

Kui muu toitumine paigast siis ilmselgelt need juhused võivad lisada selle udusule, mis kaamelil selja murravad, kuid eraldiseisvana korralikult toituva inimese menüüs ei tee need pisikesed kõrvalekalded ju küll halba (head kindlasti mitte, kuid vaevalt et vormi areng eriliselt muutub, kui just võistlev sportlane pole)?
Või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 15, 2011 at 4:13 p.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #286419Archangel
MemberSuudad oma teooriat mingill viisil argumenteerida kah?Mida siin argumenteerida?
Sööd rohkem valke, teed kõvasti trenni ja tulemused paranevad. Ei näe küll, et midagi veel lisaks tõestada oleks vaja. Endal täpsetl sama olukord. Valgud lakke, süskarid alla ning kõvasti trenni ning kõik läheb ülesmäge.
jaanuar 15, 2011 at 3:36 p.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #286406Archangel
MemberNo pikemas perspektiivis ju pole kasu kui samades kogustes süüa, mida rohkem Sul lihas/mass kasvab seda rohkem sul ka energiat vaja.Kogustega on jah, et muutma peaks soovist kuhugile suunas kaalu arendada. Selles suhtes täiesti õigus jah.
Pidasin silmas rohkem seda, et iga päev ikka ei hakka ju koguseid muutma. Tavaliselt toimuvad koguste muutmised ikka üle nädala või veelgi pikemate vahedega. Sageli ei saa arugi kuidas toitumine su kaalunumbreid mõjutab enne kui pole stabiilselt samasid koguseid mitu nädalat söönud.
jaanuar 15, 2011 at 3:32 p.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #286402Archangel
MemberKuni 2g, kuid see varieerub. Sa vist ei ole võistleja…siis ei ole suurt vahet.Viga on anda kehale iga päev ühte ja sedasama samades kogustes.
Tohoh? Ei tohi kehale anda samu toitaineid iga päev ja samades kogustes? (kui kõik vajalikud toitained kätte saab, siis ei tohiks midagi halba olla. Ilmselgelt peaks menüüd rikastama, kuid päris iga päev toitu muuta… )
Jama värk… jälle olen midagi valesti teinud.
Archangel
MemberMinu arust näitab see veel rohkem selgroogu, kui ei hakata iga uue artikli peale hõiskama ning oma arvamusi ümber muutma.
Neid toitumisalaseid artikleid tuleb teatud perioodide tagant nagu seeni peale vihma. Ma jään esialgu kogenud treenerite ja spetsialistide (mingil määral) juttu uskuma ning järgima. Ning kuigi mitte keegi ei soovita suurtes kogustes ega regulaarselt neid keemijooke tarbida, siis mitte keegi ei mõista 100% hukka nende tarvitamist harvadel juhtudel ning kui tarbitakse mõõdukalt.
Ma nüüd ei väida, et artkleid ei peaks lugema ning ajaga kaasas käima. Muidugi peaks, kuid seda tuleks kõike teha mõistvalt ning rahulikult. Ning kahjuks ei saa paljudel teemadel mitte midagi kindlat väita, kuna enda näol on raske osasid asju järgi proovida ja tõestada. Paljud inimesed aga loevad läbi paar artiklit ning on kohe 100% veendud ning asuvad kohe kampaaniaid korraldama.
Paljude selliste toitude ja jookide liialdamine menüüs avaldab toimet alles aastate pärast ning ka siis ei saa alati tõestada, et need asjad olid selles süüdi.
Õige on muidugi mitte hakata riskima ja eksperimenteerima ning lootma, et mulle mõju ei avalda. Kuigi kahjulikkus on mingil määral vaieldav siis kasulikkust neist jookidest vaevalt saab. Peale janu kustutamise.
Ma lihtsalt ei hakka ühtegi toodet 100% boikoteerima, sest väidetakse miskites uuringutes, et pikas perspektiivis on toode kahjulik. Ma ei usu ealeski, et paar pudelit coca’t nädalas kellegi eluiga või kvaliteeti lühendama hakkab, kui just mingeid vastunäidustusi ei esine.
Samuti ei lõpeta ma enda Tee sisse suhkru panemist kui teen seda korra või kaks nädalas. Suhkur ju ka paha. Sama ka soolaga.
Tegelt kui aus olla siis ma võtan parem aasta võrra lühendatud elu-ea aga luba endale teinekord üht ja teist paremat.
Archangel
MemberJah, üks minu isehakanud sugulane kommenteeris ka, et US is oleks maha lastud
Archangel
MemberÜks asi, mis kehvast toitumisest kohe tunda annab, on näonahk. Näonahk läheb koledaks, kui saasta sisse süüa(sa oled mis sa sööd). Igatahes kui sulle coca cola väga meeldib, siis muidugi joo aeg ajalt. Aga ära sellest mingit rutiini küll tee, et iga päev pead pudeli neelama, kui on olemas palju tervislikumad ja väärtuslikumad toitained.Jep. Mõõdukus on see, mis loeb. Väiksed kogused ei tee kunagi halba, kui just mingeid allergiaid või muid tundlikkusi ei ole.
Ise mäletan, et veel mõned aastad tagasi jõin 2l cocat või pepsit päevas. Ja nii umbes 10a järjest. Ei täheldanud suuri negatiivseid asju sellega seoses. Ei saaks öelda, et vormis olin, aga paks ka mitte. Nahk ei olnud ka hullem kui praegu.
Niiet, individuaalsus loeb ikka väga palju. Sellegi poolest ei soovita kellegil eksperimenteerima hakata. Pärast on sussid püsti keegi visanud.
Archangel
MemberEnnem tuleb suureks poisiks saada ja siis võid süüa nagu suur poiss
.Vähemalt mulle on nagu kuskilt meelde jäänd , et see kõrge proteiinisisaldusega dieet on rohkem kogenud treenijate teema. Vett tuleb vist palju juua , kui proteiini kogus väga kõrge on toidukavas . 
Aga kuidas suureks poisiks saada?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma söön suuri koguseid süsivesikuid siis on kindel, et ülejääk läheb rasvadeks – ega suurt muud kehal nende süsivesikutega peale hakata pole, kui energiavarud täis.
Ilmselge, et liigne valk läheb kas kehast välja või siis rasvadeks aga samuti läheb valk ka lihaste ehitamiseks. Ning kahjuks ei ole keegi võimeline täpset kogust arvestama, palju keha valku vajab grammi täpsusega.
Ning parem kehale veidi ekstra anda, kui et vähem. Las tuleb need mõned grammid rasva koos selle lihasega – parem ikka kui süüa süskareid ning ainult rasva endale tekitada.
Loodan, et enamik väiksemaid poisse proovivad suureks ikka liha peal kasvada mitte saiakeste.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid jah ei vaidle vastu. Mida suurem oled, seda rohkem valku vaja. Kuid kuna enamik arvestab niikuinii valgu tarbimist grammi kehakilo kohta, siis vahet polegi kui suur või väike oled. Kaalu kasvades hakkad seda malli järgides ju automaatselt enam valke tarvima.
80kg poiss 3g kehakilo kohta = 240g valke päevas, 120kg jõujuurikas 3g kehakilo kohta = 360g valke päevas.
Marek vist unistas siin mingi aeg 5g kehakilo kohta söömisest. Aga finantsid vist hästi ei luba. Ega lihtne pole jah kilode kaupa kvaliteetset liha/kala osta.

Archangel
MemberMingi aasta tagasi vist sattusin ühe artikli peale, et road rage pidi USAs väga tõsine probleem olema.Ega pole ka imestada. Kui ikka kiire on kuskile jõuda ning mingi vasakpöörde foor on roheline ainult 5 sekki, siis ajab ikka närvi küll, kui ees auto ei saa minema ning sa pead veel 2minti passima kohapeal, et uus võimalus tuleks. Ning siis ei pruugi ka õnnestuda ära keerata.
Autokooli juhtide peale ma närvi ei lähe. Loogiline, et õpitakse alles – mäletan ka ise seda aega veel. Kuid kui mingi ilma vahtraleheta auto selliseid trikke teeb siis hakkab ikka ajudele küll. Eriti kui tegemist on mingi kalli masinaga – ning super eriti, kui roolis mingi kena blond veel. Neil pole enamasti seda juhioskust, et isegi tühja parkimiskohta ilusti parkida või bensukas bensiini juurde lasta.
Ning ma ei ole diskrimineeriv – sadu praktilisi kogemusi selliste juhtidega… no nad ei oska sõita andke andeks.
Archangel
MemberPuhta debiilikud.
Ei tea, kas Võsapets helistas kohe sealsamas politseisse?
Ma oleksin kohe helistanud ja väitnud, et rünnatakse tulirelvaga kortermajas ning on võimalik ohver. Raudpolt kindlalt oleks mõne minutiga sellised politseiväed kohal, et vähe poleks.
Kogu see tibla korter oleks segi puistatud ning terve pere arestikambrisse toimetatud.
Ma ei suuda uskuda, et asi nii ei toimunud. Loodetavasti esmaspäeval näeb rohkem ja saab ka teada, mis siis sai asjast.
Archangel
MemberJah, mõjutab.Why Diet Sodas Are Not Healthy
Many people think they are making a smart choice by choosing diet soda because they have no calories or sugar. Well, you may be surprised to learn that there are ingredients in diet soda that are, hands-down, worse for your health than sugar, so you are by no means doing yourself a favor.
Here’s a breakdown of some of the worst offenders:
• Aspartame: This chemical is used as a sugar substitute in diet soda. There are over 92 different health side effects associated with aspartame consumption including brain tumors, birth defects, diabetes, emotional disorders and epilepsy/seizures.
• Acesulfame-K: Another artificial sweetener, on which testing has been scant and some studies show the additive may cause cancer.
• Splenda: An artificial sweetener that may destroy up to 50 percent of your healthy intestinal bacteria, which are necessary to help maintain your body’s overall balance of friendly versus unfriendly micro-organisms, and support your general health.
To learn even more information about artificial sweeteners, and why they’re not safe, I encourage you to ready my book Sweet Deception. There’s actually overwhelming evidence that consuming artificial sweeteners will likely wreak havoc on your body.
Ironically, the very reason many people choose to drink diet sodas, to prevent weight gain, is actually a myth. Numerous studies show artificial sweeteners may impair your appetite regulation and lead to weight gain.
For example, it’s been discovered that diet soda increases your risk of metabolic syndrome and, ultimately, heart disease.
What Else is Lurking in Your Can of Soda?
The average American drinks more than 60 gallons of soft drinks each year, and whether it’s diet or regular, the following ingredients are part of what you’re slurping down:
• Phosphoric Acid: This is added to give soda its characteristic “bite,” but it can also interfere with your body’s ability to use calcium, leading to osteoporosis or softening of your teeth and bones.
• Caffeine: Caffeinated drinks cause jitters, insomnia, high blood pressure, irregular heartbeat, elevated blood cholesterol levels, vitamin and mineral depletion, breast lumps, birth defects, and perhaps some forms of cancer.
• Sodium Benzoate: This common preservative found in many soft drinks has been shown to cause DNA damage. It actually has the ability to switch off vital parts of your DNA, which could eventually lead to diseases such as cirrhosis of the liver and Parkinson’s.
• Benzene: Benzene, a cancer-causing chemical, is able to form in beverages that contain vitamin C (ascorbic acid) and the preservatives sodium benzoate or potassium benzoate. Exposure to heat and light can trigger the formation.
While the federal limit for benzene in drinking water is 5 parts per billion (ppb), researchers have found benzene levels as high as 79 ppb in some soft drinks, and of 100 brands tested, most had at least some detectable level of benzene present.
It’s because of these harmful ingredients, along with the fact that one can of regular soda has about 10 teaspoons of sugar, that soda remains on my list of the five absolute worst foods and drinks you can consume.
Suht mõttetu artikkel.
Can cause, may cause, has shown to cause in some, could eventually ja nii edasi ja nii edasi.
Samahästi võib öelda – Living has shown to eventually cause death in most cases.
Archangel
MemberRotter – kas mitte kõrgvererõhutõbi ei ole selline haigus mille põhjuseid siiani ei teata? Ilmselgelt on haigusi, millega kaasas käib kõrgenenud vererõhk, kuid väga tihti on nii, et kõrge vererõhk on ka neil, keda mitte ükski “lihtsalt” tuvastatav haigus ei vaeva.
Endal samuti see probleem.
Kindlasti aitab regulaarne trenni tegemine, soola väljajätmine, samuti igasuguste keemiliste jookide mitte joomine – a’la Coca jne.
Toidulisanditest soovitaks Kalaõli võtta iga päev tavapärastest suuremates kogustes ning Aroonia tablette. Endal võtsid need meetodid väga lühikese ajaga ca. 20-30 punkti ülemisest rõhust maha. (oli ca. 150-160, langes 130 kanti, mis on juba tunduvalt parem – enne taheti lausa haiglasse pista mu vererõhuga)
Archangel
MemberMilleks kütta ahju antiikmööbliga aka have a nice time having extra expensive piss.Arvan, et herr Otsuse sõnad on siin kõigile veidike liiga südamesse läinud.
Suured poisid söövad siiski jätkuvalt palju valku ning kahjuks praktika näitab, et vähese valgu peal vägilasi ei kasva. Aga eks igaüks arvab, mis rohkem meeldib.
Archangel
MemberToitumine korda. Muud ei olegi väga soovitada. Kuna trenni sa juba teed siis metsikuid muutusi sellega seoses teha vaja ei ole. Kui tahad ülakeha tugevamaks siis tee vastavaid harjutusi ülakehale.
Rinnalt surumine (alustad tühja kangiga näiteks), triitsepsile kukla tagant surumine kahe käega ühe hantliga, biitsepsile küünarvarte kõverdamised jne jne.
Ning mingeid punnitavaid käemuskleid ei saa, sa ka siis kui aasta aega ainult käsi piinaksid. Naisterahvaste keha lihtsalt ei suuda lihasmassi niivõrd kiiresti kasvatada.
Isegi kui vaadata aastaid treeninud naissportlaste käsi, siis harva saaks öelda, et neil oleksid mingid punnitavad lihased