Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberPeab ka ikka Oti väljakutse poole sihtima. Hea motivaator.
Avastasin, et viimane kord ei teinud mitte 4x90kgx14 vaid tegin isegi viis seeriat. Seega usun, et 100kg-ga pigistaks läbi metsiku tahtejõu see 4×15 isegi ära.
Plaan on kingapaeltega riputada oma 90kg kangile veel mõlemale poole 5kg eest pisikesi hantlikettaid külge.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberSa Ott oled tast 10cm pikem muidugi. Seega sellise vormi jaoks peaksid sa oma 100kg vist siiski täis pigistama ja selle juures veel kuiv olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2011 at 3:34 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #293558Archangel
MemberMa olen nüüd kodus teinud 4×14 90kg. Kahjuks kodus kangile rohkem peale ei lähe seega ei saa katsetada kas jõuaksin sulle järgi. Kuid kui kordustega 20-25-ni jõuan siis usun, et šansid on juba head.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saalis vast jään siiski suurte raskuste juurde.
Aga muidu ikka huvitav lugeda. Jätka samas vaimus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
Membermul on olimpi omega3 kapslite kohta selline küsimus, et ostsin just ühe karbi, võtan ühe kapsli päevas aga selgusetu on – millal? mis hetek loleks küige õigem kapsel sisse võtta? on mingit valikut ka (et kas … või peale … ?)Miks ainult üks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi oleneb palju finantse on. Võid võtta ühe kapsli iga eine kõrvale.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei oska vastust anda, kas oleks targem see ainuke kapsel võtta hommikusöögiga või õhtusöögiga. Üks neist vast kuidagi kasulikum vbl. Alan vast annab targa vastuse kohe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberKaerahelbe pudru, valmistatud törtsu piimaga ning lisaks peotäis rosinaid. Käras väga hästi hommikuseks energialaksuks. Muidugi oli toidukorras veel 5-e muna omlett koos 100g peekoniga.
MemberVäga mõnus vorm juba.
Ma pole küll mingi võistleja ega ei oma ligilähedastki vormi, kuid hetkel dieediga sama asi. Kaal on visa kukkuma, kuigi kaloraaž on selgelt väiksem kui enne ning ka kõhu tühjust on teinekord tunda.
Pilt nagu läheks vaikselt paremaks, mis on hea, kuid suhteliselt raske on adekvaatset hinnagut anda. (Eks mu enda kannatamatus lihtsalt – kui vorm paraneb, siis keda see kaalunumber huvitab, ma ju ei võistle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .)Peaks ka võib-olla proovima seda “keelatu” võtmist korra nädalas üks pisike kogus. Kas sa võtsid seda shokolaadi einete vahepeal või millegagi koos?
Edu igal juhul
MemberTegelikult on see nii paljude toidulisanditega. Kes tahab saavutada max. tulemusi peab teinekord arvestama, et pigem võtta veidi rohkem ja las läheb see ülejääk raisku, kui et võtta liiga vähe ning anda tagasi arengus.
Muidugi on tark alati enne uurida, kas liiga palju midagi võttes tekib tõsiseid kõrvalnähte või mitte.
Ise olen võtnud C-vitamiini, Omega 3 kapsleid ja kreatiini teinekord ikka kordades rohkem kui on pakendite peal soovitav kogus. Kuna tihtipeale on soovitatavad kogused spordiga mitte nii tõsiselt tegelevatele mõeldud, ehk sportlastel on neid aineid ikka rohkem vaja.
Archangel
MemberTäitsa ilusad reied ja keha – ei saagi üldse aru, mis teema-algatajat nii väga häiris.
Panin just tähele, et see pikk jutt, mis Jõuentsi poolt kopeeritud oli on minu kätetöö. Nõksa vana jutt, mõned asjad vajaksid kergelt korrigeerimist (Mahla ei tasuks siiski niipalju sisse endale kallata. Hommikusöögi kõrvale on klaasike täiesti ok ning ka sheigi sisse võib seda nõksa ju panna süsivesikute jaoks – kuid üldiselt on seal siiski väga palju suhkruid ja teinekord igasugu keemiat).
Aga Piima koha pealt ei oskagi nagu midagi öelda. Ei ole küll kuulnud, et see dieeti segaks. Mul üks koks päevas piimaga ning enne magamaminekut keefir menüüs.
Hmmm.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberHei!Nagu paljudelgi on minul idee saada suveks vormi. Nimelt minu probleemiks on kõht ja n.ö sangad. Ma ise teen küll hommikuti 20 kõhulihast ja seljalihast ning samuti kätekõverdusi, kuid tulemust ei näe. Samuti tekkis mul küsimus, kas kõhulihaseid on hea teha hommikul või õhtul ning kuidas seda kombineerida söömisega? Mis toitumine on kõige parem tavainimesele, kes ei jäi jõusaalis, vaid teeb ise trenni?
Liiga… liiga… liiga pikk jutt tuleks sulle.
Aga lühidalt. Treening ilma seda toetava toitumiseta on väga väikse kasuteguriga. Kõhulihased kui sellised ei tule sul välja ka siis kui teeksid istulitõuse järgmised 50a iga päev suutlikkuseni – ilma oma toitumist parandamata.
Sangade näol on tegemist rasvaga, mis põleb siis kui keha on alakaloraažis. Ehk sa sööd sisse vähem energiat, kui keha vajab päevas. Keha ammutab lisaenergiat kehasse kogunud rasvadest ja nii see rasv põleb.
Kahjuks ei ole siiski rasvadest lahti saamine nii lihtne. Keha on põikpäine ning põletab effektiivselt rasva vaid siis kui toitud õigesti ning treenid piisavalt ja samuti õigesti.
Kuna keha kipub ka lihaseid põletama energia jaoks – siis algajate kaalukaotused on põhimõtteliselt juba “kasutud” kuna kaotatakse koos rasvamassiga ka lihasmassi ning üldine tulemus saab olema kehva.
Kõige lihtsam on sul tellida toitumis/treeningkava spetsialisti käest, kes paneb sul kõik täpselt paika. Kui ei soovi siis soovitan kõvasti ringi tuhnida foorumites, et omandada uusi teadmisi.
Põhimõtteliselt soovitaks oma toitudest vähendada süsivesikute kogust – eelkõige vähemaks lihtsuhkruid, lisada menüüse korralikke valke ning rasvu. (paljud lihatooted, piimatooted, kala). Samuti hea kogus puu/juurvilju, et kehal oleks hea vitamiinide ja mineraalide varustus.
Rohkem siin seletada läheks väga pikaks.
MemberKus maalt tõmmata piir, et vaat alates sellest tehakse õige tehnikaga. Suhtumine peaks olema selline, et pidevalt püüelda parema tehnika poole. Mida rohkem raskust lisada, seda enam löövad nõrkused välja. Inimestel ka eripära, kehaosad erineva pikkusega.Kui rääkida rekorditest, siis pole üldsegi mõtet tehnikast rääkida, eriti kui jutt käib kellegi palgast.
Tehnika on muidugi selline asi mis tegelikult on mõjutatav palju ka inimese keha iseärasustest. Pikemata ja lühemate meeste jõutõmbe tehnika on kergelt teine ainuüksi sellepärast, et käed/jalad on pikemad/lühemad.
Aga jah – kui mees ikka maast 400kg lahti tõmbab siis suht vahet pole, mis tehnikaga. Kui tema töö ja hobi on seda teha siis meisse ei puutu tema võimalikud seljahädad – kuna enam kui kindel on, et me ei suuda oma “perfektse” tehnikaga lähedalegi sellele tulemusele.
Lähiajal lähen vaatan saali, kas Andrei on nõus oma mõnest 350kg tõmbest videot tegema. Omaette kogemus kui selline raskus kõige rauaga vastu põrandat virutatakse. Võimas.
MemberNutsu üle on siis kreatiin kahjuks küll ei tule.
Halba see sulle ei tee, kuid ega erilistest kasuteguritest ka rääkida ei saa, kui toitumine ja treening nagu jumal juhatab. Kui aga mõlemad korras siis saad kreatiinist tunduva jõulisa ning kiirendatud lihaskasvu ja sujuvama rasvapõletuse.
10g päevas on norm võtta. 5g hommikul veega enne sööki ja peale trenni sheigi sisse näiteks. Trennivabadel päevadel samamoodi.
Archangel
MemberSelles videos on soorituse tehniline meisterlikus kül nigela võitu, minu arvates.Arvan, et nii kiiresti tehes on tõesti raske tehnikat 100% paigas hoida. Andrei teeb muidu puhta tehnikaga ikka 300+ tõmmet, sama surumises ja kükis. Pole just lahja tüüp.
MemberTere jälle.Sõin eile siis umbes 1600 kalorit ja tänaseks oli juba kaalutõus 400 grammi hommikul.
Igatahes üritan süüa siiski 1800 täis täna, aga ma ei tea mille arvelt. Trükkisin oma menüü, mida täna süüa plaanin, kalkulaatorisse ja saan sellise tulemuse.
1648.95 Kcal
Rasva: 73.75 g.
Valku: 98.2 g.
Süsivesikuid: 145.99 g.
Kiudaineid: 29.25 g.
Mida ma siis veel lisama peaksin, et 1800 kokku saada?
Osta näiteks üks pakk (500ml) maitsestamata jogurtit ning kasuta sellest umbes pool ära kas lihatoitude kastmeks või kohupiima/kodujuustu kastmeks.
Annab sulle nii rasvu, valke kui süsivesikuid normaalsetes kogustes. Ma ei tea, kas see sul juba menüüs sees või mitte – aga kui ei ole siis võid proovida.
Hetkel tundub, et sul on toitainete vahekord suht paigas. Kui tunned, et mõne eine vahel kipub kõht tühjaks minema siis lisa esimesele einele nõksa rasvu näiteks. Hoiab kõhu kauem täis.
10% hapukoort näiteks mõne eine kõrvale kastmeks…
Archangel
MemberAndrei käest olen õppinud päris palju tehnika kohta. See üks väheseid klippe kus temast midagi linti sain. Usun, et ta ei pahanda. See on mitu kuud vana soojendus-seeria kui õigesti mäletan.
Õiget jõutõmbe tehnikat on tõesti omajagu raske selgeks saada. Loeb kindlasti ka see, kas on eesmärk tõsta võimalikult suuri raskusi või treenida rohkem nagu kulturist – lihaskasvu eesmärgil…
märts 10, 2011 at 11:03 e.l. in reply to: Hommikusöök esimene toidukord + enne trenni söök + proteiin burgerites #292631Archangel
MemberSaan täiesti aru. Mul lihtsalt viskas korra närvi üles, muud midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õigem oleks arstiga läbi veidikene rääkida – enne ise piisavalt palju uurida asja. Nagu Aile ütles, siis kiudainete vähesus on tõesti probleem mida ei ole raske vältida. Enamikel toitainetel ka paki peal kirjas palju kiudaineid vaja on.
Kuid minu point see, et ka suurte valgukoguste tarbimine sinu kehale ei tohiks küll mõjuda kuidagi tervist halvendavalt – senikuni ülejäänud toitumine on paigas ning su kehal on kõik vajalikud vitamiinid ja mineraalid, kiudained jms kenasti saadud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused