Arabesque
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Arabesque
Memberinimesi nimetamata ütlen et saab trenni teha väga hästi – vähemalt vastupidavust ei mõjuta!kes ei suitseta ärgu ka alustagu – pärast raske!
kui pidevalt suitsetada ja samal ajal regulaarselt trenni teha ei juhtu küll midagi – kui auk tekib oled omadega sees!
edu kõigile ja olge suitsuvabad!
Absoluutselt nõus. Ise ka kunagi suitsetasin, sest trennide pinge oli väga suur. Treenisime 22 tundi nädalas ja iga trenn pidi olema maksimaalselt, konkurents oli kõva ning iga minut trennis võistlesime üksteisega. Paljud meist (huvitaval kombel just parimad meist) suitsetasid, sest see oli kiireim viis füüsiliselt ja vaimselt lõõgastuda.
Pärast suitsetamise maha jätmist ei märganud küll vahet tulemustel. Samas mul on hea meel, et maha jätsin, hoolimata sellest, et kaalu tuli juurde ja endisesse kaalu saamisega näen vaeva vahelduva eduga teist aastat.
Suistuvaba elu on mõnus!
Arabesque
Membertglt seks on hea – ausalt!On, eriti hommikune… aga mitte sellest ei tulnud ma siia rääkima. See pidi ju asjalik foorum olema.
Arabesque
MemberTänud, piim ja sai/küpsis õhtul tegelt ka tundub aitavat. Magada on nii mõnus
Arabesque
Membersry, panin vale lingi. Täispika artikli leiad siit:
Arabesque
MemberLeidsin siit otsingust viite ühele artiklile:
Kui kaua treenida? Oletame, et sulle sobib aeroobne treening pikkusega 45-60 minutit, kuid sul on palju rasva, mida põletada. Kas oleks mõttekas treenida rohkem, kui 60 minutit, et põletada isegi rohkem rasva? Vastus on kindel ei. Ja miks? Inimkeha puhul keerleb kõik ürgsete instinktide ja säästlikuse ümber. Keha ei anna midagi kergelt ja lihtsalt niisama ära ning üritab igal võimalusel energiat säästa ja just see juhtubki pärast ühte treeningtundi. Keha mõistab, et sa kavatsed minna ekstreemseks ja üritab energiat säästa. Ja seekord just rasva arvelt. Kuid kuskilt tuleb ju treeninguks energiat saada ja nüüd läheb keha viimase allesjäänud energiaallika kallale. Selleks on proteiin. Keha asub energia saamiseks lihaskudet lagundama. (Kindlasti oled märganud, kui paljud pikamaajooksjad, olles väga peenikesed ja kondised, on samaajal ikkagi pehmed.) filter.ee
Arabesque
MemberTänud kõigile vastajatele. Mul on õhtuti söömisega nii, et unetus on seda hullem, mida vähem söön. Kui enne magaminekut midagi suhu pistan on veidigi lootust magada. Kui söömisega tagasi hoian, siis olen hommikuni üleval ja uni tuleb alles peale hommikusööki, kui pean tööle minema.
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)