Archangel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Archangel
MemberKui keegi tahab korralikult kasvama hakata siis tuleb sibula mahla juua. punkt.
Kust kohast kasvama?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sibula ümber on müüte küll mustmiljon. See, et testot tõstab on vist BB maailmas enim levinud.
Archangel
MemberGingo- Biloba samuti kuna parandab ka aju verevarustust. Aga letsitiin veidi “täpsem”.
Seega pean letsitiini vaatama endale. Gingo-Biloba on mul juba olemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberKui veidi veel kuivem oleksid, siis minu arust võiksid sa vabalt IFBB Men’s physique PROdelegi kõva konkurentsi pakkuda, kuna lihasmass ja proportsioonid tunduvad olevat vastavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
Eks ma proovin teravamaks pilti saada. Hetkel on siiski jube vägistamine ning see ei ole moodus kuidas ma kunagi enam vormi tahaks teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihasmassi ja kuivuse pärast tegelt niiväga ei muretsegi. Mõlemad on lihtsalt aja küsimus. Suurem probleem on muud detailid, mis vaja paika saada ja millega mul kogemusi minimaalselt. Grimm ja üldine välimus. Lavahoiak, poseerimine, liikumine jms. Neid pean alles õppima – kuivus ja lihasmass on selge, vaja lihtsalt nö. “ära teha”.
Memberhttp://www.vogue.co.uk/news/2014/04/08/foods-of-the-gods
2013 Institute for Functional Medicine conference. Ten experts voted on their top 12 superfoods, and here they are: avocado, spinach, seaweed, pomegranate, blueberries, broccoli (and all cruciferous vegetables), grass-fed buffalo/beef, wild Alaskan salmon, almonds, coconut oil, olive oil and green tea.
hahahah, me oleme mingi toitumistsikiga täna ühel lainel olnud:D
avokaaadoooo !
Tõsisemalt – seega, täiesti tavalised toiduained. Head isu!
Supertoiduks peaksin ma ainult ühte, ja ainult ühte toitu. Küüslauku. Kõik muu on “meh”. See ei tähenda, et kõik muu kasutu oleks vaid lihtsalt enamik muid asju on “tavapärase toitumise osad” või siis on toimed tagasihoidlikumad ja spetsiifilisemad ning sobivad “lisandiks” millega täita lünki või võimendada teatud tervisenäitajaid.
Ei tasu asju üle tähtsustada, siililegi selge – kuid alahinnata ka ei maksa. Kui eksisteerib taim millel on toime ajutööd stimuleerida ning ajutöö nõrgenemist vananedes edasi lükata, siis hell yes ma olen nõus päris krõbedat hinda selle eest maksma. Mis sest, et toime avaldub võib-olla 20 aasta pärast või on üldse nii pisike, et ei olegi märgatav. Kui teaduslikud katsed on piisavalt toimet tõestanud, siis selliseid pisemaid kasutegureid ritta lükates võib nii mõndagi kasu saada.
MemberTäpsustan üle: kas sul on andmeid, et kuskil mujal oleks inimesed keskmiselt oluliselt tervemad, kohas, kus samal ajal on ka keskmine vanus oluliselt kõrgem, ja seda tänu taimedele, mis seal kasvavad?
Maca ja Peruu siis võtame , kuna see oli teemaks, näiteks.
Selliseid andmeid mul käepärast ei ole ning ma ei usu, et neid üldse ollagi saaks. Seda sellepärast, et toitumine on vaid üks pisike osa tervikust. Suurim taimeliikide rohkus on alades, kus samal ajal on tihti suhteliselt piiratud meditsiini areng, elutingimused jms. Seega isegi, kui kuskil maailma osas on mõni grupp inimesi kellel on suur valik tervist tugevdavaid taimi kättesaadavad ning ka kasutusel, ei ole enamasti neil muid tingimusi mida pikaks elueaks vaja oleks.
Võib-olla mõnes kohas annavad erilised taimed +10a elueale juurde, aga samas kaotatakse 20a kuna puudub tänapäevane üldine arstiabi, piisav puhas vesi või toit.
Kõike korraga enamasti ei saa. Loomulikul teel mitte. Kui tahad elada kohas, kus kasvab palju ravimtaimi, siis arvesta, et suure tõenäosusega on tegemist mõne vihmametsaga, kus mustmiljon putukat võivad ühe hammustusega tappa või pühivad ilmastikuolud sind minema või mida iganes. Taimed võivad sulle pakkuda ka 500 aastase eluea, aga kui keskkonna muud tingimused sellel ühegi valemiga juhtuda ei lase, siis on sellest vähe kasu statistika mõjutamiseks.
Seega tasubki meil, kes me elame tänapäeva, suhteliselt “ohutus” ühiskonnas, kus elutingimused on tehislikult kõrgeks aetud, tarbida juurde kaugemalt tootud looduslikke toite ja ravimtaimi, mida muidu meie tehislikus ühiskonnas loomulikul moel omanda ei ole võimalik.
Archangel
MemberHolger kirjutab vahel väga hästi..vahel unustab küll ise ära .. siinse teema konteksti sobib ideaalselt see meelsus.
http://www.kaalustalla.ee/blogi/30-aastastele-naistele-supertoidud/
Noh, kas just kõige paremini sobib.
Tõde on tegelikult väga lihtne. Meie planeedi erinevates osades kasvavad erinevad taimed, mis võivad omada märkimisväärset mõju meie tervisele. Mõned taimed on aga väga spetsiifilise kliimaga harjunud ning tihti ei olegi võimalik neid arvestatavas mahus mujal kasvatada ega nende looduslikul kujul mujale maailma osadesse tarbimiseks saata. Ehk – tehakse kohapeal lisandeid või saadetakse suurematesse lisanditehastesse kontsentreeritud toorainet, millest siis masstoodangu lisandeid tehakse ja üle maailma müüakse.
Toit, toidu kujul on kena ja tore, kuid kes otsib elult muud, kui kartulipudru peal 100 aastaseks elamise ja tugeva tervise püsimise lootust, neil tasuks siiski selliste lisandite kohta uurida ja miks mitte ka proovida, kui teadus toimet kinnitab.
Minu enda nimekirjas on ligi paar tosinat taime, mille koostisosi tahaks tervislikel kaalutlustel tarbima hakata. Tuleb vaid lisandimüüjad üles leida ning lisandid siia orgunnida. Nende hulgas on näiteks taim, mis ravib bronhiiti sama hästi, kui mitte isegi paremini, kui ka kõige kangemad ametlikud ravimid. Milleks nuumata ravimitööstust ning tarbida kalli hinna eest kangeid, mitmete kõrvalnähtudega sünteetilisi ravimeid, kui võib tarbida metsavahel kasvava taime juureekstrakti, mis toimib sama hästi. Loogiline? Minu arust on. Aga jah, probleemiks ongi see, et kohalikul tasandil kõiki neid taimi ei leia – kangemaid ravimeid aga enamasti küll. Seega on inimestel tunduvalt raskem looduslikke vahendeid oma elukvaliteedi ja tervise parandamiseks omandada. Kuid, kes otsib see leiab ning minu arust tasub proovida.
MemberLäheb ebamugavaks.

Käisin ja ostsin endale eile Fitshopist mingi 10 erinevat valgubatooni ja ajasin pooled endale korraga sisse. Katus hakkab ära sõitma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Archangel
MemberMa südamest loodan, et sa kunagi ka suurvõistlustele pääsed ning tahaks sinu seisukohtasid uuesti kuulda kui oled teinekord ligi 30-st mehest tasavägises lahingus kuue parema hulka tõusnud ning järgmisel päeval algab kõik otsast peale.
No loodame, et kunagi võib teoks saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teema ise on huvitav nende tiitlite ja kohtade suhtes. Eks peabki täheldama erinevate vaatevinklite olemasolu. Kes vaatab asja objektiivselt ning hindab saavutuse väärtust puhtalt selle järgi palju vaeva panustati, kes hindab konkurentsi, kes saavutuste väärtust praktilise aplikatsiooni suhtes, kelle jaoks on tähtsam maailma nägemine või lihtsalt enda arendamine, kus otsene tulemus ei omagi tähtsust kuni ise rahul ollakse jne.
Kujutan ette, et sportlased võivad siinkohal mitud moodi jaguneda, mis on samas ju tore. Maailm ongi huvitavam, kui inimestel on erinevad motivatsioonid millegiga tegelemiseks ja erinevad väärtushinnangud. Hoiab elu huvitavana.
MemberSamas on paljudel suhtumine, et jäädes suurel tiitlivõistlusel isegi teiseks, tähendab, et oled lihtsalt esimene kaotaja ning kedagi ei huvita, et see on justkui kõva sõna. Ajalugu mäletab võitjaid. Ehk parem olla konnatiigis valitseja, kui ookeanis kaotaja. Rääkimata siis sellest, kui kuskil finaalikohtade piiri peal tiksuda.
Siin lähevad kindlasti paljude arvamused lahku, sest eks kõik sõltub ju inimesest. Nii sellest, mida keegi väärtustab, kui ka sellest, mida selle nö. väärtusega soovitakse peale hakata. Mõnes mõttes on konnatiigi tasandil absoluutse tiitliga rohkem ette võtta, kui MM’i finaalikohaga. Objektiivselt ma ei usu, et keegi vastu vaideks suurvõistluste finaalikohtade väärtuse üle. Ilmselgelt on sellised saavutused võimsamad, kui paari kohaliku tüübi võitmine. Kuid subjektiivselt, sõltuvalt kontekstist, võib aga kohalikud tiitlid tunduvalt rohkem kullakarva minna.
Ma ise ei oska veel seisukohta võtta, kuid eks ühte ja teist on ka mulle kõrva hakanud neil teemadel.
MemberKas on mingit seost näljatunde tekkimise puhul, kuipalju koguseliselt toitu sööme? Näiteks ajada sisse suur kogus madalakalorilist toitu, venitada magu tublisti, või selleasemel väike rammus rasvaamps. Maovähendusoperatsiooni puhul paljud räägivad, et isu kaob ära, kuigi ollakse tugevas alakaloraazis.
Madalakaloriline toit võib kõhu täitmiseks sobida, aga nö. vaimset nälga enamasti ära ei võta. Rasva-amps võtab hästi vaimse nälja, ehk isu, kuid ei pruugi kõhtu piisavalt täita. Seega parim lahendus on siiski need kaks ühendada. Ehk piisavalt rasva ja valgurohke kaloripomm, millele on juurde lisatud madalakalorilist kõhutäidet nagu mingid juurikad või vesised kastmed.
Määrav ei ole ainult kaloraaž, vaid ka keha seisukord – näiteks see, milline on rasvaprotsent, sest rasvaprotsendi vähenedes muutuvad ka teatud hormoonide tasemed ning näljatunde rahuldamine muutub raskeks. Lisaks on oluline ka füüsiline koormus ja üldine vaimne heaolu.
Maovähendusoperatsiooni saanute puhul ei saa enamasti rääkida madalast rasvaprotsendist. Tegemist on enamasti ülekaaluliste või heal juhul mõne aja pärast normaalkaalus inimestega. Seega kannatavad nad ka alakaloraaži paremini ning isud ei ole nii tugevad. Lisada juurde piiratud kõhumaht ning nad saavadki rasvaampsudest nii kõhu täis, kui ka isud rahuldatud. Ülekaalulistel on muidu üleüldse lihtne isegi mitu kilo nädalas kaotada, samas kui võistluskulturistil võib viimastel nädalatel isegi -500g nädalas kaalu kaotamine aju suht kooma tõmmata.
Archangel
MemberVäga hea tulemus ja kogemus. Usun, et algne kahtlemine kas võistelda või mitte tasus end täielikult ära.
Tänud. Tasus ära kindlasti jah. Polnud põhjust enam oodata. Inimloomuses on uusi asju peljata ning vältida enda mugavustsoonist väljumist, kuid kui lõpuks julged midagi teha, siis käib asi enamasti lihtsalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>https://www.youtube.com/watch?v=9bpUUQ23Ahw&index=22&list=PLEF436D94B3123B9B
Hetkel olen näljane.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Archangel
MemberÜle 20, igal juhul. Võrdlusmaterjaliks ise, kui sai kunagi mõõdetud 17, oli pilt oluliselt selgem.
Aga mis sa ennustad, selline lihtne jubin on igas saalis enamvähem olemas, las mõõdavad.
Need saalijubinad on suht mõttetud, näitavad aiateibaid. Tavainimestel enamvähem, kuid raske öelda millal täiesti võssa hakkab näitama. Isegi parimad vahendid maailmas on mingi 3% eksimisruumiga.
Muidugi üldiselt on see rasvaprotsendi mõõtmine minu meelest paras tobedus. Või noh – võib ju teha, kuid millegi pärast tundub, et paljude jaoks on see number või selle ümber käivad muutused nagu mingi meeletu saavutus omaette ning jäetakse tähtsamad muutujad tähelepanuta. Enesetunne, peegelpilt.
Archangel
MemberMida teete selle macaga? Miks peaks ostma mingit asja mille kilo on 32 eur, kui avokaado kg on hetkel 3 ?
Ma ostsin ka endale Maca’t, kuigi kohalikest poodidest. Hind on talutav. Kas asi midagi väärt on – ei tea. Selliste asjadega ei saa kindel olla kuna infot veel vähe ning mitmed mõjud on pikemaajalised. Kuid tundub vähemalt, et võib päris kasulik olla.
http://examine.com/supplements/Maca/
Maca has traditionally been used as an aphrodisiac. It has been used all over the world and affects both genders. It does not work through hormones, and does not increase testosterone or estrogen. Men supplementing maca have been known to experience an increase in sperm production.Maca also appears to be a potent suppressor of prostrate hypertrophy, with potency similar to finasteride, a synthetic drug for the treatment of enlarged prostates. Preliminary research also suggests maca can protect the brain from damage, improve bone health, and even improve cognitive ability in healthy people.
Archangel
MemberMina teen viimasel ajal mune nii:
Kaussi, törts piima hulka, et oleks kohevam hiljem, kloppida läbi ning siis loobin sisse veidi juustu ja vorstitükke. Siis kõigepealt praen pannil veidi juurikasegu, siis kallan munasegu peale. Lasen segul küpseda ning siis kallan hunniku tomatikastet peale. Siis loobin sekka nii… hmmm…. 10 erinevat maitseainet. Ära isegi küsi mida, sest kõike läheb. Võtsin terve poeriiuli kaasa, mis vähegi kirjelduses lubas liha/pastatoitude peale panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõpptulemuseks ilga latakas toitu, mille kaloraaž jääb sellegi poolest tagasihoidlikuks kuna juurikad ja tomatikaste on energiavaesed. Ilmselgelt 8 munaga tuleb kõva laks, aga ega kõike korraga ei pea tegema. Kuigi ma paar päeva tagasi tegin 10-st munast.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Pann oli ääreni täis lõpuks.Archangel
MemberMõned pildid võistlustelt. Tundub, et kategooria hindamise ajal oli mu grimm veel enamvähem ning nägu ei olnud ka liiga hele, vorm oli ka teravam. Absoluudiks tõmmas grimmi veidi rohekaks ära ning nägu tundus seetõttu samuti veel heledam. Lisaks muutus vorm uduseks.

Mina siis vasakul ja paremal Absoluudi võitja. Parajalt terav vorm, suurepärane nahatoon. Minu arust tema poseerimine oli puine, kuid ilmselgelt vorm sai määravaks.

Siin siis kogu minu katt + 190cm+ Danel, kes absoluudi võitis. Ma ütleks, et minu katt oli kõige nõrgem.

Ja siin siis härra kuivus, mis siit pildilt võib-olla kõige paremini välja ei paista. Siit pildilt näeb hästi aga seda, kuidas me üksteise kehasid varjutasime.

Aga jah. Kokkuvõttes jäin ma väga rahule kohtadega. Puhtalt nö. “õigluse” suhtes. Oma katis olin parem, usun, et see ei vääri vaidlustamist. Kohtunike poolt samuti puhas skoor. Absoluudis ei olnud midagi teha, kes minust ettepoole jäid olid tunduvalt kuivema vormiga kohal + mu grimm oli lõpuks ikka suht läbi omadega. Võib-olla poseerimise ja lavahoiakuga sain lisapunkte, kuid ilma vormita ja ühtlase, kena jumeta võitu ei võta.
-
AutorPostitused