Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberOlin kunagi u 7-8 kg raskem, ei meeldinud üldse endale ning ilmselt sellest see hirm tulebki, kui kaalunr kasvab. Ausalt ka, ei tahaks nii palju enam kaaluda, väga ebamugav tunne oliArvatavasti olid kunagi 7-8kg pekisem. Ehk lihaste osakaal oli endiselt allapoole igasugust arvestust ning selline kuhi pekki ka otsas, et igaüks tunneks ebamugavalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumiskavasid saab treenerite käest. Siin lehel ja ka mujal on valikuid omajagu, uuri pealehelt, eraldi rubriik sellejaoks – arvestades palju sa siin aega veedad siis imelik, et tähele pole pannud.
Archangel
MemberNii, võtsin siin soovitusi kuulda, et tihti süüa, et igas toidukorras oleks ka rasvu ning et ka õhtul st. peale kl 18 süüa, siis saab ainevahetuse kiiremaks ning lisakilosid ei tule nii kergelt. Täna hommikul olin nt 700 gr raskem võrreldes üleeilse hommikuga ja kas varsti olengi ennast suureks söönud??? Ei ole üldse harjunud õhtul nt peale 20. 00 sööma, kuid eile tegin seda- natuke kanafileed, keefiri ning 2 tl päevalille seemneid ja üleüldse oli kuidagi vastikult raske olla- no ei ole harjunud….Ajutine kaalutõus kuna keha peab harjuma uue rütmiga. Kuid ütlen ausalt, et väga raske saab sul olema mingit ideaalset toitumist paika panna ainult meie soovituste järgi. Kõige lihtsam on toitumiskava võtta, sest siis pannakse kohe kõik paika. Ei pea ise mitte midagi mõtlema selle koha pealt.
Eks alguses ongi kõik veidi raske. Kui oled end pikalt harjutanud vähem sööma, siis on keha ka juba harjunud sellega, et toitu nii tihti ei saa ning end ümber veidi kohandanud. Alguses süües ongi raske tunne kuna tundub, et sul on meelest läinud milline tõeline täiskõhu tunne välja näeb.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks pea vastu, muud midagi polegi öelda.
Archangel
MemberMul selline küsimus kas Hera 80 pole mingit kasutamis piirangud , selles mõttes tohib seda mittu aastad järjest juua : 4 korda nädalas ?Tõsiselt mees/naine…
Valgupulber on täpselt nii nagu nimi ütleb. Valgupulber. Valku saad sa pea-aegu igast toidust mida sa elus sees tarbid. Kui kardad, et valgupulber halvasti mõjub siis parem jäta söömine üldse maha.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui veel mõne keerulisema sisaldusega toote puhul on selline küsimus õigustatud – siis baasvalgupulbri kohta ei oleks vaja ikka nii teadmatuses olla.
Aga jah. Jöö/söö seda palju tahad – kui õigesti kasutad siis ei juhtu mitte midagi halba. Ainult head.
Archangel
MemberNo seda olen ma ka harjutanud kõvasti:-)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see ole tähtis ka ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laval olles pead kogu aeg ennast parimast küljest näitama, isegi siis kui parasjagu poose sinult ei nõuta. Tee mis tahad, aga kohtuniku pilk jääb ikka sellele püsima, kes hea välja näeb kogu laval olemise aja.
Vähemalt nii olen mina aru saanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2011 at 3:08 p.l. in reply to: Minimaalne süsiv. päevane vajadus kui eesmärk rasvaprots. alandamine #294566Archangel
MemberOtsisin ja otsisin aga ei leidnud päris ammendavat vastust ennast huvitavale küsimusele, nimelt mis oleks see minimaalne süsivesikute päevane vajadus kui on eesmärgiks eelkõige rasvaprotsendi alandamine? Ühikutena mõtlen siis eelkõige mitu % päevasest kaloraasist. Suur tänu, kes oskab aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga individuaalne, kindlasti sõltub ka sellest milliseid süsivesikuid tarbida.
Mina tarbin oma ca. 3000kcal (100kg kehakaalu juures) rasvapõletus-menüü juures ca 100-150g süsivesikuid mis oleks 600kcal ehk 13-20% päevakaloraažist.
Pead arvestama, et liiga madalale viies võib tekkida mitmeid kõrvalnähte ning üldiselt muutub olemine kehvaks. Alusta pigem tagasihoidliku piiramisega ning vajadusel korrigeeri sõltuvalt sellest kuidas end tunned.
Archangel
MemberNõustun Raivoga, et toitumine on liiga puudulik, et seda saaks (No, ok saaks – aga vaevalt keegi seda tegema hakkab) siin foorumis niisama kenasti paika panna.
Sul on vaja korraliku treeneri poolt koostatud toitumiskava. Ning soovitan eelkõige võistlevaid treenereid. (Ehk inimesi, kes ka reaalselt oma toitumist peavad hästi valdama, kuna sõltub sellest nende enda tulemused)
Mingi suvaline aeroobikatreener kuskil saalis võib ju ilusti liikuda ning omada saledat keha, kuid täiesti võimalik, et tegemist samasuguse näljutajaga kelle keha nibin-nabin end veel elus hoiab.
Ehk telli endale korralik toitumiskava. Tellisin ka ise kava ning parim raha mida eales kulutanud. Ei pea muretsema tulemuste pärast ega pead vaevama selle üle mida osta ja kui palju.
Kõik on paberil ees ning vorm paraneb nagu ise-enesest. (No trenni teen ka ikka muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Archangel
Membertundub, et mõni meie esifiguuridest peaks naisteajakirjades ja portaalides ühe tõsise toitumis- ja trennitemaatilise artikliseeria kirjutama, ega enne see jama lõppeda saagi…Minu arust peaks kokku võtma paar suuremat onukest ning käima läbi kõik jõusaalid ning fitnessi keskused ning kõik treenerid vaibale käsutama ning üle kontrollida, kes ajavad lolli juttu ning kes on pädevad.
Kes lolli juttu siis aidaa ning targemad asemele. Treeneritööle on minuarust alati soovijaid – sest nii mõnedki noored omavad kutsetunnistust ning vajavad raha, kuid tööd lihtsalt eriti pole.
Aga arvestades osade treenerite juttu siis oleks igati mõistlik mõned lambapead välja vahetada…
Archangel
MemberMa olen üldiselt suht ahastuses sellise toitumise peale.
Kuigi toitained ise-enesest pole valed siis nende kogused on naeruväärsed.
Ning viimane toidukord on 15.30? See tass keefiri ei päästa küll enam midagi peale trenni…
Issand jumal. Sa lõpetad hauas niimoodi.
Sul peaks olema veel üks toidukord nt. kell 19 ja siis veel üks nt. kell 22.30 ja siis 23, 23.30 magama. Ning kogused arvatavasti poole suuremad teatud asjadest…
Igastähes muutusi on vaja teha, kuid ma ei oska kuskilt alustadagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberMul on tõeliselt hea meel, et nii palju mõistlikke vastuseid ja häid nõuandeid saanud oma nö murele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Raivo märkis minu arust kõik ilusti ära.
Lihas kaalub rohkem kui rasv – trenni tulemusena kõigele muule lisaks on võimalik, et rasv kaob ning lihast tuleb juurde. Ehk kaalukaotus on minimaalne või hoopis tõuseb.
Ning nagu ma ei väsi korrutamast siis viska see kaal aknast välja, kui muidu hakkama ei saa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jälgi peegelpilti ning jälgi enesetunnet. Kui kõik on hea ja mõnus siis milleks paanitseda.
Siinkohal nõustun mõne inimese arvamusega (mida vahest on öeldud), et enamikel naistel oleks asja pigem psühaatri juurde, mitte treeneri – kuna nii mõnigi naine keeldub isegi treenerit uskumast – sest paarsada grammi kaalutõusu mingil kaalul omab sügavamat psüühilist mõju kui aastakümneid treenerina töödanud isiku arvamused…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberOlgu, ma ei arutleks oma rasvaprotsendi üle kui mul kuuspakk perfektselt välja joonistuks, nii et ma pigem arutlen kui kaugel ma sellest hetkel olen, sest üks hetk kui mõõdeti ja masin 8% näitaks oli korrasks päris uhke tunne !No 8% peaks sixkpack ammu väljas olema.
Ca. 15% peaks juba jooned kenasti välja tooma kui ei eksi. Mul ong ühe aparaadi järgi kuskil 20% ning isegi mul kumab midagi läbi…
Archangel
MemberNo ma ei tea, kas naisterahvas just peaks enne magamaminekut kõhu täis sööma, üldjuhul on nii olnud, et kui seda teen, siis hakkan ikka juurde ka võtma- seda pole ju vaja. Meesterahvas, kes regulaarselt trenni teeb, on see tõesti ehk vajalik. Mina käin ainult 2x nädalas shapingus- rohkem lihtsalt pole võimalik väikese lapse kõrvalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täis mugida kindlasti pole vaja. Kuid ma ei näe põhjust miks enne magamaminekut toidukord ära jätta?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liiguta oma muid toidukordi lihtsalt niimoodi ümber, et viimane toidukord oleks siis magamaminekule veidi lähemal. Aga ega me sul midagi teha ei käsi – mis vormi paranemise poole viib, seda ka tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberOh, ma ei pane kunagi kirja, mida ma söön, et ei jäägi kõik meelde nii- see tundub jube tüütu, kui pean veel kõik oma ampsud üles kirjutama. Võin ütelda, et hommikul söön kõige tugevamalt, siis ma ennast ei piira. Edaspidi iga toidukord lahjem ning õhtul enne magamaminekut üldjuhul ei söö, kui siis mingi puuvili või lahja keefir lusikatäie kamaga. Ma ei keela endale midagi, kui siis vaatan, et üle ei pinguta. Peaks täna tõesti kõik kirja panema ja siis üle vaatama, mida ma siis kõik ära olen söönud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne magamaminekut võiks just süüa. Keefir ei ole ise-enesest halb, kuid veidi nadiks jääb see niisama.
Pakk lahjat/5% kohupiima klaasi keefiriga siis juba. Enamik taastamisest mida keha teeb, toimub ikka öösel – kui sel ajal midagi ei söö siis teed samuti pisikese karuteene endale. Rääkimata sellest, et kuidas üldse magada saab kui enne ei söö? Ma võin endale kõhu nii täis toppida kui annab aga ikka on poole öö pealt kõht tühi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberMõõtudega tuleb ka arvestada.Kui kuuspakk on väljas ja kõht on ikkagi ümaralt ees, ei ole suurt millegi üle rõõmustada.
Seda küll. Aga see väga suhteline asi.
Mr.O meestel on paljudel sellised pugud ees, et jube. Tavainimesel on siiski pea võimatu omada sixpacki ning sealjuures ebanormaalselt suurt kõhtu. Kui pole tegemist just geneetilise eripäraga.
Enamikel ikkagist sixpacki olemasolul on vöökoht täiesti normis ja visuaalselt ilus.
Archangel
MemberAga kas on võimalik et need kaela ja vöökoha ümbermõõdul töötavad kalkulaatorid mulle hästi ei toimi kuna mul on kaelaümbermõõdu võtmisel see kõrisõlm no ikka väga suurelt väljas. Sest kaela ja võõkoha järgi olevat mul 20 % , masina järgi oli aga 8 ?Muidugi.
Üleüldse enamik rasvaprotsendi mõõtmised erinevad üksteisest. Minu kodune elektriline kaal, käsitsi hoitav mõõtja, naha-aluse rasvakihi paksuse mõõtjad – kõik annavad erinevaid tulemusi.
Seega võid sa ainult umbkaudselt kindel olla oma rasvaprotsendis. Igasugu mõõdulindiga mõõtmised on kõige vähemtäpsed ning sõltuvad liiga palju muudest faktoritest.
Aga kokkuvõttes vali endale üks mõõtmisvahend ning jälgi oma arengut sellega. Pole isegi oluline, et ta mitu protsenti teisiti näitab kui mõni muu vahend. Loeb progressioon. Ehk arengut – kas siis protsent kõrgemaks, või madalamaks – peaks ta ikkagist näitama. Kuid kõige parem mõõtja on ikka su enda silm – kui veresooned hakkavad välja tulema ja sixpack kumab siis milleks protsentide üle pead vaevata.
Loeb pilt, mitte mingi number.
MemberNoh pigem kipub ta paksuks minema, mitte suureks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kehva toitumisega kipub ikka rasva ladestuma. Ning positiivse kaloraažiga on see pm. vältimatu (mida rohkem kaloreid üle vajaliku – seda rohkem võid kindel olla, et rasvmassi ka kehale koguneb).
Kõige rohkem kipub rasv just kõhu ümbrusesse ladestuma, kui stressis ka veel oled siis seda enam.
Igastähes selle vastu ei ole muud ravimit kui toitumine korda teha. Kui sul just treeneri haridust ei ole, siis võid enam-kui kindel olla, et su toitumiskavas on vead sees.
Tahad kõige paremaid ja kiiremaid tulemusi siis pead treeneriga läbirääkimisi pidama ning kava tellima.
Kui tahad ise vaeva näha siis edu foorumite lugemisega. Seda pead palju tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused