Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberKas ma saan õigesti aru, et treener käsib 1700kcal süüa, et alla võtta aga sina otsustasid mingil põhjusel 1200kcal süüa? Ja siis mõtled, et ei tea miks isud tekivad?
Soovitan asja üle veidi järgi mõelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberMhm, tean. Märkisin selle ka oma artiklis ära mõni aeg tagasi.
http://www.kaalustalla.ee/blogi/koik-greibist/
Paneks siinkohal inimestele südamele ka ühe potentsiaalse riskifaktori. Nimelt võivad greibis leiduvad ained võimendada või nõrgendada teatud retseptiravimite toimet. Seega, kui te kasutate kangemaid ravimeid, siis pidage nõu oma arstiga, et välistada probleeme.(6; 7;
Muidugi eks see ole selline imelik teema. Hakkame puuvilju ettevaatlikult sööma, sest muidu ravimid, mis on mõeldud kehvast toitumisest tekkivaid sümptome ravima, ei pruugi töödata või võivad tervisele ohtlikud olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberPekki, kas see otsing siin üleval ei tööta?
Pole veel leidnud foorumit, kus see “töötaks”.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberVõta tavalist monohüdraati 5g päevas. Ära raiska raha igasugu “imetoodetele”, mis lubavad maa ja ilma kokku grammigi tõendusmaterjali pakkumata.
Archangel
MemberSee ongi rinnalihas sul kulla mees.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
märts 17, 2014 at 7:49 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #361067Archangel
Member100 seeriat?
10 Harjutust ja igat harjutust 10 seeriat= 100 seeriat!!!
Müstika.
Täielik. Ma teen ühes trennis biitsale 4 seeriat ja kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberFace-pull on rohkem kesk-ja alaosale, shrug on ülaosale. Face-pull on tõesti mõtekam harjutus laiemas plaanis, kui tahta omada hästi arenenud selja ülaosa, sest ründab suuremat trapetsi ala ning ümbritsevaid lihaseid samuti. Aga IMO ei peaks neid üksteist eiravalt kasutama. Mõlemat võiks teha, sest ülaosa on samas see, mis kulturistmis eest poosides näha jääb. Samas ei näe ma muidugi mõtet meeletute tonnidega suuri hulki õlakehituste seeriaid teha.
Archangel
MemberTäna huvipärast viskasin selle 400 g juurvilja paki kaalule ning see kaalus 261 g, võtsin teise firma paki ja see kaalus samuti 270g. Kas ma loll ja ei tunne numbreid ?
Kaal katki äkki. Minu omad on ikka suht alati õiges kaalus olnud.
Archangel
MemberNõrk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselgelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Jäätis nii vastu ei hakka.
MemberJuurviljasegud, mida ise dieedi ajal kasutasin (400g pakk) ja läks neid 2 pakki, olid Pühapäeva pada või siis Pajaroog. 24kcal/100g kohta. Dieedi lõpus enam ei olnud kasu, kui palju sõin, nälg oli ikka tohutu.
Teiseks, mida soovitan on seened. Seentega saab samu asju teha, mida hakklihaga. Ostsin endale hakklihamasina – hakkisin ära kanafilee ja seened. Kanafileed umbes 200g + 600g seeni + 1 muna + sibul. Tegin kotletid ja praadisin valge põhjaga pannil õlita ära. Kõht sai nii täis, et ei jõudnud äragi süüa. Juurde muidugi pasta või taar. Kui tahad, et söögiisu ära läheks, siis soola üle kotletid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Seentes samuti ~24kcal/100g.Davai, pea vastu, sõber!
Ma ostsin eile kilosed küüslaugu- ja sibulasoola maitseainepurgid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Üleüldse pistsin pool maitseainete riiulit korvi. See tomatipüree on vaja korralikult ära maitsestada, siis on super. Muidugi on eel-maitsestatud püreesid ka ning kalorisisaldus pm. sama. Ühte chilli oma proovisin, see raibe põletas suud veel mitu tundi hiljem.
MemberTomatipüree idee pakkus mulle välja Siim Kelner. Kuna lahjemad variandid sisaldavad ainult ca 20 kcal 100g kohta, siis ta soovitas sellega riisi üle ujutada. Olen seda nüüd proovinud igal pool kastmena ja pole paha. Näiteks segan seda ka hommikuse omleti sisse, teeb selle kuiva roa veidi mahlasemaks.
Hakkasin ka püree meheks. Ostsin külmiku täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris hea. Leidsin Selverist ühe sellise, kus 15kcal 100g kohta. 680g pudel. Kallan selle kõik enda kana ja juurikate peale – täiesti pekkis, mis hunnik toitu tuleb. Kõht on pärast nii punnis, et “Bull” ei suudaks ka konkureerida.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Aga vaimne nälg muidugi ei taha kaduda eriti. Siiski, täis kõhu tunne on ka väga hea. Käisin enamikest suurematest poodidest läbi ning laias laastus samad tooted müügil ja umbes sama sisaldusega. Igal juhul suurepärane kõhutäide igasugu liha/juurikate/pastade peale.
MemberVot see on kahe otsaga asi minu arvates:
See küll ühes küljest distsiplineerib sest kõik on selgelt kirjas mida on vaja teha kuid samas ta ei võimalda improviseerida kui jõud on tol päeval veidi üle või alla normi. Minu isiklik arvamus on see et kui ikka tundub et jõudu on päeval küllaga, siis tuleb ikka ennast sundida. Mul pole pea ükski rekord jõusaalis tulnud niimoodi et mõtlen et nüüd lähen ja üritan. See on ikkagi tunnetuse küsimus tol päeval.
Ma ei tee rekordeid ega isegi mõtle nendele. Ego on ammu minema visatud. Kükki teen näiteks 30%-ga kunagisest maxist. Surumises lähen nii kõrgele, kui 55% maxist. Ei näe mingit vajadust rohkema järele. Iga trenni lõpuks on mu jõuvarud sellised, et võiksin veel mitu tundi samamoodi reaalselt treenida.
Minu jaoks ei ole vahet, kas on hea päev või halb päev. Eesmärk on iga trenn pisike samm edasi astuda, ei muud.
MemberMa jäin hetkeks mõtlema, mis kringlit…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kringlit ei olnud ma päris kaua aega söönud ning ostsin kilose rosina-kreemikringli. Selline korralik rõngas ikka. Pool ajasin kohe sisse ja ülejäänud pool järgmine päev. Ütleme nii, et peale kringli suurt muud päeva toitumisse ei mahtunudki…
Eks ta midagi taolist oli:
Not one of my finest moments, I admit…
MemberTasapisi asjad jätkuvad nagu ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Archangel
MemberHolger, kas lükkame detailides norimise masina käima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? I’d like to….very much
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Norida võid aga ma ei luba, et viitsin edasi arutleda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused